כנסו

jenngirl

New member
../images/Emo82.gif ../images/Emo26.gif כנסו ../images/Emo36.gif ../images/Emo82.gif

לכל אלה שלא צמים ומדליקים מחשב וכל הדברים האלה, הנה כמה שאלות שתענו עליהן כדי שלא יהיה לכם משעמם
אז למי שכן צם צום קל, וגמר חתימה טובה
ני לא אהיה פה, ני אחזור מחר בערב, כי ני לא מדליקה מחשב וכל הדברים האלה בכיפור. אז לאב יו פיפול ותהנו
הקרדיט לפורום בנות, רובי ווליאמס ונטלי אימברוליה: 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?

jenngirl

New member
../images/Emo82.gif והנה התשובות שלי: (חלק 1)

1. שם: ג'ן
2. גיל: 15 ו-20 יום
3. תאריך לידה: 21.9.88 4. כינוי: ג'ן, ג'ני, ג'ניפר, הודה
5. תכונה טובה: ני לא שוכחת דברים ני מסודרת ונקיה
6. תכונה רעה: עצבנית
7. חולשה: שוקולד
8. אובססיות: נמנמ אנשים חתיכים : פליפה, צ'רלי מדוסון, ג'סטין 9. פאדיחה: יש לי מורה לתנ"ך בביצפר שכוווולם חושבים שהיא דומה למורה אחרת שהייתה לנו ביסודי, אז השנה כשהיא נכנסה לכיתה ללמד אותי פעם ראשונה, אז צעקתי לחברה שלי שהייתה איתי ביסודי:" נכון שהיא דומה לסימה"(סימה- המורה מהביצפר היסודי, שכולם אומרים שהמורה לתנ"ך דומה לה), אז המורה לתנ"ך שמעה את זה והיא אמרה: "כן אני דומה לה, הרבה אומרים לי" כאילו מה לדעתי זה פדיחה, אין לי פדיחות אני לא פדחנית
10. כאב: מחזור נו...
11. משאלה: שיהיה לי חדר לבד, להיות זמרת, לפגוש את ג'סטין, ללכת להופעה שלו
12. זיכרון רע: אחותי 13. זיכרון טוב: חברותתתת שליייי(כולןןןןן גם באייסי
) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שהייתי בת יחידה בלי אחותי הפוסטמה והיה לי חדר לבד, והיה לי טוב
(אחח ני מתגעגעת לימים ההם
) 15. געגוע: לימים ההם 16. פחד: פיגועים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את אמא מנדנדת לי שאני כל היום מול המחשב ולא עושה כלום
ואני לא רוצה לשמוע את המורה שלי לאנגלית.. 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: דפנטלי פסח
20. אוכל מועדף: של אימא
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חזיר, פירה, כל מה שלא כשר, מאכל עם 2000 קלוריות... 22. שתיה מועדפת: מים ואייס טי בטעם אפרסקים 23. קינוח מועדף: נמנמ עוגת שוקולד
24. ממתק מועדף: שוקולד, כל סוגי השוקולד. שוקולד שולט
25. עוגה מועדפת: שוקולד, נו כבר אמרתי
26. צבע מועדף: צכלצ- כחול כזה
27. חיה מועדפת: חתול וגור כלבים
28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: כדורסל, הוקי, שחיה 30. מספר מזל: 6 31. ספר: ג'יין אייר, פרחים בעליית הגג
32. סרט דיסני מועדף: מוצאים את נמו
, נמו תעשה לי דגיג
33. סרט: "אז והיום" 34. שחקנ\ית: ניקול קידמן, ברוס וויליס, ג'ניפר אניסטון 35. זמר\ ת: ג'סטין טימברלייק, אוונסנס 36. סדרה מעודפת: חברים, בנות גילמור 37. מקצוע אהוב: היסטוריה
וספורט
38. מקצוע שנוא: מתמטיקה, אנגלית, ביולוגיה, ספרות, תנ"ך
39. מקום בעולם: ארגנטינה והאיים הקאריבים
40. המעשה הכי נועז שעשית: לאדעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לאדעת
42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וחולצה יאפה
43. ההמצאה של כל הזמנים: ג'ינס, מחשב, טלפון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף וקיץ
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן
46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן
47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל יאמיייי
48. שקיעה או זריחה? שקיעה, זה רומנטיי
49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד
50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס שולט
51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? לא חסכנית אבל לא בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה...
53. קור או חום? חום
54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו שולט
אימפריה
57. תות או בננה? תותתת יאמיייי 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: מי מי מי מי קורה לי מי מי מי מי
60. שיר שגורם לך לבכות: Rebelde Way (ני נזכרת בהופעה...) 61. השיר של כל הזמנים: Dido- White Flag 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: Te Sonie 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: That's Why They Call It The Blues- Elton John 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שפיות זמנית- הקיץ האחרון 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: llorares las penas 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? הממ ני צכה להרזות כמו חצי בנוט (שאומרות), ויש לי פנים חמודות, כולם אוהבים אותי, ני מקובלת חח סתם סתם...ני משוויצה
נמנמ יש לי גומות חן, שיער שחור תלתלים מסודר כזה, עיניים חומות וזייהו..אה וני גבוהה
(1.73 מטר
) תכף ת'חלק השני...

