../images/Emo82.gifשיחות הורים ../images/Emo150.gif../images/Emo68.gif
רציתי לשתף- ביום שני בערב הזמנו את ההורים שלנו לפגוש את המיילדת. נפגשנו אצלנו בבית. היה ממש מצוין ומשמח. יצא שההורים תארו שבהתחלה (אנחנו עכשו בתחילת שמיני) הם לא כל-כך ידעו במה מדובר והיו להם חששות, אבל אחרי ששלחנו להם קישורים למאמרים ומחקרים
, הסברנו להם בנועם את היתרונות וכו' - אז הם התקרבו לרעיון. רק לשמוע את זה מהם חיזק אותנו מאוד, כמובן. בנוסף - המידע מהמיילדת והכנות שלה בנוגע למקרים אחרים, לסיבות בגללן עזבה את בית-החולים והאופן שבו פרשה את היתרונות מול המקרים בהם יש להתפנות לבי"ח (ובאיזו דחיפות) - כל זה גם השאיר רושם עמוק. היתה אווירה נעימה מאוד, לא של תקיפה אלא של עניין וחששות שמחפשים תשובות אמיתיות. ותשובות ניתנו ככל שניתן (במסגרת ה-"בסופו של דבר כל דבר יכול לקרות בכל מקום וכל מה שאפשר זה להיערך בצורה הטובה ביותר", שחייב להיאמר). אני חושבת שזאת היתה הפעם הראשונה שהמיילדת נתבקשה לעשות דבר כזה ואני שמחה מאוד (וגם היא) שעשינו את זה. ההורים של שנינו הם מהזן הסומך על החלטותינו, אבל אני בטוחה שעכשו הם יעשו את זה בלב שלם יותר ובתחושה טובה יותר, ולו רק מכיוון שהם מכירים יותר טוב את הנפשות הפועלות...
רציתי לשתף- ביום שני בערב הזמנו את ההורים שלנו לפגוש את המיילדת. נפגשנו אצלנו בבית. היה ממש מצוין ומשמח. יצא שההורים תארו שבהתחלה (אנחנו עכשו בתחילת שמיני) הם לא כל-כך ידעו במה מדובר והיו להם חששות, אבל אחרי ששלחנו להם קישורים למאמרים ומחקרים