שומרה או מנות או גורן

ShirShir

New member
../images/Emo82.gifשומרה או מנות או גורן../images/Emo73.gif

איפה יותר יפה? איפה הנוף יותר מקסים ונרחב? מי מכיר / ביקר בצימרים האלו:
"על הצוק" - גורן
"נוף מונפרט" - מנות
מה דעתכם על - "בקתות תפוח" - שומרה?
יש המלצות בגורן
אשמח לשמוע חוויות

drtrip

New member
שלום לך שיר שיר../images/Emo140.gif

בגורן, המקום היחיד שאני מכירה עם נוף עוצר נשימה זה הרוח הגלילית. במקום צימרים מעץ בחצי עיגול, כולם אבל כולם צופים לנוף מדהים, חלקם עם גקוזי מרובע ענק במרפסת חבל"ז... יש לפנות לעמוס! שומרה אני מכירה רק את פיסת בר, אם לא היית שם אז תדעי לך שזו חוויה בלתי נשכחת. הנוף בסדר אך החדר זה משהו שלא רואים כל יום... בהצלחה!

ShirShir

New member
אז אני אנסה לכוון עוד קצת, ברשותך..

אנחנו לא רוצים ג'קוזי בחוץ, אלא ג'קוזי ענק בתוך הצימר עצמו.
הנוף - חובה שיהיה מעניין ומיוחד, לא בא לנו צימר עם נוף לחצר ביתית או דשא מפלסטיק או לרפת... (כבר התאכזבנו בעבר).
רצוי צימר חדש וחדיש ולא כל אלו שכבר די "נחרשו", אנחנו מנסים למצוא משהו ייחודי אבל גם לא יקר מידי... אם אני לא טועה, "פיסת-בר" די יקר, אבל רק אם אני לא טועה... לא בטוח.
ושאלה כללית נוספת, כבורה ועם הארץ ממרכז השפלה
, האם שומרה נמצאת במיקום בעייתי? קרוב מידי לגבול? יש סכנה? או שאני סתם חושבת רחוק מידי? מקווה שתוכלו לעזור לי עוד קצת קצת...
ותודה לך,drtrip, על המידע שכתבת לי בהודעה הקודמת, אני תמיד שמחה לשמוע חוויות והתרשמות מניסיונם של אחרים. ובמיוחד ממך

איריסג

New member
נסו את עליסה במנות

היחידה שנקראת "ארץ הפלאות" תפורה עליכם - ג'קוזי מרובע עצום בגודלו ליד המיטה, ובקומה השניה גלריה עם טלוזייה ו DVD ויציאה למרפסת ענקית עם נוף מכאן עד הודעה חדשה

כבן האזור אנסה לעזור

כל הישובים שציינת נמצאים בתחום המועצה האזורית שלי,ואני מכיר את כולם,ראשית כל הצימרים שציינת נחשבים לצימרים חדשים יחסית כלומר "מהדור השלישי" בהם תיקנו את כל הטעויות שנעשו בצימרים מהדור השני,אומנם כמו שאמרה דר טריפ בגורן הרוח הגלילית מוביל אבל על הצוק לא נופל בהרבה,אומנם פחות יחסי ציבור,אבל מושקע באהבה,אלי בעל המקום מדבר שם עם כל סלע כל עץ והתוצאות נראות בשטח,הנוף זהה לחלוטין (מבצר המונפורט ונחל כזיב מלמטה) אבל לדעתי מכל אלה שציינת זה שלדעתי יכול לענות לדרישותיך זהוא נוף מונפורט במנות אבל הבקתה החדשה שלהם,אני פעם הזכרתי אותה,עדין לא הרבה גילו אותה,וזאת לדעתי בגלל שבעלי הבקתה לא מספיק משקיעים בפירסומה,המקום מדהים ביופיו (כמו אלה בגורן אותו נוף רק מצד אחר של מבצר המונפורט) אבל הבקתה גדולה ומאובזרת בצורה יוצאת מון הכלל,ג'קוזי מרובע ענק בתוך הצימר,ואם זכרוני אינו מטעה אותי גם קמין, בהצלחה

katam

New member
שירוש

האזור צריך להיות מדהים עכשיו מבחינת פריחה וירוק בעינים. אני אישית לא ראיתי אף אחת מהן (תשלחי לינק כדי נאכל את הלב
) אבל הייתי הולכת לפי המלצת מבקר המדינה.

yaniv0809

New member
פיסת בר בשורה אין יותר רומנטי מזה!

מקום מומלץ בשומרה צימרים בליגה אחרת. צימרים רק לזוגות -מומלץ בחום לאוהבים.

למעלה