שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo82.gif שרשור חיובי ../images/Emo82.gif

+
ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שבוע טוב לכולם

xXx Lilo xXx

New member
אני כ"כ. אבל כ"כ שונאת להיות חולה ../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

ראשון- מבחן במחשבים. (הולכת חצי מתה לבצפר)|| יומולדת לאורררררר
|| יומולדת לשירי
שני- אם אני ארגיש ממש חרא- נשארת בבית || (אם לא) בצפר. שלישי- שוב. כנ"ל ליום שני. || ט"ו בשבט!!!!!! (אני מתכננת על האוכל של סבתא וסבא) רביעי- (שוב) מבחן במחשבים (גם כן, מורה אידיוט, מה הקטע לעשות 2 מבחנים אותו מקצוע-אותו חומר-באותו שבוע?!) חמישי- לומדת 9 שעות מחורבנות. החיים קשים. צריך להתמודד. שישי- היה אמור להיות כאן מבחן, ניראה לי בתעבורה, או שאין מבחן, אני לא ממש יודעת
בקיצור - בצפר. שבת- נחה. לפחות משהו אחד טוב בשבוע הזה (חוץ מימי ההולדת)
שבוע טוב לכווווווווווווווולם. תרגישו טוב (תהיה בריאים). מזל טוב למי שנולד השבוע. ו... בהצלחה במבחנים וכמובן... ט"ו בשבט מי שנוטע עץ, שיהיה לו בכיף

Johnni456

New member
זה הולך להיות שבוע מעייף ../images/Emo122.gif ../images/Emo205.gif

ראשון- בצפר
שני- בצפר. למה חייבים כל יום ?
שלישי- בצפר |: + אולי נוסעת עם אמא לעשות ראסטה
+ חוגיטרה
רביעי- בצפר |: + עובדת
חמישי- בצפר |: +חוג ציור
שישי- ישנה.
שבת- SOS
D:

../images/Emo152.gif../images/Emo110.gif

ראשון - בצפר || מתכוננת להכתבה באנגלית :S || מילקי שני - וואו
בצפר || אירובי || בר אילן || מילקי || היפ הופ שלישי - בצפר || צופים || מילקי רביעי - בצפר || מילקי חמישי - בצפר || נוסעת לסנטר || מילקי שישי - בצפר || מילקי || צופים שבת -
|| מילקי || מתה כי יום למחרת אני נוסעת לעשות החלקה יפנית ואין בצפר DD:

אמג אמג אמג.../images/Emo110.gif

סתם אני רוצה להוציא את זה. היום - שחזרתי מבצפר - סבתא שלי התקשרה אליי בוכה והיא אמרה לי שפרצו להם הביתה ולקחו הכל. אז באתי [הבתים שלנו דיי קרובים] והתקשרתי לאמא שלי ולדודה שלי שיבואו. אז שהגעתי לשם סבתא שלי הייתה היסטרית בכתה והשתגעה, הראתה את כל החדרים והכל היה הפוך, לא יכלו לראות כלום האנשים האלה הפכו את הכל ולקחו לה את כל הכסף וגם את הכסף של דודה שלי וגם היה לנו כסף אצלם. אז התקשרתי למשטרה וסיפרתי להם על זה, והייתי איתה איזה 20 דק' לבד עד שהגיע הילד של השכנים שלה [הוא לומד בבצפר שלי בכיתה ה'] והיא החליתה להראות לו את הכל וזה , 10 דק' אחרי זה בא שוטר ושאל אותה כל מיני דברים והיה ממש מתוק ואז אחותי באה וכמה דק' אחרי זה אמא שלי ודודה שלי וחברה שלהן הגיעו והיה ממש נורא. כל הדלת הייתה ממש מוזרה והוציא כמה דברים והייתי שם כמה שעות עד שעזבתי. בטח אפאחד לא יקרא את החפירה הזאת אבל הייתי חייבת לכתוב משהו כי אני ממש על סף של משהו ואני משתגעת פה. הלכו לי כל התוכניות להיום [פחח אומנם לא כתוב פה כלום שהייתי אמורה לעשות אבל היום קבעתי לעשות דברים והייתי צריכה לבטל.] וזה היה ממש מפחיד. את הכל לקחו. וואו
הרבה חפרתי.

