סיכום השבוע

../images/Emo82.gifסיכום השבוע../images/Emo82.gif

הדבר הטוב של השבוע:
הדבר הרע של השבוע:
מאכל השבוע:
בילוי השבוע:
משהו מצחיק מהשבוע הזה:
תכנית השבוע:
שיר השבוע:
במילה אחת ומסכמת, השבוע היה: ושאלת בונוס-הבילוי הטוב ביותר שהיה בחופש הגדול/ יוני-יולי-אוגוסט?
סופ"ש טוב

chagiti

New member
עונה...

הדבר הטוב של השבוע:לא היה משו טוב השבוע!! הדבר הרע של השבוע:עדיף שאני לא אפרט...
מאכל השבוע:אממ לאדעת-בקושי אכלתי משו השבוע.. בילוי השבוע:לא ביליתי השבוע(או שאפשר להגיד שאתמול יצאתי לקנות בגדים...-אבל לא היה משו..) משהו מצחיק מהשבוע הזה:אין תכנית השבוע:אין שיר השבוע: יש 4: רק אהבה תנצח,אהבה אסורה-(בבצוע של מאיה רוטמן),כשהלב בוכה,והשקט שנשאר-בגירסת האנגלית... במילה אחת ומסכמת, השבוע היה:חרא!! ושאלת בונוס-הבילוי הטוב ביותר שהיה בחופש הגדול/ יוני-יולי-אוגוסט? אממ כשהיינו בבית מלון...

../images/Emo214.gifאת מהירה!../images/Emo12.gif ../images/Emo9.gif

ואני בטוחה שיהיו לך עוד שבועות שיהיו מלאים בחיוכים
אוהבת אותךך

chagiti

New member
בדיוק נכנסתי לפורום וראיתי את

השאלון..אז עניתי... אוהבתותך גם!!

פוסה

New member
עונה../images/Emo221.gif

הדבר הטוב של השבוע:מימדון
|בריכה
הדבר הרע של השבוע:שנגמר החופש:( מאכל השבוע:
בילוי השבוע:הפסלים על חוף הים
משהו מצחיק מהשבוע הזה:פגשתי את השכנים שלי אחרי כ"כ הרבה זמן שלא התראנו מהמלחמה
תכנית השבוע:כוכב נולד שיר השבוע:
-רוני במילה אחת ומסכמת, השבוע היה:בסדר אולי תוספי שאלה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא?אני אם תוספי ישלך יומדלת
ושאלת בונוס-הבילוי הטוב ביותר שהיה בחופש הגדול/ יוני-יולי-אוגוסט? בסדר..

../images/Emo214.gifאמרת לא לעשות אפליות../images/Emo7.gif

אבל את כלכךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך חמודה

ady18

Well-known member
עונה

הדבר הטוב של השבוע:סרט מצוין שראיתי הדבר הרע של השבוע: מאכל השבוע:פשטידת בורקס בילוי השבוע:סרט משהו מצחיק מהשבוע הזה:המתיחה בפספסוים תכנית השבוע:כוכב נולד שיר השבוע:מישהו לרוץ איתו וכיוון נכון במילה אחת ומסכמת, השבוע היה:מחכה לשבוע הבא יש הופעה ושאלת בונוס-הבילוי הטוב ביותר שהיה בחופש הגדול/ יוני-יולי-אוגוסט? סרט הצגה קניון משהו כזה

ady18

Well-known member
אממ

הופעה של זמרת בשם קרן פלס בירושלים בשישי הבא

../images/Emo214.gifאני מכירה ../images/Emo13.gif

וואו.את נוסעת עד לירושלים?יפה לך
תהני בהופעה

../images/Emo110.gif

הדבר הטוב של השבוע: יומולדת לחברה+ מפגש חונכות+ לראות את מאיוש [גם אם זה פעמיים בשבוע זה תמיד עושה טוב
] הדבר הרע של השבוע: המממ ראשון בלילה:S עזבו. מאכל השבוע: ממ..? בילוי השבוע: היום בקניון. משהו מצחיק מהשבוע הזה: חח יש הרבה.. תכנית השבוע: שיהיה בהצלחה בלימודים:p שיר השבוע: ממממממממממ אהוב יקר?:) במילה אחת ומסכמת, השבוע היה: סבבה. הבילוי של החופש: המחנה שהיה לי בסוף יולי
בהצלחה לכולכםם השנה

