מחפש

מעונינים מאוד ב../images/Emo107.gifה

קיבלנו מההורים אישור סופי לאמץ כלבה (לאחר הרבה הרבה נידנודים והצקות) יש לנו בעיה קטנה שאין לנו אוטו לכן אנחנו יכולים לאמץ רק מעזור הוד' השרון והסביבה או ביום שבת באס או אס (זה בעזרת האוטו של הורים של חברה וזה לא בטוח במאה אחוזים) הציעו לנו גורה גדולה בת 10 חודשים לא מעוקרת ולא מאולפת ויפה אבל יש לנו אפשרות לקחת רק כלבה קטנה בגודל ומעל גיל שנה אני אישית מאוד רציתי לאמץ את שושה המדהימה אבל אין אף אחד שיכול לקחת אותי אליה (בדקתי עם כל מי שאני מכירה) וחבל. נ.ב. אם יש מישהו שיכול לעזור לי להשיג מפה ברורה איך מגיעים לאס או אס בהרצליה מרעננה או לפחות כתובת מדויקת של המקום

TCDes

New member
מחפש גור/ת טרייר מעורבת לאימוץ

שלום, אני מחפש גור/ת טרייר לאימוץ , עד גיל חצי שנה. תודה לירון

פה דיאז

New member
רוצים לאמץ כלב/ה בגודל קטן

בן כשנה או מקסימום שנתיים, מחונך לצרכים ויודע להתנהג בדירה קטנה. חשוב שיהיה עם שיער קצר, או מסוג שאינו משיר שיער כמעט. כמו כן חובה שהכלב ידע להסתדר עם ילדים קטנים ולא יבהל או יקנא בילד בן שנתיים וחצי. אם מישהו מכיר/ראה/שמע על כלב שכזה אנחנו נשמח מאוד.

רוצה לאמץ גורי בוקסר /גולדן רטריבר

היי, רציתי לדעת אם אתם יודעים איפה אני יכולה לאמץ אותם באזור הצפון , ניסיתי בכלבייה באפיקים אבל המחירים אצלם מוגזמים מאוד ולא פיירים גם כלפי הכלבים שיהיה להם קשה מאוד למצוא בעלים אם אתם מכירים מישהו עם הסוגים הללו בבקשה תפנו אליי דרך המסרים אור ואהבה, יערה

ba890

New member
בתל"ל יש המון כלבים..

http://www.letlive.org.il/adopt.php?pages=9&type=0&pagenum=1 את יכולה לבדוק כתוב שם גילאים ויש תמונה.. שיהיה בהצלחה עם כל כלב שתאמצי

Lורליי

New member
מה זה מוגזם?

הכלבים בטח נמסרים מחוסנים ומעוקרים. וזה בטח שווה ערך לסכום שתצטרכי את לשלם עבור הטיפולים האלה. ועבור גידול, אם את חושבת שהוא מוגזם... תחשבי פעמיים לפני אימוץ... זה לכל החיים וזו הוצאה כספית ניכרת... אבל זה בהחלט משתלם. אני מאחלת לך הצלחה

חיפשתי באתר ולא מצאתי כ"כ

פשוט החתול/ה לא בשבילי <בשביל אחותי> ואני מחפשת לראות משו בכיוון שהיא רוצה ואני לא מוצאת! אולי פשוט אני אפרט פחות או יותר מה הכיוון..... אני מחפשת חתול שיהיה בעל פרווה חלקה ז"א בלי נקודות או משו ולא שחור... <ולפני שתגידו שהיא גזענית או משו כי היא לא רוצה שחור...אז ממש לא..כי יש לי כלב שחור בבית והיא מתה עליו...(פשוט כבר קיבלתי הערה כזאת מטומטמת כשפרסמתי פעם שאני מחפשת חתול לא שחור)> אם אתם רוצים למסור כזה חתול או מכירים אחד שיש לו.. אני אשמח

GeJuFan

New member
מה דעתך עליהם?

אלו שני הגורים בתמונות התחתונות שעדיין מחפשים בית. ויש גם את מוג'ו חתול ידידותי בן שבעה חודשים אם עין אחת. חתול מיוחד במינו ומקסים לגמרי.

Kewen

New member
בעמותות

הם לא גורים, הם לא באים עם תעודות, והם לא כוללים את האילוף שמציעים לך באפיקים.

זואיzoe

New member
אכן באפיקים הם מתפרנסים מזה

אני חושבת שגם מוציאים משם כלבי נחייה.

פה דיאז

New member
תודה אבל היינו שם בשבת האחרונה

(ליד רמלה) רוב הכלבים שם הם גדולים או גורים. לא מצאנו כלב קטן כבן שנה. והאתר שלהם לא מעודכן.

ba890

New member
אוקיי

תחפשי פה..: http://users.tapuz.co.il/dogs/showList.asp?type=2

למעלה