מזמן לא היה כאן סקר

../images/Emo82.gif מזמן לא היה כאן סקר ../images/Emo13.gif

הממ... אז איפה אתם גרים- דירה שכורה?
בית שקניתם/ההורים קנו?
בית שבניתם?
אצל ההורים?
דירה בירושה?

עונה ראשונה!! יששששששששש

כרגע אצל החמה
ביום שלישי הבא עלינו לטובה ב"ה נעבור לדירה משלנו בשכירות אומנם אבל שלנו!!!

ממש ממש לא

עברנו אליה לפני חודשיים, היינו אמורים להתחיל לבנות את ביתנו הקט, התוכניות לא בדיוק יצאו לפועל. אז חזרנו לשכירות

עונה לסקר../images/Emo140.gif

אנחנו גרים בדירה של סבא וסבתא שלו (הם נפטרו) לפניכן גרנו בבית שהורי קנו וכל אחד מהאחים גר בו עד שהוא מסתדר...

ואיך זה לגור בבית של סבא וסבתא?

כי לי זה נשמע קסום ומלא נוסטלגיה
{אם כמובן זה מעורר זכרונות טובים}

בסג

New member
דברים מעניינים

אנחנו מסדרים עכשיו את חדר המחסן, ויש שם המון דברים ישנים. ערימות ערימות של כלי מטבח עתיקים, בגדים עתיקים, חיתולים חד פעמיים של פעם, ארגזים של ספרים ברוסית, ארגזים של ספרי קודש (מצאנו שם גם משנ"ב של הרב זלמן מלמד
[הוא קרוב משפחה, וגם גר פעם בשכונה]) ועוד כל מיני. משעשע למדי.
אין לי זכרונות מכאן כל כך, כי סבתי שגרה פה נפטרה כשהייתי קטן, וגם ככה היא ביקרה אצלנו יותר משביקרנו אצלה... (זה מאד קרוב לבית של הורים שלי)

בשכירות,

חשבנו על לבנות בית, אבל יש קצת בעיות עם הישוב ואני לא רוצה להתחיל לבנות כשאני לא יודע מי יהיו השכנים שלי כשאסיים.....

eti35

New member
אני משיבה לסקר

אז איפה אתם גרים- בצפון דירה שכורה? בית שקניתם/ההורים קנו? דירה שקנינו משלמים עדיין משכנתא בית שבניתם? אצל ההורים? דירה בירושה? הלוואי

מיקי*

New member
תשובות:

גרים בבת ים בדירה שכורה (זאת כבר השלישית בארבעת השנים האחרונות, ועוד שנה בחו"ל)...

נזכרתי שאני שואלת ולא עונה ../images/Emo163.gif

אנחנו גרים בשכירות, כבר דירה שלישית שאנחנו שוכרים, אבל אינשאללה מתחילים לבנות את ביתנו בשנה וחצי הקרובות. מגרש כבר יש. עכשיו אנחנו מחפשים אדריכל/ית. יש המלצות בקהל? {לפני שנכנס לביתנו הבנוי בעתיד, כנראה נעבור דרך דירה שכורה רביעית
} האם העובדה שמדובר בדירה שכורה/זמנית משפיעה עליכם? על אורחות חייכם? ההשקעה בעיצוב? בריהוט ובאיבזור? בנקיון?

אנחנו..

בשכירות מאז החתונה באותה דירה (שנה וחצי) ברור שזה משפיע, ניקיתי חלונות כשנכנסנו ומאז..כלום (בעעע..) כי הרי ``עוד מעט עוברים דירה,אז למה לנקות רציני?`` חדר שינה קיבלנו כי רציתי ``להתאים את החדש לבית שאוטוטו קונים`` וככה הלאה.. התירוץ החדש זה מיטה לילדה.השאלנו עריסה מיד שרה, כי ``למה לקנות? נעצב לה חדר ורוד בדירה..``וככה זה כבר שנה וחצי של נואשות,וחיפושים..

אז ככה

יש לנו דירת 2 חדרים אותה אנו משכירים ובמקביל שוכרים דירה גדולה יותר באיזור זול יחסית, בנוסף אנו משלמים משכנתא.

שרה1212

New member
אנחנו בשכירות כבר שנה שלישית בית שלישי

אל הבית הזה (שהוא כמו קרוון עברנו לפני חודשיים, אנחנו יודעים שהעניין זמני עד שנקנה...)

candy77091

New member
אנחנו גרים בדירה שכורה.

וכך זה יהיה עד שאני אסיים את הלימודים שלי.אח"כ מתכננים לעבור לאיזור בו אני אמצע את עבודתי לשכור שם תקופה כדי להכיר את המקום ואת שכניו ,אם ימצא חן בעינינו נקנה/נבנה באיזור..

נעמה92

New member
אנחנו

גרים בצפון, בדירה שההורים שלי קנו אבל לא גרים בה, מקווה שבקרוב נקנה משהו משלנו

למעלה