../images/Emo214.gif

הדבר הטוב של השבוע:נפגשתי עם זמרת שאני ממש ממש ממממממממממממש אוהבת
והיא נתנה לי מתנה ליומולדת את מפרט המזל שלה והוא כרגע הדבר הכי חשוב לי בחיים
ואני גם הולכת איתו כל הזמן... [עשיתי בו חור והשחלתי לתוך חוט יפה
] הדבר הרע של השבוע:שלא הספקתי מה שתכננתי בתחילת החופש. [אהמ אהמ, לקרוא/לסדר תחדר..] מאכל השבוע:האוכל הסיני
שאכלתי עם אמא וספתא ביום חמישי בקניון איילון
בילוי השבוע:יום ראשון
הייתי באשדוד, עם נטלי
ואח"כ עם ידיד שלי-אורי
ואח"כ עם איריס. יום שלא יחזור על עצמו יותר... [מהסיבה הפשוטה שכל צד נסיעה הוא בערך שעתיים וחצי. ועכשיו מתחילים ללמוד .
] משהו מצחיק מהשבוע הזה:פספוסים היה מצחיק
ואני בטוחה שצחקתי עוד המונמון פעמים השבוע
תכנית השבוע:פספוסים/השיר שלנו [גם זה לא יהיה יותר..כי הייתי רואה רק בלילה...ועכשיו חוזרים לבצפר
] שיר השבוע:אין אחד ספציפי .. במילה אחת ומסכמת, השבוע היה:מדהים.
ושאלת בונוס-הבילוי הטוב ביותר שהיה בחופש הגדול/ יוני-יולי-אוגוסט? יום ראשון, ללא ספק. לא יכול להתחרות בשום חופשה, בשום חוויה אחרת, אפילו לא בים... זה היה פשוט מושלם

עונה../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

הדבר הטוב של השבוע: קניון 3 ימים רצופים
וקיבלתי חפץ מיוחד
הדבר הרע של השבוע: לא הספקתי לעשות את השיעורים לחופש
נשארו לי איזה 5 ימים
עשיתי הפסקה עכשיו.. מאכל השבוע: אממ..צ'יפס
בילוי השבוע: קניון עם חברה שלי היה מצחיק משהו מצחיק מהשבוע הזה: ^^ אחר כך הלכתי אלייה ושיחקנו בכדור בבית שלה (יענו בתוך הבית) ושברנו חצי בית תכנית השבוע: כרגיל האלופה..ואולי השבוע ביום שלישי זה יהיה פיספוסים
שיר השבוע: אהבה קטנה במילה אחת ומסכמת, השבוע היה: נחמד

אנינינינינינינינני../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

הדבר הטוב של השבוע:שהייתי בצפון
הדבר הרע של השבוע:שחזרתי מהצפון
מאכל השבוע:אממ האוכל של המלון
בילוי השבוע:שהייתי בצפון
משהו מצחיק מהשבוע הזה:שהיינו בקאייקים במלון אמא שלי פשוט הרגה אותי
תכנית השבוע:צפון
שיר השבוע:כשאת איתי של רנילה כל שניה שמו את זה בבריכה במלון במילה אחת ומסכמת, השבוע היה: מצחיק ומהמם ומופרע ומדהים
שאלה ארבעה מילים
ושאלת בונוס-הבילוי הטוב ביותר שהיה בחופש הגדול/ יוני-יולי-אוגוסט? הטיול לבית של הדר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה רבה

למעלה