שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo82.gif שרשור חיובי ../images/Emo82.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שיהיה לכם אחלה שבוע

xXx Lilo xXx

New member
בוהוהוהוהו../images/Emo29.gif

ראשון- מבחן במחשבים X_X" אני כ"כ מתה. || בייבי
|| אחותי נוסעת לת"א בלעדי
#$^$#^%$ שני- לומדת לספרות S: || בייבי!? שלישי- מבחן בחיבור S: רביעי- מבחן חוזר בספרות חמישי- לומדת למת' שישי- לאדעת שבת- לאדעת
שבוע משעמם תחת!

מהר כי אני צריכה ללכת ללמוד. ../images/Emo141.gif

ראשון-מבחנים במשנה ובדינים.
שני-שום דבר! DDDD: בטח אקרא קצתהרבה. XD יומולדת לבבוןןןןןןןן.
[תראי איך זכרתי!!1] שלישי- סטפאפ 2 בזהב. רביעי- כלום. אולי הולכת לחברה. חמישי- כלוווווווום. בטח יכריחו אותנו לנקות קצת בבית ספר. כנראה שאקבל טונות של שיעורים. שישי-חופש פסח!!!!!!!!!!!1111111 מתחילים לנקות.
שבת-שום כלום. D:

xXx Lilo xXx

New member
SU2 זה סרט טובבבב../images/Emo23.gif../images/Emo29.gif

אני אהבתי אותו. ישלי אותו בבית אפילו

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo99.gif

ראשון- מבחן בערבית, אורטודנט
, אני מקווה לראות את ההצגה של הי'ניקים. שני- יומולדת
וחוג. שלישי- מגמה, יומולדת לחברה
. רביעי- חזרות. חמישי- לא יודעת... נראה מה שיבוא
שישי- חזרות
. שבת- מקווה לישון
. טרילילייל סופסוף יומולדת

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif../images/Emo98.gif

YoureMyHeroine

New member
שבוע מאדרפאקר

ראשון- בצפר | עבודה | אימון | ארוחת ערב במסעדהD: שני- יומולדת 18 O: | חודש עם החבר33> | אימון | יוצאת לאנשהו <: שלישי- טיול שנתי O: רביעי- טיול שנתי O: חמישי- טיול שנתי! O:::: ~נשארת באילת~ | הנבחרת באה, גימנסטרדה :) שישי- אילת עם הנבחרת *.* שבת- אילת עם הנבחרת!!!!!!!!!!111111 אע. מושלם. שבוע מושלם.@!#

תהני בטיול! ../images/Emo141.gif

ס'כיף לךךךךך,שלי עוד מלא זמן.
ארוחת ערב עם מי היום?

Emergency Exit

New member
והשבוע. ../images/Emo41.gif

ראשון- יומולדת לבן החניך הכיחמוד בעולם
. || ביתבית ומנוחה. || יום הורים. || שיעורים במת'. שני- ביצפר
|| יום אמנויות. (אמגד אנלא מאמינה שאני מבריזה מתיאטרון
) שלישי- ביצפר|| צופים. רביעי- ביצפר|| בטח אתכונן למבחן בהיסטוריה או משו. חמישי- ביצפר|| כנ''ל. שישי- חופש פסח?
שבת- חופשפסחחחחחחחחח!. (לתכנן דברים ליומולדתשלחברות)

שבוע טוב<:

ראשון- בצפר | ש"ב | כושר שני- בצפר | ש"ב | כושר שלישי- בצפר | ש"ב | כושר [אם אני אספיק] | יום הורים רביעי- בצפר | ש"ב חמישי- בצפר | מורהפרטית | ש"ב שישי- כושר | סופשבוע<: שבת- מנוחהמנוחה וברוך הבא פסח<:

נסטי XD

New member
שבוע מעצבן....

ראשון- בי"ס || לעשות שיעורים במתמטיקה || חידון 60 שנה למדינת ישראל || לדבר עם לילו שני- בי"ס || בוחן באנגלית שאין לי כח ללמוד אליו שלישי- בי"ס || שיעור גיטרה? רביעי- בי"ס || לפרסם את המודעה של שטיפת מכוניות [בזה אני אעבוד החופש..
] חמישי- בי"ס || יום אחרון!!!!! || נפרד מהי"א שלי להרבה הרבה זמן.... שישי- חופש!! נחה שבת- כנ"ל..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

ראשון- כלום. שני- כלום. שלישי- מתחילה ב9:50. בוחן באנגלית. רביעי- כלום. חמישי- מתחילה ב9:50. בוחן באנגלית. בוחן במחשבת ישראל. שישי- יומלדת לחברה. שבת- ישנה-מתה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifועוד משהו.

שני - ת"א. אמא גם ככה שם לאיזה רופא עם האחים אז אני שם ^^

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifטוב נו. כבר יש יותר מידי תיקונים חח

ראשון - כלום. שני - סיימתי 3 שעות קודם. בערב ת"א עם המשפחה - אבא לקח אותי לקעקוע מתנה ליומולדת D: שלישי - מתחילה ב9:50. תרגיל מקלטים. רביעי - באמת כלום. חמישי - מתחילה ב9:50. בוחן באנגלית. בוחן במחשבת ישראל. שישי - יומולדת לחברה והגר באה D:::::: שבת - אני והגר ישנות מתות ~,~

למעלה