ניתוח שיר!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo82.gifניתוח שיר!../images/Emo82.gif

והשיר להפעם הוא Save Yourself, I'll Hold Them Back: שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? ושורה שממש מפריעה לכם? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? למי הייתם מקדישים את השיר? ציון לשיר 1-10? הליריקס: http://www.plyrics.com/lyrics/mychemicalromance/saveyourselfillholdthemback.html מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

Ayush Cohen

New member
../images/Emo13.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? Are y'all ready where you are? Are y'all ready where you are? Are y'all ready where you are? Na na na na na, na na na na na Na na na na na, na na na na na Right now, I hope you're ready for a firefight 'Cause the devil's got your number tonight They say "we're never leaving this place alive" But if you sing these words, we'll never die Get off the ledge and drop the knife Not a victim of a victim's life Because this ain't a room full of suicides We're believers, I believe tonight We can leave this world, leave it all behind We can steal this car if your folks don't mind We can live forever if you've got the time Na na na na na, na na na na na If you save yourself tonight Na na na na na, na na na na na If you save yourself tonight I'll tell you all how the story ends Where the good guys die and the bad guys win Who cares! This ain't about all the friends you made But the graffiti they write on your grave For all of us who've seen the light Salute the dead and lead the fight Hail, hail! Who gives a damn if we lose the war? Let the walls come down, let the engines roar We can leave this world, leave it all behind We can steal this car if your folks don't mind We can live forever if you've got the time (Whoa!) I'm the only friend that makes you cry You're a heart attack in black hair dye So just save yourself and I'll hold them back tonight Are y'all ready where you are at? If you save yourself tonight ('Cause we're coming for you) Can you save yourself tonight? Right now! 'Cause I'll hold them back! הכל :) ושורה שממש מפריעה לכם? But the graffiti they write on your grave איך הם יכולים לחיות לתמיד אם היא כבר בקבר? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא הקצב יפה משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? כלום איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? יפה והגיטרות מהממות וגם הבס אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אין ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אין אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? השם מושלם וממשתים לשיר
הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? הקליפ של סינג מבוסס על שיר הזה למי הייתם מקדישים את השיר? לישהו שצריך עזרה ציון לשיר 1-10? ברור ש-10

XoLilMissLolaoX

New member
הניתוח שלי ../images/Emo3.gif

אחד האהובים עלי
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? We can leave this world, leave it all behind We can steal this car if your folks don't mind We can live forever if you've got the time (Whoa!) I'm the only friend that makes you cry You're a heart attack in black hair dye So just save yourself and I'll hold them back tonight ושורה שממש מפריעה לכם? לא נראה לי שיש הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? נופ משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? נופ איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מהמם אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אפחד ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? המון חחח אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? השם של זה מושלם הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? ברור! זה דווקא ממש יתאים לדעתי למי הייתם מקדישים את השיר? לכל מי שאני ארצה להגן עליו אי פעם.... ציון לשיר 1-10? 9.5

SugarRush

New member
../images/Emo3.gif

בגלל שאני ממהרת אני אסכם את ניתוח השיר: השיר מדהים! אהבתי את כולו, ושום שורה לא הפריע לי. שום אומן לא היה עושה אותו יותר טוב ממכ"ר. וכל זמר/ת של מזרחית או פופ-דאנס היו הורסים את השיר. ציון : 10

lilison13

New member
../images/Emo41.gifעונה!

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? For all of us who've seen the light Salute the dead and lead the fight Hail, hail! Who gives a damn if we lose the war? Let the walls come down, let the engines roar We can leave this world, leave it all behind We can live forever if you've got the time ושורה שממש מפריעה לכם? We can steal this car if your folks don't mind חח נו כאילו מה? מה ההגיון? XD
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא
משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? כלום
איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? ממש נחמד אבל יש בו משהו שונה
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
חחחחח
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לא דעת פה המקוריות הלכה לי
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אלסאנה (אני מנסה להיות מקורית XD )
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? We can leave this world
הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? לא,הקליפ של סינג התאים לשיר הזה :(
למי הייתם מקדישים את השיר? למי שאני רוצה לברוח איתו :D
ציון לשיר 1-10? 8

NoAmItA ChAn

New member
השיר הנראה לי אהוב עליי באלבום

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? They say "we're never leaving this place alive" But if you sing these words, we'll never die Get off the ledge and drop the knife Not a victim of a victim's life I'll tell you all how the story ends Where the good guys die and the bad guys win Who cares! This ain't about all the friends you made But the graffiti they write on your grave Let the walls come down, let the engines roar I'm the only friend that makes you cry You're a heart attack in black hair dye You're the broken glass in the morning light Be a burning star if it takes all night ושורה שממש מפריעה לכם? כלום! הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא! זה מושלם ככה *-* משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? כלום. השיר הזה פשוט "שלם" מבחינתי: מילים יפות, לחן מקסים וממכר, קטע גיטרה יפהפה בהתחלה, סולו מגניב :) איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? וואי, ממש טוב! במיוחד בפזמונים, כשהוא שר "We can steal this car if it's folks don't mind" וכשהוא שר "You're the broken glass in thr morning light". הבעיה היחידה שלי זה שאי אפשר להבין בשיט מה הוא שר XD אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? X ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? X אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אהיה מקורית ואומר "Save Yourself"~ הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? האמת שיכול להיות מגניב! O: למי הייתם מקדישים את השיר? לכולם, ובמיוחד לכל הקילג'ויס D; ציון לשיר 1-10? 9

Tamiros4

New member
מת עליו!

מתחבר אל כל השיר, ובמיוחד אל השורה הזו- They say "we're never leaving this place alive" But if you sing these words, we'll never die וגם- Because this ain't a room full of suicides We're believers, I believe tonight הם מראות שצריך לשמור על אופטימיות גם בזמנים הכי קשים
שורה שמפריעה לי? הממ. לא ממש מפריעה לי אף שורה. הקצב לדעתי מעולה , במיוחד ההתחלה. לא הייתי מוסיף\מוריד כלום ... הקול של ג'רארד מעולה , כמו תמיד. אייקון תפוזי-
הייתי רוצה לשמוע את לד זפלין נראלי מבצעים. זה היה יכול להיות מעניין. היה הורס ת'שיר... ריהאנה . בעע. שם אחר- לא הייתי בוחר שם אחר. זה סוגשל חוזר על עצמו , ככה שזה השם הכי מתאים שיש
קליפ היה יכול להיות ממש מגניב... ציון לשיר - 9.5

למעלה