שרשור יום שני

KEEK

Member
היא גם שומעת את זה מרחוק

מקודם היא היתה בפינה באמצע שיחה, ופתחו שקית של גרעינים ברקע. זה חדר אליה וישר היא קמה והלכה בנאדם רגיל לא היה שם לב לזה בחיים

Klayhamn

New member
אגב

אם כבר מדברים על הסצנה הזו -- מה שאני שמתי לב זה שאיילת די רצתה לסיים את השיחה עם עדי, ועדי ממש רצתה להמשיך לדבר. מבחינתי (אם נתעלם לרגע מהסיבה שבגללה איילת בחרה ללכת) זו עוד דוגמא לדינמיקה המוזרה --- משהו בעדי כבד, מעייף, פילוסופי, אינסופי... היא מתבוננת בשקט ומקשיבה, מדברת לאט... אין בה זרימה, אין בה ת'כלס... והכי נורא זה התלותיות הזו --- "בבקשה, אל תעזבי אותי, אל תלכי... תשארי אתי ותדברי איתי" לדעתי לא ישתנה כלום, לדעתי זה שלא הדיחו אותה רק יעשה לה רע. לליז יש יכולת הישרדות טובה, היא כמו תולעת או זיקית, מצליחה להזדחל לכל סיטואציה, לשנות את צבעיה, להסתגל... אז היא הצליחה להתאושש ולמרות שכולם עדיין מסתכלים עליה עקום, היא עדיין משתלבת מבחינה חברתית. עדי לא כזו. היא לא תתרומם מזה, ואם קודם חלק מהאנשים הסתכלו עליה עקום ונידו אותה וראו בה נטל --- עכשיו בכלל הולך להיות AWKWARD, אלא אם כן היא תעשה איזה שינוי דרסטי בהתנהגות שלה. אבל זה לא יקרה, כי אין לה שום תובנה חברתית, במקום לבוא לבן ולפלרטט איתו, היא ישר מסתערת: "רוצה שנהיה יחד?" בשביל מה? למה הישירות הזו טובה? אם היא הייתה טיפה יותר מעודנת ויותר משוחררת, היא הייתה משיגה את בן בלי בעיה... אבל הכל אצלה "נוקשה", הכל בפרצוף, הכל מחוספס, כל אינטראקציה חברתית איתה היא מאולצת, מעושה, כל שיחה איתה היא משונה ולא טבעית... (ואני לא מדבר על שיחות הנפש אלא על האינטראקציות הקלילות בחצר וכיו"ב). היא לא מצליחה להשתלב בשום סיטואציה הומוריסטית בבית. זה קרה בערך פעם אחת בבית, וכשזה קרה -- כולם שמו לב לזה, גם יוני, גם אתי, וכו'... והתייחסו אליה בחיוב. יופי אפילו דיבר על זה במפורש עם בן... וזה מראה שזה הכל בה. היחס כלפיה בוילה הוא תמונת מראה שלה עצמה.

KEEK

Member
כן כן זה קורה לה

היא העירה לאורטל פעם אחת על הרעש שהיא עושה שהיא אוכלת והבנות דיברו על ההפרעה הזאת שיש לאיילת מרעשים כאלה. זה לא רק פיצוח גרעינים

KEEK

Member
יכול להיות שהיא בדקה..

בכל מקרה זה ממש משעשע. תתאר לך את ליזי קריזי בהתקף לצד איילת שברקע יש רעש של פיצוח גרעינים
לפעמים אני חושב שחצי מהרווקות אספו משלוותה.

KEEK

Member
האוזן שלי מסננת אותו על אוטומט

הוא חצי שעה מדבר ולא נותן לה להכניס מילה זה כבר לא אנושי.

Lichy7

New member
אבל הוא באמת לא אנושי ../images/Emo10.gif

הוא בלוטה.. שיש עליה בן אדם.. והיא פשוט לא מפסיקה לדבר.. היא רודפת אותך. אני בטראומה. הייתי ממש פרח
לפני שיוני שיוני נכנס לחיי.. נשבעת לכם, לא משקרת

noaxxx

New member
היא פתחה את כל הנושא הזה בת.ז של הכניסה

בפרק הראשון

Lichy7

New member
כנראה שהרבה לפני שהכרנו אותה :)

הדפוס אצלה לא מעיד על בעיה אורגנית כלל וכלל.. זה נראה ממקור נפשי. יש שני הסברים נפשיים אפשריים לכך, ועדין זו תופעה די נדירה (בפרט כשאינה מופיעה אצל ילדים). תעקוב אחריה, לא צחקתי כשאמרתי שכמעט כל קול אנושי מוציא אותה מדעתה. הקולות הנילווים כמו פיצוחים, פתיחת שקיות וכו' הם עוד החלק הקל יותר

Klayhamn

New member
לא הבנתי

מה זאת אומרת קול אנושי? קול שאינו דיבור כאילו?

Lichy7

New member
לא

קול אנושי- לא רק דיבור (למזלנו את זה היא כן יכולה לסבול :) אלא נשימות, התנשפויות, גיהוקים, שיעולים וכו'. קול שאינו אנושי הכוונה לא לכזה שהגוף מפיק באופן טבעי. פיצוחי גרעינים, פתיחת שקיות, רעש המקשים בעת הקלדה בנייד או במקלדת וכו' את איילת שני הסוגים מוציאים משלוותה, בעיקר השני (כי הראשון צריך להיות יותר דרסטי כדי שיפריע לה)

Lichy7

New member
אני די משוכנעת שלא

בהסתמך על איך שזה מתבטא אצלה, ובכלל עליה. זה המקור השני לדעתי.. אני בדעה של קיק- ליהקו את המתמודדים משלוותא

למעלה