פינת ה-
השבועית שלנו

../images/Emo82.gifפינת ה-../images/Emo91.gifהשבועית שלנו

נתקלתם בספר טוב? תערוכה מקורית? פגשתם אדם מיוחד? טיילתם במקום קסום? אכלתם במסעדה ממש טובה? שתפו אותנו והמליצו לנו.
המלצת השבוע שלי אתר ספר תיידעו את כל מי שאתם מכירים שיש לו ילדים/נכדים/אחיינים/שכנים/ידידים/ וכו' והעבירו הלאה ... פשוט נפלא ! http://sefer-li.net
וגם המלצה נוספת קפה ג'ו בכל הארץ- רשת בתי קפה מגישה משקאות חורף מיוחדים ומחממים. בררו ב- 144 היכן הסניף הקרוב למקום מגוריכם ובקרו במקום למשקה חורף מחמם!
 
ממליצה על:

ספר: הבלתי אפשרי אפשרי - ירין קימור. מדוע התינוק אינו נבהל מהכישלון ומנסה לעמוד אינספור פעמים עד שהוא מצליח? בספרו "הבלתי אפשרי – אפשרי!" בוחן ירין קימור את דרך חשיבתם של הילדים ומציע גם למבוגרים לאמץ סגנון יצירתי זה להתמודדות עם שאלות הספר " הבלתי אפשרי – אפשרי!" (הוצאת אורנית) מאת ירין קימור, מציע טכניקות פשוטות וקלות למימוש על-מנת להצליח ולפרוץ קדימה בעבודה, בלימודים ובחיי החברה והמשפחה, וכיצד ניתן למצוא מענה לשאלות שמציקות לנו ואשר לרוב, הפתרון מונח ממש מתחת לרגלינו. אחד הפרקים בספר עוסק ביצירתיות של דרך החשיבה של הילדים ומדוע כמבוגרים אנו מאבדים אותה: מסעדה: קאפנה - בצומת חבצלת
 

הודה 77

New member
ווואו

איזה פורום מדליק...... בדיוק מה שאני אוהבת. וכדברי סוקרטס אהוב נפשי:אין החיים ראויים לחיותם- אלא החיים הטובים בלבד. ומוסיף ואומר הל הזקו:אם אין אני לי- מי לי! ולכן אשוב אליכם בשמחה- למרות שזמן רב לא הייתי כאן. רונה צודקת-כדאי, כדאי.
 

asaelol

New member
זה עדיין רחוק אבל אני ממליץ

על אירוע שאני עושה בחווה שלי בפסח יהיה מקסים ומהנה לילדים והורים
 
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif23/2 הזמנה לתערוכה והופעה בבית העיתונאי

שלום לכם אנשים יקרים אירוע יוצא דופן בתל-אביב ביום שני ה 23 לפברואר תמר איש כסית בתערוכה "פרקטיקה של מחשבות" בבית העיתונאים ע"ש סוקולוב, רחוב קפלן 4 החל משעה 20.00 לי איש כסית ו"החללית" בהופעת בכורה לרגל השקת הדיסק הראשון, החל משעה 22.00 בוילה סוקולוב, בבית העיתונאים מוזמנים להגיע מצורף קובץ עם פרטים
 
../images/Emo71.gif../images/Emo210.gifסיום מתוק לשבוע-חביתיות גבינה

חביתיות גבינה ברוטב תותים חביתיות קלילות ממולאות בקרם גבינה ומוגשות עם רוטב תות שדה כשר, חלבי החומרים ל-18-16 יחידות: לחביתיות: 4 ביצים, טרופות 1 כוס חלב 1 כוס מי סודה 2 כפות מרגרינה או חמאה, מומסות קורט מלח 3/4 כוס קמח, מנופה ½1 כוסות קמח מלא שמן לטיגון למלית: 4 נקטרינות, מגולענות וחתוכות לשמיניות 2 כפות דבש 1 כפית מיץ לימון קורט קינמון 200 גרם גבינת שמנת טבעית 100 גרם גבינה לבנה (5% שומן) 1/2 כוס אבקת סוכר 1 כפית תמצית וניל לרוטב התותים: ½1 כוסות תותי שדה טריים 1/2 כוס אבקת סוכר 4 כפות ליקר דובדבנים להגשה: 1/2 כוס שבבי שקדים קלויים קלות 1 כוס קצפת עשירה אופן ההכנה: החביתיות: טורפים את הביצים עם החלב והסודה בקערה רחבה. מוסיפים את המרגרינה המומסת והמלח, מוסיפים בהדרגה את שני סוגי הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מחממים מעט שמן במחבת ומנענעים קלות את המחבת כך שתצופה בשכבה אחידה של שמן. יוצקים בעזרת מצקת מהתערובת למרכז המחבת ומנענעים קלות כדי שהתערובת תתפזר בשכבה אחידה. מטגנים עד שהחביתית ניתקת מהדפנות והופכים אותה לצדה השני. בדרך זו מכינים את שאר החביתיות. המלית: מבשלים את פרוסות הנקטרינות, הדבש, מיץ הלימון והקינמון בסיר קטן ומבשלים 3-2 דקות לריכוך קל של הפרי. מעבירים לקערה בינונית ומצננים. מוסיפים את כל יתר חומרי המלית ומערבבים לעיסה אחידה. ההרכבה: ממלאים כל חביתית במלית ומגלגלים כגלילה קטנה. מניחים בכלי הגשה. מרסקים את תותי השדה, אבקת הסוכר והליקר במעבד מזון. יוצקים על החביתיות הממולאות ומעטרים בתותים שלמים, קצפת ושבבי שקדים קלויים. טיפ: אפשר להפוך את החביתיות לעוגה: מסדרים את החביתיות זו על זו, מורחים בין השכבות מלית גבינה או קרם שוקולד ומצפים בקרם שוקולד. מצננים במקרר ומעטרים בקצפת ותות שדה. מתוך אתר ifeel
 
למעלה