מצטרפת באופן רשמי

../images/Emo82.gif מצטרפת באופן רשמי ../images/Emo82.gif

אז היי, אני תמרי, 21 צמחונית מגיל 4. שתי אחיות צמחוניות (וגיס אחד) וארבעה אחיינים צמחוניים גם כן מלידה ז"א שרק אמא אוכלת בשר בבית עם אחד הגיסים וגם החבר שלי. משפחה שמקבלת הכל ממש כמובן מאליו
הבעיה היחידה שלי עכשיו היא למלא את הצרכים הקרניבוריים של הגבר... מה מכינים צמחוני שלא ירגיש כאילו הוא אוכל רק תוספות
הוא מאוד אוהב בשר ודגים (לא עוף) אז היום הכנתי לו פטריות ממולאות בגבינות+אורז+סלט. הוא אומר שיצא לי לא רע (לא יודעת, לא טעמתי). מה אתם\אתן מבשלים לבן\בת הזוג הקרניבור??

d a p h n a

New member
לצערי לא יכולה לעזור

בן הזוג הקרניבור שלי אוכל בשר גם בבית. מקווה שאחרים יוכלו לעזור.

d a p h n a

New member
תלוי

לפעמים אני מגישה ארוחה צמחונית ולפעמים מכינה לו בשר - וכמובן הוא גם יכול להכין לעצמו. אבל זה היה תהליך שהשתנה עם השנים. בהתחלה לא ממש הכנסו הביתה בשר אם הוא לא היה כבר מעובד (כמו שניצלים קפואים מוכנים וכאלה). לתקוע שניצל קפוא בטוסטר אני מסוגלת, וגם הוא. אחר כך הוא בכל זאת רצה להתנסות עם בשר טרי, כמו עוף וכאלה אז הוא קנה חזה עוף והיה מכין, ואני הייתי נותנת לו עצות מרחוק (כי אני יודעת לבשל יותר טוב ממנו). ואז, עם הזמן, הגעתי למצב שבו זה לא נורא משנה לי אם הוא מכין או לא מכין. אני באופן אישי (וכמובן שזו רק הגישה האישית שלי, ואני מכבדת מאוד גישות אחרות), מרגישה שמאחר ובחרתי להתחתן עם אוכל בשר, זה לא הוגן לדרוש ממנו שלא יאכל בשר בבית, ואם הוא כבר אוכל בשר, זה לא נורא משנה אם אני זו שמבשלת אותו או הוא זה שמבשל אותו. אבל אני בהחלט מבינה אנשים שמעדיפים שבן הזוג לא יכניס בשר הביתה, או שנגעלים מעצם המחשבה של לבשל בשר ומעדיפים שבן הזוג יבשל אותו, כך שאני ממש לא חושבת שהבחירה האישית שלי נכונה באופן אוניברסאלי.
בכל מקרה, בן זוגי הוא לא מהקרניבורים הקיצוניים שמרגישים שארוחה היא לא ארוחה עם אין בה בשר. אנחנו בהחלט אוכלים ארוחות צמחוניות - פסטה עם ירקות, מוקפץ צמחוני, לפעמים הוא אוכל מג'דרה וכד'.

p e b b l e

New member
מאכלים צמחוניים לבעלים קרניבורים

זה מה שבעלי אוהב: פלפלים ממולאים בקינואה פלפלים ממולאים ב"גבינת" קשיו נודלס עם ירקות ופתיתי סויה קציצות מטחון מהצומח נקניקיות צמחוניות (http://vegandad.blogspot.com/2008/03/homemade-sausages.html ) בולונז צמחי קיש בצל וטופו חמין צמחוני קיש ברוקולי ופטריות פסטות למיניהן קוסקוס וירקות לאזניה עם ירקות קלויים

cwen

New member
בקשר למתכון של הנקניקיות

השעועית שהוא מדבר עליה כבר מבושלת, נכון? הוא בוודאי התכוון לשעועית מקופסת שימורים. אם אני רוצה לנסות להכין, אני צריכה קודם לבשל את השעועית עד שהיא רכה?

היי

את כל התוספות שאני מכינה בן הזוג שלי אוכל אורז, קינואה, פסטה כו' בצד כמעט תמיד יש לו דג, נקניק, סטייק וכו' כך שהמבחינה הזו אין בעיה. אני קצת שונה כי אני מבשלת לא צמחוני ואין לי בעיה לגעת בחזה עוף וכדומה אז הוא לא סובל. אם זה מתכון עם בשר אני בדכ מפרידה באמצע את המנה כלומר: אם אני מכינה צילי קון קרנה אני עושה הכל כמו שצריך ורגע לפני שאני מוסיפה את הבשר אני מחלקת לשניים ואצלי מוסיפה תוסף צמחי ואצלו את הבשר. זה אומנם מלכלך עוד מחבת אבל שווה כל רגע כי אנחנו לא מוגבלים באוכל. העניין היחיד שאני סובלת הוא שאני לא יכולה לטעום את מה שאני מבשלת או אופה. ולזכותו ייאמר שהוא מת על העוגות הטבעוניות שלי.

motior

Member
כשאני מבשל

אשתי אוכלת מה שאני מכין - והרבה ארוחות אצלנו הפכו לצמחוניות... דווקא כשאני מבשל "תחליפי בשר" (סויה, סייטן) היא לא מוכנה לאכול

למעלה