שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo82.gif שרשור חיובי ../images/Emo82.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שבוע טוב לכולם.

xXx Lilo xXx

New member
חיובי זה לא!../images/Emo29.gif

ראשון- בצפר - מבחן במחשבים שעתיים ראשונות - אני פאקינג נכשלת. לא אכפת לי כבר. || הליכה(?!) שני- בבוקר בדיקות (שכנעתי את אבא לבוא איתי למקרה שיפנו אותי למיון או משהו) || שיחה עם המורה לתנ"ך || יום עמוס בבצפר || המושלמת שלי באה לראשון
שלישי- חרא יום, לומדת למת'. רביעי- חרא יום, לומדת למת' חמישי- עוד יותר חרא. מבחן במת' שישי- לא ניראה לי שאוכל לבוא לבצפר אז בטח בבית. שבת- לומדת להיסטוריה. הלוואי שהשבוע יעבור מהר, בבקשה

../images/Emo141.gif

ראשון-כלום. DDD: ס'כיף. XD שני-כלום. שלישי-חרמון!!! @@#%!@^@^@#$@#% מפספסת מבחן באנגלית. רביעי-לומדת למחשבת.
חמישי-מבחן במחשבת. שישי-לא לומדת. שבת-לומדת למבחן החוזר באנגלית.
שבוע מעולה לכולם!!!

YoureMyHeroine

New member
אופטימית.

ראשון- לומדת מ-10 עד 12| לומדת לפסיכולוגיה\תנ"ך | עבודה | אימון שני- חורשת פסיכולוגיה\תנ"ך | אימון שלישי- חורשת | אימון וינגייט רביעי- מבחן בפסיכולוגיה אעש. | אימון? | מנסה ללמוד לתנ"ך חמישי- אין בצפר | חורשת תנ"ך שישי- מבחן בתנ"ך
| נתי?
שבת- ישנה

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo9.gif

ראשון- עבר, והיה בוחן ממש קל בערבית
שני- חוג 3 שעות
. שלישי- מגמה ורואים את הדיאלוגים של י"א
. רביעי- מגמה (מתחילים לעבוד על עוץ לי גוץ לי
!!) חמישי- כנס ט'!!
שישי- כנט ט'!!
שבת- כנס ט'!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

ראשון- הייתי עם חצאית בביתספר וכולם הסתכלו עלי מוזר
. שלחתי משהו בדואר XD שני- י"א בטיול שנתי -> שעתיים חופשיות לפחות D: שלישי- י"א בטיול שנתי -> עוד איזה כמה שעות חופשיות ^^ רביעי- מבחן במתמטיקה :X חמישי- כלום ~,~ שישי- מבחן בפיזיקה. שבת- כלום ~,~

Emergency Exit

New member
קצתבאיחור.

ראשון- מבחן באנגליתתתתתת. וישיבת צוות לפעולה ברביעי. שני- ישיבת צוות פירסום פורימון וחוג תיאטרון. שלישי- ת''אאאא. יוםקצר. רביעי- מבחן בלשוןבתזונה. ופעולה בקרייתהשרון. חמישי- ביצפר.. והופעהההההההההה של אביב. שישי- ב3 פגישת יו''ר פורימון - ב4 יוםעבודה. שבת- מנוחה? כןבטחחחח

למעלה