מה אתם שומעים

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifJack White - another way to die

חזרתי לטראש ישן. בא לי למות.

../images/Emo103.gif מייקל ג'קסון ז"ל ../images/Emo16.gif ../images/Emo28.gif

מייקל ג'קסון נפטר היום באחוזתו בלוס אנג'לס מדום לב . ז"ל
גאד, כזה לא יאמן ... אני גדלתי עליו ! (XD) הייתי רוקדת ריקודים שלו, שרה שירים שלו ... לא נתפס :O הוא היה מלך הפופ, הוא עשה שינוי בעולם הבידור (ולא, למזלנו לא כמו דודו טופז, אלה הרבה יותר משמעותי וגדול) הוא המציא סיגנון ריקוד ! בלאטטט, איזה הזוי ...

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifהההההה! OO"

~לא נושמת~ אמא
עם כל מה שהוא עשה בשיגעונו בשנים האחרונות, הוא באמת היה איש גדול והיה לו חלק עננננק בתפנית בעולם המוזיקה עם הסגנון שלו. שיווו זה מוזר ><

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אני בשוק. אני כל כך בשוק. ../images/Emo16.gif

לא ידעתי על זה עד עכשיו. הוא היה אחד האנשים שהערצתי על הכדור הזה. הוא הראה שגם שחורים יכולים להצליח. והוא הצליח. בגדול. אני מצטרפת לדנה. כל הלהיטים המדהימים שלו. כל המוזיקה שהוא יצר... אני גדלתי עליה. ~חוץ מזה שאני מעריצה בטירוף את זה שהוא עשה את הניתוח פיגמנטציה הזה. אם הוא לה היה חוטף את הסרטן הזה, נשבעת שהייתי עושה גם. היה לו צבע כזה מושלם. אח. *-*~ כל כך קשה לעקל את זה. הוא לגמרי היה מלך הפופ. ומלך הסטייל. שירבו הגברים שיתלבשו כמו שהוא התלבש. ואני לגמרי יכולה לשמוח בזה שאני אוכל לספר לילדים שלי, ולנכדים שלי שמייקל ג'קסון חי בתקופת נעוריי. קול. מייקל ג'וזף ג'קסון ז"ל.
29.8.1958 - 25.7.2009. * וסתם משהו לא קשור. נכון שבדיוידי של שראיי כשביל בלי איפור כשהוא מסדר את המיטה כזה הוא כאילו קופי דומה למייקל? O:

Talya TH

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo16.gif

וואו איזה הזוי זה.. כאילו הבנאדם היה מלך הפופ!!! זה פשוט לא נקלט הוא המציא סגנון ריקוד משלו זה הזוי שככה הוא הלך

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifכמו שאמרתי קודם למישהו,

זה סוג של התנפצות בועה. אני חושבת שבעיני המון אנשים הוא נראה כדמות שלעולם לא תתנדף. כמובן, המוות שלו לא מעלים את מה שהשאיר אחריו, אבל זה בכל זאת... הלם. ומה שלא אמרתי בהודעה הקודמת שלי [><] יהי זכרו ברוך

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif boys like girls- lovedrunk ../images/Emo99.gif

הסינגל הראשון שיצא היום מהאלבום החדש *-*

למעלה