שרשור פרק 84 - אין כמו בבית

liron sa

New member
../images/Emo82.gif שרשור פרק 84 - אין כמו בבית ../images/Emo82.gif

האם נחזור היום ל2009 ונגלה מה יקרה לבן, או ל1909 ולג'יני שנזכרת בהיסטוריה אחרת. כל התגובות על הפרק - לכאן
צפייה נעימה

ANGELUSPIKE

New member
לא אהבתי את הפרק הזה

היו יותר מדי דמויות מעצבנות, דיי כבר עם נלי וריק אני לא סובל אותם יותר.

How I Disappear

New member
סתם מורחים ת'פרקים, ממש סתם !

עוד פעם נלי מגלה שריק עם ג'יני [כבר בפעם ה5866] וכאילו סתם, אנה שמעה משהו לא נכון ומרחו אותו על כל הפרק לפי הפרומו, הם אמרו שרק בפרק האחרון אנחנו נדע הכל אז בשביל מה לעשות עונה שלמה אם הפרק האחרון ישלים את הפרק הראשון ? בעונה הראשונה למשל התווספו לנו עוד בעיות ואחרי כמה פרקיםהם נפתרו אבל בעונה הזאת רק בפרק הראשון גילינו את רוב הבעיות ורק בפרק האחרון הם יפתרו אז בשביל מה לעשות את כל הפרקים המשעממים האלה שלא מגלים לנו כלום ? בזבוז של עונה

How I Disappear

New member
ועוד משהו ..

למה אנה, זואי, סול ומייקי הלכו בכלל ל1909 ? כי הם רצו לנסות לשדך בין ג'יני לצ'יף והם אפילו פעם אחת לא ניסו לשדך ביניהם, מאז שהם הגיעו הם רק מנסים להשתלב בכפר ולא ניסו בכלל לשדך ביניהם .. כשהם גרמו לג'יני וצ'יף להיות ביחד בתחרות זה היה ניסיון כושל והכי לא מוצלח שיכול להיות, כאילו מה הם חשבו ? שהם יכינו עוגה והכל יהיה בסדר ביניהם ? בקיצור, העונה הראשונה הייתה בהרבה יותר יפה וחבל שעשו עונה שנייה, סתם הרסו את זה .. בת'כלס יש פרקים יפים רק שהם לא קשורים כלכך לעלילה המרכזית וזה סתם נמרח ...

פרק מעצבן

בשביל מה לעשות 8,000 עלילות ב-1909?(פיראטים, ג'יני, ג'יני וצ'יף, תחרויות וכו'). בעונה הזו יש הרבה יותר פרקי גיבוש 1909(שני חלקי "התחרות"), וצפוי, שבסוף נלי תקבל את החופשה מנורה. סופסוף נלי יצאה מה-"סלנג"(כי בכל זאת, אין ב-1909 סלנג באף שפה, ולא שיש לי בעיה עם סלנג)... מתי פרק 2009?מתי פרקים מעניינים?חסר משהו בעונה הזו שהיה בקודמת...

porky169

New member
עוד מישהו שם לב?../images/Emo134.gif

שלאורך כל הפרק ראו הפרעות בתמונה, כאילו קרה משהו לקלטת שידור?

Superboi

New member
כן...../images/Emo3.gif../images/Emo59.gif

היה יכול להיות מגניב אם היה לזה קשר לפרק. כמו שלפני העונה הראשונה היו "הפרעות" כאלה בפרסומות של הוט, ואח"כ התברר שאלו לא באמת הפרעות, אלא "ערבוב" של הפרומואים של האי בפרומואים של סדרות אחרות (איזה הסבר מעפן, מקווה שהבנתם...).

zivnew

New member
מה ז"א? למה ערבבו שם פרומואים של האי?

ומוזר שיש ערבוב זה בטח לא סתם

Superboi

New member
כן, זה היה בכוונה../images/Emo59.gif

היו פרסומות רגילות ל-VOD. כמה שבועות אח"כ הפרסומות התחילו כרגיל, ואחרי כמה שניות היו הפרעות בשידור (נראה אמיתי, אבל לא), ואז הפרסומת נקטעה והופיע הסמל של המחתרת עם הכיתוב "לחיות כאילו אין מחר"... אחרי כמה ימים התחילו הפרומואים של "האי", ואז הבנתי מה הסמל הזה... לדוגמה, הפרסומת הזאת: http://www.youtube.com/watch?v=ytJHL84C7Yk רק שבקטע שהם על הסוס, הפרסומת נקטעת ויש את הסמל והכיתוב.

Yarinv

New member
פרק חביב

למרות שאת העלילה שלו היה אפשר לפרוש על מספר דקות ולא על פרק שלם. אולי התשובה לשאלה איך ג'יני הגיעה לכפר כשהייתה קטנה קשורה גם לשאלה למה בכלל ג'יני קיימת ב-1909. מישהו חטף/העביר אותה מ-1994 ל-1984 אחרי שההורים שלה נרצחו? יכול להיות שזו ג'יני שנולדה ב-1990 בעצם ובגלל זה גם אין ג'יני ב-2009?

מישהו 2

New member
../images/Emo127.gif

היה פרק טוב דווקא לדעתי לא אחד הטובים שהיו אבל גרוע בטוח הוא לא.

coullette

New member
פרק מרוח והשחקן שמשחק את סם מעצבן

הוא לא יודע להגיד משפט בלי לעצור אחרי כל מילה! נגיד צריך להגיד את המשפט "אני רוצה לאכול עכשיו" אז הוא אומר את זה אני. רוצה. לאכול. עכשיו. אני לא מבינה איך אפשר לדבר ככה כל הזמן...!! וסתם מרחו את הקטע עם אנה וסול..לפחות אם היא הייתה מספרת לו היה קצת אקשן,היה איזה מתח שאולי הם ייפרדו אבל בסוף לא היה כלום.וזה גם לא חינוכי להראות איך שאנה שמחה שהיא לא צריכה לספר לסול..הדבר הנכון לעשות הוא כן לספר. בקיצור שיגיעו כבר לפרקי 2009 אני מתה לרואת מה נסגר עם אדי והאקדח.

למעלה