סיכום משומש

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo82.gifסיכום משומש../images/Emo82.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: השבוע לא תהיה שאלת בונוס. במקומה נזכיר לכם שמחר יעברו 1000 ימים מאז חטיפתו של גלעד שליט, בתקווה שהספירה תעצר בקרוב... סופ"ש מעולה לכולם

ady18

Well-known member
הסיכום שלי

שיר השבוע כמובן שלום לאומנות שמירי הקדישה לי שירי השבוע בעיקר קורין אלאל יום הכי מוצלח שלישי ההופעה של מירי ולראות את אמיר ורביעי חגגתי עם חברים יום הולדת משהו שהוריד הרגשתי לא הכי טוב השבוע מצפה להופעה של איה כורם:) ועם מירי כול הדברים סכמו את השבוע חלומי אבל רק הבריאות קצת הרסה...

לא ממש סיכום שבועי..אבל..../images/Emo168.gif

לדעתי חובה להכניס את זה בכל הופעה! אייל הלר
נ.ב ילדים אנא עזרו לנו למצוא את מירי בתמונה (או לפחות חלק ממנה
)

veredmp

New member
מקווה שהוא משומש במצב טוב.....

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אני ממש חוזרת על עצמי, אה?....... "ילדה שהתבגרה", "אף אחת".
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "שיהיה לנו בית" של קרן
תמונת/פליקס השבוע: עוד אחת מההופעה בהרצליה
ציטוט/י השבוע: "אהבה פשוטה כמו לחם, טובה כמו אהבה". אני עדיין מנסה להבין למה התכוון המשורר......
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום שלישי - הופעה של מירי, יום חמישי - הופעה של קרן.
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הגוף שלי בוגד בי, אני כל הזמן חולה
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הצגה ביום א', מירי ביום ב', אולי אורי ביום ג' (וכל זה בשבוע הכי לחוץ מבחינת עבודה......)
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: היה ממש כיף. היתה חמודה כהרגלה
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מעייף
שאלת בונוס: השבוע לא תהיה שאלת בונוס. במקומה נזכיר לכם שמחר יעברו 1000 ימים מאז חטיפתו של גלעד שליט, בתקווה שהספירה תעצר בקרוב... אמן ואמן ואמן

הילה 201

New member
הפירוש שלי למשפט...וזאת רק אני...

הכוונה שאהבה זה הדבר הכי יום יומי ופשוט , ממש כמו שאת לוקחת לחם ואוכלת,זה על דרך המשל...

veredmp

New member
הבעיה שלי היא פחות עם הלחם

ויותר עם "אהבה טובה כמו אהבה". בשיעורי לשון לימדו אותי שאי אפשר להסביר מילה על ידי שימוש חוזר באותה מילה

קיבלת חינוך טוב, אבל..../images/Emo4.gif

היום אין כללים בשירה והכל מותר..
השורה הזו באמת הזויה..

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):שיר תקווה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):הקנאה - יוני בלוך תמונת/פליקס השבוע:תמונות של ורד תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:גלגלגצ ציטוט/י השבוע:כואב לי איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:שמשפחה שלי והחבר דואגים לי משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:חמישי שישי בחדר מיון משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:מקווה הופעה של מירי, נראה איך ארגיש האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:עדיף שלא שאלת בונוס: השבוע לא תהיה שאלת בונוס. במקומה נזכיר לכם שמחר יעברו 1000 ימים מאז חטיפתו של גלעד שליט, בתקווה שהספירה תעצר בקרוב...אמן

veredmp

New member
רק לשם הבהרה

כשאת אומרת "התמונות של ורד" את מתכוונת התמונות שצילמתי, כן? לא פרצת לי לבית והסתכלת בתמונות שלי באלבומים או משהו כזה?
תרגישי טוב

l TearDrop l

New member
גם לי בא בדיליי.

אני תמיד צצה אחרי הופעה ספונטנית של מירי מסיקה
. שיר/י השבוע שלכם (של מירי): האביב שלי יגיע! בעיבוד רודף כזה זה יכול להיות שיר ממש מיוחד
. גם ככה זה. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): בוא-אגדות-פלרמו-כשאתה לבד- עברי לידר, גאולה- חמי רודנר, למד אותי לרקוד- ריטה. תמונת/פליקס השבוע: הייתי שמה מההופעה של מירי מסיקה ביום שני, אבל הן יצאו די גרועות והעדפתי סרטונים
. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ממ הפסנתרן?
שום דבר מיוחד כי בקושי ראיתי. ציטוט/י השבוע: "את לא יודעת מי אני, כי העשן של הסיגריות מכסה את המילים האחרות." בערך כל פליטת פה במיון בת"א
. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: ההופעה המאולתרת בקריון בשני, החופש הספונטני בשלישי-רביעי
, אבל אלה היו מהולים בדיכאון אז אני אבחר את יום חמישי עם המיון בת"א שהיה כרוך רק בקריסת צנרת לא צפויה
. לא הערכתי מספיק את התחבורה הציבורית
. אה וגם כתבתי. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: עינב וגילי, שהתבזבז לי הסופשבוע בפעם השלישית ברצף כבר. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לעבור את כל המבחנים המיותרים, להשלים את הסבב סרטים האוברייטד שלי
. אני מקווה גם סנטר ותכנון מסע הופעות של 24 וחרמון! ולכתוב. האם פגשתם את מירי השבוע? לא, אבל היא מספיק חמודה מרחוק
. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מוזרO: שאלת בונוס: השבוע לא תהיה שאלת בונוס. במקומה נזכיר לכם שמחר יעברו 1000 ימים מאז חטיפתו של גלעד שליט, בתקווה שהספירה תעצר בקרוב. הלוואי.

הילה 201

New member
סיכום...איך אפשר בלי?!

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): לא שמעתי מוזיקה השבוע... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כנ"ל תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האח הגדול VIP התגלה כתוכנית נחמדה... ציטוט/י השבוע: גלעד שליט 1000 יום בשבי! היום 1001... ): איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: תחרות תחפושות בעבודה,המנהלת התעקשה למרות שעבר פורים... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: תחרות הזמנות חלק ב',התחרות קשה מאוד! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: חתונה של מישהי בעבודה האם פגשתם את מירי השבוע? לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מצויין שאלת בונוס: השבוע לא תהיה שאלת בונוס. במקומה נזכיר לכם שמחר יעברו 1000 ימים מאז חטיפתו של גלעד שליט, בתקווה שהספירה תעצר בקרוב... אמן!!!!

למעלה