שרשור לכבוד הסופ"ש

../images/Emo82.gifשרשור לכבוד הסופ"ש../images/Emo204.gif

איך עבר השבוע באופן כללי
אומרים שמזג האוויר ישתפר.. מה התוכניות לשבת
לא היה לי רגע דל השבוע.. עבודה
, סדנא
, נפגשתי עם בת דודה שלי
, הייתי באירוע של המשפחה של החבר
, קצת קניות
וקינחתי עם התקררות קלה
שבוע שלם לא נגעתי במחשב.. יכול להיות שהייתי זקוקה לו כלכך כדי להחלים
אז עמכם ה
על ההיעלמות
שירי, קראתי שעברת תאונה, איך את מרגישה
ומה שלום כולן
מודה שהתגעגעתי והפורום היה חסר לי מאוד
לגבי הסופ"ש, כפי שזה נראה אני והבחור כנראה ניסע לבית של סבתא שלי ונבלה שם עם הבני דודים שלי
זה נורא קרוב לים של תל אביב, אז אני מקווה לשכנע את כולם לצאת לסיבוב ולהנות מהבריזה
שיהיה לכולםםםם שבת שלום
וסוף שבוע כייפי במיוחד

sweet148

New member
:)

איך עבר השבוע באופן כללי: עמוס ומשעמםםםם אווף ויש לי שבוע הבאא מבחן בהיסטוריה ומבחן באמנות ווובוחן באנגלייייתתתת......אאאאוווווווף חחח... אומרים שמזג האוויר ישתפר.. מה התוכניות לשבת ? כלום,ללמוד? נראה כבר.. שבת שלום..

maiky17

New member
לא זז!!

פשוט לא זז! היו לי ארבעה מבחנים: יום א' - סוציולוגיה [92
] יום ב' - תנ"ך [70
אבל הי, עברתי!] יום ג' - אנגלית [לא ידוע] יום ו' [היום] - מתמטיקה

sweet148

New member
ארבעה מבחניפ בשבוע????? ואוווו.....

אני מאמינה שתעברי את כולם... לי יש ביום שני באמנות וביום רביעי בהסטוריה ואיי ואין לי כוח ללמווד... מקווה שתעברי את המבחנים[שוב] ... בהצלחה

טוב לראותך יקירתי ../images/Emo25.gif

אנחנו בסדר, חוזרים לשגרה לאט לאט, קצת כואב רגשית בגלל כל הפחדים והחששות, אבל לאט לאט זה נהיה בסדר
השבוע היה שבוע קצת קשה רגשית, חזרה לשגרה, התחלת סמסטר שני לשנה האחרונה שלי בלימודים לפני הסטאז' ונראה שיהיה סמסטר מעניין. והיום אכלנו ארוחת בוקר בקפה הילל בקניון ואז נסענו לעשות קניות ולהורים לאכול צהריים
ועכשיו בבית- כל אחד ועיסוקיו ויותר מאוחר נראה "ג'ונו" בדי וי די

השבוע שלי..

עבר דווקא מהר.. ברביעי שעבר עשיתי ניתוח לפני כן התאמנתי עבדתי נסעתי וחגגתי עם האוטו כי המלווה נגמר!! השבוע הזה כנ"ל השתחררתי מבית החולים ישנתי ישנתי ישנתי והיום אתמול ושלשום יצאתי קצת מהבית סוף סוף...

למעלה