תיראו!!!! בית של גמדים!!!!!

איולי

New member
../images/Emo82.gifתיראו!!!! בית של גמדים!!!!!

אני רוצה לגור שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טלושקלה

New member
../images/Emo140.gifבנות האם אתן מזהות היכן צולמו בתי הגמדים?

זה קצת קשה אבל נסו........

טלושקלה

New member
../images/Emo140.gifחויי מורכן לכולן (זה בוקר טוב בהולנדית) ו

התמונה צולמה בגן שעשועים ענק שנקרא דה הפטלינג ונמצא בהולנד וזה בעצם הדיסני לנד ההולנדי ומכיוון שגרתי בהולנד כמה שנים והילדים היו קטנים בילינו איתם בפארק הזה לא מעט פעמים חוויה לכל אחד גם מבוגרים

איולי

New member
../images/Emo12.gifגרת בהולנד?../images/Emo24.gifהיית שם?../images/Emo8.gifקחי אותי

עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!! וואי וואי ספרי עוד על המקום!!!! וחוצמזה חזרתי עכשיו מהבית של ביתיק אבל רק לודה והכנר היו שם....

טלושקלה

New member
../images/Emo140.gifחויי מורכן לכולן (זה בוקר טוב בהולנדית) ו

התמונה צולמה בגן שעשועים ענק שנקרא דה הפטלינג ונמצא בהולנד וזה בעצם הדיסני לנד ההולנדי ומכיוון שגרתי בהולנד כמה שנים והילדים היו קטנים בילינו איתם בפארק הזה לא מעט פעמים חוויה לכל אחד גם מבוגרים

בית מקסים וטל, את מפתיעה כל פעם מחדש

נראה לי שיום אחד, אולי כשנהי קצת יותר גדולות נערוך לנו ערבי ביוגרפיה אישית, הרי כל מה שעבר עלינו עד היום הוביל אותנו לכאן, לא?

טלושקלה

New member
כן אורית רעיון נהדר בטח שכל מה שעברנו הביא

אותנו לכאן אלא מה?! הרי אין סתם בחיים תמיד דברים שקורים מובילים למשהו. מה שקרה לי לפחות מוכיח את התיאוריה הזאת בצורה מוחלטת .אבל משימה בלתי אפשרית להעביר את הדברים בצורה וירטואלית זה מצריך מפגש ולא אחד

aliner

New member
אני לא מאמינה שאת מעלה תמונה מהאפטלינג!

אנחנו נהיה שם עוד כמה ימים עם הקטנצ'יק. משגע. חלומי. אני גם הייתי גרה בכזה בכיף. איזה כיף להיות גמד יער....

איולי

New member
אלינושש!!! עכשיו אני משביעה אותך שאת מצלמת שם

גם את כל הביפנוכו של הבית ובכלל הכל הכל הכל הכל הכל איזה כיף לכם ובטח ליהונתן, בבושון קטן

aliner

New member
איולי - יונתן, לא יהונתן ובטח בטח שאני מצלמת

מה נראה לך? ואני אעלה את התמונות כשאחזור כדי שיהוו השראה לעוד יצירות מקסימות שלך.

איולי

New member
יונתן, יונתן,למה 'תבלבלתי? כי נולד בן לחברה ו

והיא קראה לו יהונתן........ השראה ליצירות שלי? ליצירות שלך!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה