כדאי לקרוא בבלוגיה - 13/8/07

כסף, פרנסה, הצלחה, בריאות וחברים - הדרך .....

חשבתם איך ניתן להשיג כסף, פרנסה, הצלחה, בריאות וחברים - והדרך להשיג אותם תוכלו לקרוא את הכתבה בבלוג של הנומרולוג http://blog.tapuz.co.il/numerolgy בהצלחה......

xamin99

New member
תאונת דרכים ביומולדת..

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1059377

uri80

New member
נפאל -גן עדן

,שוב נפאל. זיכרונות מתעוררים להם. מגיעים לאחר הטרק לעיירת תיירות כדי לנוח קצת. חבר ממליץ לנו לחצות את האגם, להתרחק מהעיירה, שאר התיירים וההמולה ולנוח בגסט האוס שנמצא על אי באגם. אתה מתקשר והמשפחה שגרה שם שולחת בחור עם סירה כדי לאסוף אתכם. נשמע טוב ואנחנו מאמצים את ההמלצה. אחת ההחלטות המוצלחות של הטיול. זהו גן עדן שרוב התיירים עדיין לא מצאו, כנראה בגלל הגישה הלא נוחה. אין לי ספק שיום אחד אחזור לשם עם מישהי. המקום פשוט... מדהים. מקווה שכשאחזור שהמקום עדיין ישאר כפי שהוא, ללא המוני תיירים שישחיתו אותו. מעגן סירות טבעי מוביל מעלה לעבר הגסט האוס עם המסעדה. בצד האי ישנו מפל עם בריכה קטנה שאנו ממהרים לקפץ לתוכה (ותוך כדי כך אוספים כמה אורחים קטנים, פרטים בהמשך). נדנדת עץ, טרסות ירוקות, ילדים קטנים מתרוצצים. הכל ירוק, מסביב ירוק, בצדדים ירוק. אפשר לטבוע בירוק. אפשר לשחות במי האגם שהגישה אליהם נוחה כל כך, לקפוץ למפל הצמוד, לטייל ברחבי האי ולבקר בגומפה שנמצאת בפסגה, לאכול במסעדה שבגסט האוס –משפחה נחמדה מאד שמכינה אוכל נהדר. גינה מרהיבה, כלבה קטנה מניקה את גוריה בחצר ואנחנו משתובבים אתם קצת. יוצא לשוט באגם עם סירה, משוטים וספר (משם התמונה המופיעה בצד הבלוג). מים מסביב, שקט, ברווזים קטנים שטים במי האגם, פרפרי ענק בשלל צבעים נמצאים בצמחיה שליד על גדות האי. ראש נקי ללא דאגות, טרדות העולם נעלמות להן לזמן מסוים. רק אתה, הספר, השקט והיופי שמסביב. מקום קסום. כשאנחנו יושבים בגינת המסעדה אנחנו מגלים שבבריכת המפל אספנו כמה אורחים לא קרואים. אנשים שעשו את הטרק לפנינו ביצעו אותו במזג אויר גשום מאד, הדרכים היו מוצפות והם נתקלו בעלוקות ללא סוף. אנחנו עשינו אותו במזג אויר מצוין כך שלא ממש יצא לנו להיתקל באותן עלוקות ידועות לשמצה. בגינה אני מביט בכף רגלי החביבה להפליא, מזיז את רצועת הסנדל ומגלה מתחתיה אחת מאותן מוצצות דם. אתה לא מרגיש כשהן מטפסות עליך כלל. העקיצה מלווה בהפרשת חומרים שמרגיעים את המקום ומונעים קרישה של הדם. אני מביט בה, בעניין רב למען האמת. מעולם לא נתקלתי באחת לפני כן והסקרנות מתעוררת. אותו חבר שהמליץ על הגסט האוס נתקל בהן בעבר באיזה טרק כשעשה את צרכיו בין השיחים, אתם יכולים לדמיין לכם אותו מתרומם ומגלה להפתעתו כמה עשרות כאלה תלויות מאזורים אסטרטגיים מסוימים ורגישים בגופו? אני מצאתי את הרעיון מבדר מאד.זה קל כשלא מדובר באזורים האסטרטגיים שלך כמובן. התיאוריה אומרת שכדי להסיר אותן בלא פגע צריך לזרות עליהן מלח או לקרב אליהן מצית. בחדווה מדעית ניגשתי לבחינת התיאוריה. נידבתי בשמחה את פציינט מס` אחד –דהיינו כף רגלי היקרה. לקחתי מלחיה מבעלי המסעדה וקדימה לעבודה - אם יש משהו שאני יכול להצטיין בו הרי זה זריית מלח על הפצעים, בדר"כ רצוי של מישהו אחר, הפעם כף רגלי התנדבה להיות שפן הנסיונות. ובכן רבותיי, זה עובד. הוכחות מצולמות מצורפות כאן. מה לא עושים למען המדע? לקראת הערב היינו חייבים לחזור. תופס אותנו גשם מטורף. בעלי המקום משאילים לנו מטריות (ציינתי שהם היו ממש אבל ממש נחמדים?) והבחור שמקפיץ אותנו חותר עם מעיל גשם. סערת ברקים מרשימה במקום שהיה כל כך נעים רק כמה שעות לפני כן. אנחנו רטובים עד לשד עצמותינו ולמען האמת - זה פשוט כיף. להתראות גן עדן. עוד נתראה."

למעלה