jenngirl

New member
../images/Emo82.gif התשובות שלי (חלק 2) :

67. שמות החברים הכי טובים שלך: ציפי,ללי, שירוש, נטה
68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד עם פיצפוצים, שוקולד עם עוגיות כבר אמרתי ששוקולד שולט
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות, יושר, עזרה כשצריך, הקשבה , ושכיף לנו
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני 5 שנים 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז, ונמנמ כל מיני 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? רובי וויליאמס, המורדים, בנוט, אין ואאוט, ג'סטין טימברלייק, ועוד
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין סיפור, ני ג'ן
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יאפ 75. באיזה פורומים אתה? רובי וויליאמס, בנוט, ג'סטין טימברלייק 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מסתכלת עליו בצורה אחרת
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים, שפתיים
78. יש לך חבר\ה? לא, אני רוצה
79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות אחת קטנה ופוסטמה 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? החלטתי סופית, לא
היא פוסטמה 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שוטפת פנים, ידים נו כל הדברים...
82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? שותה מים 83. מה התחביבים שלך?לשיר, לרקוד, לשמוע מוזיקה, להיות עם חברות, לדבר באייסי במחשב, להיות בפורומים 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? ג'סטין
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מסרק, קרם לשיער, גומיה, פלאפון, בגדים להחלפה, מי פנים, איפור, וכל מיני כאלה, ודאורדורנט
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים
88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? חדר לבד
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים
|יאמי| 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? הר של שוקולד
: עוגיות שוקולד, גלידת שוקולד, עוגת שוקולד, קפר צרפתי עם שוקולד נוטלה
הכל בכמויות
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? המחשב, הבית(כן זה חפץ
) 92. מי החברים שלך בפורום?(כל מיני פורומים) קרן, ספיר, מוווור, אמילי, עוד ספיר, עוד ספיר, עוד קרן, נטלי(אישתי), מיכל,ליאור, קארין,נועה, יעל, ענבר,עוריט, מוראל, דנה, דרור, עוד קרין,יובל, תום, אלונע, אנה, הילה
מצטערת אם שכחתי מישהי
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לא זוכרת
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לאדעת... 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? ג'סטין באי בודד
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לאדעת, יש מלא 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אנגליה אולי, אוסטרליה 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? שאני אמות למענו

