סיכום למפגש

m i c k e y 15

New member
../images/Emo83.gifסיכום למפגש../images/Emo27.gif../images/Emo83.gif

אז הבנתי שהרבה בנות פה לא בטוחות מתי המפגש מתקיים
וראיתי בשרשור הקודם שרובנו יכולות לבוא בתאריך הבא
11.12- יום שלישי וגם חשבתי שבמקום לבוא בשעה הקבועה שהיא 12:00 נבוא ב-12:30 ומקסימום נחכה לאלה שמתעכבות ברכבות וזה עד 13:00
כי יש כאלה שאין רכבות בשעות מסויימות וזה. אז מי שמסכימה ויכולה לבוא בתאריך הזה ומסכיה גם לשעה שתרשר
מי שלצערנו לא יכולה שתרשר
למי שיש הצעה בקשר לשעות וזה שתרשר בכותרת בנוסף
. וכל אלה שאמורות להביא פוסטרים וזה אל תשכחו!! XDD עכשיו הנה השרשורים הקודמים של הפוסטרים ושל המפגש:
שרשור חנוכה והצעות פוסטרים
השרשור שלי לפוסטרים+אישורים לבקשות
השרשור הבא שעשיתי עם אישורים קלי- ראיתי שאת רוצה פוסטרים של דרייק וג'וש ורד הוט- סורי כבר ביקשו אותם
ואל תדאגי יש מספיק גוד שארלוט XD דורית- ראיתי שרצית פוסטר של נירוונה וקורט- גם אותם כבר ביקשו..סורי אבל הפוסטרים האחרים שרצית
talosh1234- ראיתי שאת רוצה את הפוסטר של AFI- גם אותו כבר ביקשו ל-GuitarSoundGirl http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=109506810
וסיווני XD דברי איתי בקשר לפוסטרים שביקשתי
אני פה לוח מודעות עשיתי XDDD [כמה ו-" וזה " כתבתי
אלוהים אני דפוקה XDDD]

purple floyd

New member
../images/Emo45.gif

אז איפה נפגשים בכלל? D: ו.. אני כנראה מביאה 3 פוסטרמניות, אז יהיו עוד פוסטרים D:

../images/Emo45.gif אני כ"כ מחכה לזה!!../images/Emo9.gif

ד"א זה היום האחרון של החופשה? והמפגש ישרא ב9??

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo45.gif יאיי!! מפגש, אני כבר מחכה ../images/Emo9.gif

יומיים לפני אל תשכחו להעלות שרשור התזהות [או איך שלא רושמים את זה
]

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gif אבל רק אם השביתה תהיה גם בחופש..

אחרת אני צריכה ללמוד בחנוכה
ומה הבעיה ב12? עדיף להשאיר..

גילולית

New member
../images/Emo45.gifופוסטרים שיש לי..

(זה כאילו מכל העיתונים ששמרתי מאז 2004 ולא לקחתי מהם את הפוסטר:Sהרוב די קקי) *ריאנה *מייקל לואיס *רן דנקר (אבל עם מילים של שיר) *שרנ מישל גלר (WTF) *היהודים *אושרי כהן *רן ונינט- הסוףXDDDDDDDDDD(כן, זה אשכרה פוסטר) *האלופה *ג'סי מטקלף(מי זה?) *אמינם *הראל סקעת *פו פייטרס *קרן פלס(?) *הפקאצות פארץ נהדרתXD *אשטון קוצ'ר *ג'ואל מאדן *עוד רן דנקר *לינקין פארק *ניקלבאק(!) *עוד הראל סקעת(רר) *עברי לידר *ג'סטין טימברלייק *בלקפילד *מיי כמיכל רומאנס מאן, זה היה מיגע!

m i c k e y 15

New member
אפשר לבקש כמה??

ריאהנהההה פו פייטרס אשטון ניקלבאקקקקק
וMCR זה הרבה?

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אפשר את אשטון קוצ'ר? ../images/Emo9.gif

מיקי את כבר ביקשת ממישהי אשטון! ><"
גם לי מגיע אחד

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo45.gif

כל כך כל כך מחכה לזה!!! סוף סוף מפגש שאני אוכל להיות איתכן ולראות את כולכן הרבה הרבה זמן עד שימאס ממני מוהאהאהאהאהאהא

../images/Emo45.gif

אבל תהיו נחמדות אלי..
אני עדיין לא הייתי במפגש... חחח איפה זה בעזריאלי?

../images/Emo45.gif../images/Emo27.gifמיקי כנסי../images/Emo37.gif

קודם כול - אני חושבת שזה ממש רעיון טוב לעשות את המפגש ב12 וחצי, כי האוטובוס משוהם יוצא ב12 והוא בטח יהיה בת"א ב12 וחצי רבע לאחת ככה
אבל אני לא בטוחה במאה אחוז שאני מגיעה כי יש לי עבודה ענקייייייית בקולנוע ואנחנו עושות צילומיים לילה בחוץ ואת הצילומי פני בשעות בוקר אחר הצהריים בערך אבל אני ממש ממש רוצה להגיע למפגש! אז אני אנסה לארגן שזה יסתדר
מיקי
אני אדבר איתך במסנג'ר, יש לי את שלך ונראלי שיש לך את שלי

יעליקק

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif גאאש ><

אני כ"כ מחכה למפגש הזה. זה הדבר היחיד שהולך לעשות לי את החודש הזה ובגדול. אני מדברת על המפגש הזה כבר חודש >< בינתיים 90 % שאני באה, רק שההורים שלי לא יתחרטו >< ממ 12:30 נראה לי מצוין D: גם לא טבוח שאני באה ברכבת >< ממ עוד משהו, אני כותבת פה את כל אלה שאמורות להביא לי פוסטרים של אמה רוברטס, רק שלא תשכחו XD סימפל גירל 182 - 1 [פוסטר 1] מיקי - 1 סיוון מקפליי - 2 סאונד טרק גירל - 1 move alone - 1 מור 102 - 1 נראלי שזהו [?] D: תודה לכולן
ו ... אני מביאה פוסטר אחד של גרין דיי - לסיוון מקפליי P: - חפרתי P: -

ענבז

New member
אמ..סבבה אבל איפה בעזריאלי?..+שאלה :)

אפעם לא היייתי במפגש כלשהו.. אז איפה להיות בעזריאלי?.. וגם...להגיד הלורים מפגש וזה או סתם להגיד שאני נוסעת לעזריאלי?.. (הם קצת פרנואידים... אם אני אגיד מפגש רוב הסיכויים שלא ואם אני אגיד שזה סתם עם חברות לעזריאלי זה יהיה כן) יש כאן מישהו ממודיעין?!!! לא בא לי לנסוע לבד XD חחח יומנעים לכולם , ענבז 3>

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif אני ועלמה ...

אבל אנחנו עוד לא יודעות איך אנחנו נוסעותו רוב הסיכויים שעלמה [שוליטה] הולכת קודם לבת דודה שלה ואז נוסעת ישר ממנה ואני עם ההורים שלי ולא נראלי שנוכל לקחת מישהי .. מצטערת

למעלה