../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

נשמע מפחיד. אני מקווה שימצאו את מי שעשה את זה ושדברים יסתדרו.

תודה שתיכן ../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif

פאו אחר כך שבאתי לסבתא היא התחילה להגיד לי תודה כל הזמן ושבלעדיי היא לא הייתה יודעת מה לעשות
[XDD ואז אמא נתנה לילשבת במושב הקדמי במכונית!! כיכיכי ההורים לי לא מרשים עד גיל 14... לא כי הם מפחדים שיקרה לי משהו - כי הם לא רוצים לקבל דו"ח
]

xXx Lilo xXx

New member
לי נתנו לשבת במושב הקידמי.../images/Emo29.gif

אפילו כשהייתי מתחת לגיל 14
אנלא חושבת שההורים שלי מודעים לחוק הזה XD

Johnni456

New member
לי רק אבא נותן ../images/Emo3.gif

אבל לא נורא אני מסכימה לחכות עוד חצי שנה עד שגם אמא תיתן

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifבההוהווהוהההווו

ראשון- בע. סתם יום. שני- לומדת למבחן בתנך>< אימון שלישי- לומדת רביעי- מבחן בתנך חמישי- לומדת לספרות שישי- מבחן בספרות...הופעה!@#!@##!@#!!!!!!!!!!!!!111111111 שבת- ישנה

LiHiLuSh

New member
שבועה קשהה XDDDDDDDD =.="

ראשון-מרתון היסטוריה שני-מרתון היסטוריה-מבחן מסכם גדול ואחרי זה מפגש לטיסה לפולים יותר נכון מלסע לפולים ואני חוזרת רק ב 10 הביתה שלישי-מרתון היסטוריה-בדיקת המבחן הגדול רביעי-הבגרות בהיסטוריהה האעהאהאעהאע חמישי-חופש D: מפגש קומונה שלי פאנפיקים XDDDDD ומשם לאשדוד לישון אצל חברה שישי-באשדוד שבת-באשדוד XD

RockSter

New member
אניאניאני

ראשון: בית ספר........ XD... שעתיים מחורבנות של אנגלית...... שני: מבחן באנגלית............ בייביסיטר.. שלישי: 7 שבעות מתוכן 5 שעות עם המחנכת הכלבה שלנו ועוד שעתיים ערבית.. (יאוש)+ מכבי צעיר! (נקודה חיובית!) רביעי: בית ספר......... חמישי: שבע שעות...... (לחתוך ורידים)+ מבחן בספרות (שזו חירטוטציה אחת גדולה שאיזה זקן ערירי מסכן ומצו'עמם ישב וכתב.. בלי לזלזל.. XD) שישי: !!!!! אוהבת את יום שישי!!!!!!!! שבת: מנוחה........ :):) נ.ב דבר אחד חיובי השבוע הוא העובדה שהיום קבלתי סקייטבורד ואני מאושרתת!!!!!!!!!!!! *ד"א, אני חדשה בפורום.. אז נעים להכיר: שירי כהן, בת 14, מרכז, גטרה ואבריל זה החיים שלי :) מקווה להשתלב מהר*

../images/Emo109.gif מי וויק P:

ראשון- מבחן בערבית | מתכוננת למבחן באנגלית
שני- מבחן באנגלית | מתכוננת למבחן במתמטיקה ולשון . שלישי- מבחן בלשון ואנגלית | גיטרה
רביעי- יום חופש ממבחנים :): חמישי- מורה פרטי שישי- כנראה יוצאת לסילבר.. שבת- נחה.. :]
לכל מי שיש לה יומולדת, מזל - טוווב

למעלה