שלי../images/Emo9.gif../images/Emo76.gif

1. שם: מיכל
2. גיל: 14 3. תאריך לידה: חסוי
4. כינוי: מיכל'וש
5. תכונה טובה: יודעת לעזור
6. תכונה רעה: מתעצבנת מהר
7. חולשה: ג'סטין
8. אובססיות: ג'סטין וחבר שלי
9. פאדיחה: ישבתי בכיתה ופתאום שיהקתי מזה חזק על כל הכיתה חחח
10. כאב: שאני וחבר שלי נפרדנו
11. משאלה: להיתחתן עם ג'סטין או חבר שלי
12. זיכרון רע: אין כזה 13. זיכרון טוב: יש הרבה 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: נדנדה בבית
15. געגוע: אין 16. פחד: כרישים , נחשים וג'וקים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: סבלימינל
18. קמיע [אם יש]: טבעת 19. החג האהוב עליך: החופש הגדול 20. אוכל מועדף:
צ'יפס וקולה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: מרק עגבניות
22. שתיה מועדפת: קולה
23. קינוח מועדף: גלידה
24. ממתק מועדף: צ'יטוס
25. עוגה מועדפת: עוגת גלידה
26. צבע מועדף: תכלת וורוד
27. חיה מועדפת: אני אוהבת את כל החיות חוץ מחרקים (בעיקר
) 28. חיית מחמד [אם יש]: כלבה
29. ספורט מועדף: טניס
30. מספר מזל: 4 31. ספר: הארי פוטר 32. סרט דיסני מועדף: לא זוכרת יש הרבה שאהבתי 33. סרט: הצילצול 34. שחקנ\ית: ג'קי צ'אן 35. זמר\ ת: ג'סטין דהההההה
36. סדרה מעודפת: מורדים 37. מקצוע אהוב: אנגלית 38. מקצוע שנוא: תנ"ך 39. מקום בעולם: קנדה 40. המעשה הכי נועז שעשית: ירקתי על מורה 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: נפרדתי מחבר שלי 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וחולצה רגילה... 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?:כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?:לא 47. גלידה- בכוס או בוופל?:בכוס 48. שקיעה או זריחה?: שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?: נגד 50. אוראלי או אנאלי?: מה???????? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?: בזבזנית מאודדד 52. מלפפון או עגבניה?: מלפפון 53. קור או חום?: קור 54. לישון או לקום?: לקום 55. חוף או הרים?: הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?: וניל 57. תות או בננה?: תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?: רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: אני זוכרת?? 60. שיר שגורם לך לבכות: you still the one 61. השיר של כל הזמנים: כל השירים של ג'סטין ואן סינק 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: this i promes you 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אל בי דר פור יו או משהוא של ג'סטין 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: אני רוצה שיהיה שקט 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אל בי דר פור יו 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]?: מעוצבנת חחח 67. שמות החברים הכי טובים שלך: סופי ומיכאל 68. הגלידה הכי טעימה?: ריבת חלב
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? חבר: מספר לי הכל. חברה: נאמנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?: לפני שנתיים בארך 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?: ג'סטין,שומעת מוזיקה ומציקה לאנשים באיי סי 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?: ג'סטין,בנות,וחלל ולוינים 74. אהבה ממבט ראשון?:
75. באיזה פורומים אתה? הרבה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?: זה לא 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?: פנים 78. יש לך חבר\ה?: כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך?: אח אחד 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?: כן כי הם נחמדים ויפים 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?: קלילקים בעצבאות 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?: מצחצחת שיניים 83. מה התחביבים שלך?: כנסו לכרטיס אישי 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?: ג'סטין וחבר שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם 3 הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?: תמונה של ג'סטין , מזבדה ,ופלאפון
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?: דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?: ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?: כרטיס להופע של ג'סטין או פגישה עם ג'סטין 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]: בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?:
צ'יפס וקולה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?: הבית שלי כולל כל הדברים שבו 92. אתה מחשיב את עצמך כסקסי?: אממ.. כן
93. האם נכנסת לבריכה\ים בעירום?: לאאא
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?: תנו לי לחשוב על זה 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?: חבר שלי אתמול
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?: כל דבר טוב 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?: עם ג'סטין על אי בודד או עם ידיד שלי 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?: האישית שלי.. לא היתי נפרדת מחבר שלי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?: בהרים בביקטה קטנה עם ג'סטין(או ידיד שלי)תאומות חמודות וגור כלבים ושלידי תחייה החברה הכי טובה שלי 100. את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?: לא, היתי מוכנה למות למענו

jenngirl

New member
טוב שמעו ../images/Emo82.gif

זה לא הולך ככה!!! תענו כבר!!!!!!!!!!!!! יאללה! עוד לא עניתם??? יאללה

למעלה