פרסומות

lestatgirl

New member
../images/Emo83.gif פרסומות../images/Emo70.gif ../images/Emo83.gif

אז כולנו, אוקיי רובנו, (מה אל תגידו לי שרק אני..) זוכרים את הימים הטובים שהפרסומות באמטיוי2 היו בין 6 בערב (אצלנו 8) ו6 בבוקר. אבל הימים האלה נגמרו! ועכשיו יש פרסומת על כל פעם שמשדרים של פוב או משהו כזה.. לצערנו, החברה באמטיוי2 לא מבינים שרוב הצופים הם ילדים או מקסימום אנשים בני ה20+ (מתנצלת בפני כל הזקנים פה..) ורוב הפרסומות הם לביטוח (אם ישרף לנו הבית ברביות...) או יציאה מהחובות (שיש לנו בקפיטריה בבצפר) וכמובן אקטימל (אני היחידה שסופרת את הימים עד שיגלו שזה מסרטן?) וכל ארגוני הצדקה למיניהם (טוב זה באמת למטרה טובה).. למזלנו השנינות של המוח הבריטי והקופירייטרים המוכשרים של הממלכה, עושים את רוב הפרסומות האלה לדיי משעשעות. |הגדש| אז מה הפרסומת האהובה עליכם בערוץ עכשיו, ומה הפרסומת האהובה עליכם מפעם? מה מעצבן אתכם בפרסומות בערוץ (חוצמעצם קיומם) והאם הייתם מעדיפים שלא יהיה פרסומות בכלל (ואז איך היינו הולכים לשרותים באמצע גונזו?) או שאתם דווקא מחכים להן שיש רצף של שירים מעצבנים בערוץ? אצלי אגב אישית, כל הפרסומות של Talk to Frank ענקיות.. (במיוחד ההיא עם הילד הקרציה עם הסימן שאלה על הראש..) והיי אם זה יצליח אפשר אולי לעשות מצעד פרסומות פעם בחודש....(אוקיי החופש הזה רשמית לא משפיע עליי לטובה..) ואמ.. כן זהו הביעו דעתכם או שתאבדו את שפיותכם..

Shot To Pieces

New member
שונאתשונאתשונאתשונאת../images/Emo184.gif

את הפרסומות של הביטוח רכב... ובמיוחד של היציאה מחובות! "לחברה שלי היו בעיות חובות..." יופי אז לכי תעזרי לה ואל תעשי פרסומת!~#!$#^#$^ חוצמזה. די קורע את הלב לראות כלב נטוש אחרי שראית קליפ של FOB (קופצת מאושרת ואז מתיישבת על הספה לראות איך הכלב נספג מים בגשם בחוץ) זה קצת... עצוב ולא מתאים. אני מממש לא בעד פרסומות. זה סתם קוטע לי את רצף הצפייה P: תראו איך אני זוכרת לכתוב פה יפה ומציפה את הפורום. ייאי לי.

HarlequinGirl

New member
../images/Emo12.gif

אם כבר איזה 3-4 פסרומות אחרי כל כמה שירים אבל לא 3 דקות של פרסומות >< והפרסומות של talk to frank טובות
אבל עוד לא ממש הבנתי מזה מפרסם בכלל
~טיפשה~

Ellabll

New member
פעם הייתה שם פרסומת לכלבים עזובים

והתחלתי לבכות כמו כוסית מין המניין

אני לא סובלת את כל הפרסומות האלה-.-

הפרסומות לכל מיני "גיב וואן פאונד א מונט'" מעלות מודעות אבל מה זה גורמות לך להרגיש חראP: ובגם בערוץ הצרפתי יש כל מיני פרסומות לSMS וזה... אבל כל הזמן! זה באמת מעצבןP:

oshriti123

New member
הייתה פעם פרסומת...

שבנאדם הולך ורואה ילד שהולך עם הכובע של הקפוצ'ון (אין לי מושג למה זה חשוב חח) מולו ואז לרגע העיניים שלהם נפגשות ו(אאל"ט) הוא מרגיש דפיקת לב כזאת.. והם ממשיכים ללכת כל אחד לכיוון שלו ואז הבנאדם מסתובב ורואה את הילד קופץ מהגשר... ואז מופיעה כתובית שבל יום ילדים מתאבדים באנגליה או משהו כזה. זאת הפרסומת היחידה שאהבתי בערוץ, היא עשתה לי צמרמורת חח בדר"כ אני בכלל מעבירה בפרסומות...

M a a y a n K

New member
אני חושבת שעדיין משדרים אותה...

זו פרסומת חזקה ביותר... גם היו מצנזרים אותה בשעות יותר מוקדמות אם שמתם לב, היו חותכים את החלק שהוא נופל/קופץ/מפיל את עצמו (?) והיו מראים רק כשהגשר כבר ריק... אני לא יכולה להגיד שאהבתי את הפרסומת, אבל היא היחידה שאני לא מעבירה בה ערוץ

CitizenErased

New member
הפרסומות של הסרטים

אני ממש נהנית לראות טריילרים בערוץ. בעיקר בגלל שהם הרבה פעמים שמים מיוז בתור מוזיקת רקע
(ארמ! הפרסומת של 300 עם Knights of Cydonia והפרסומת של Smokin' Aces עם Assassin) אם אסור לי לבחור פרסומות של סרטים אז ארמ... לא יודעת. האמת שבכללי אני אוהבת לראות פרסומות בריטיות עם המבטא והכל, זה מזכיר לי לונדון
וזה לא כמו BBC Prime שמשנים את הפרסומות במיוחד לאיזור.

Rose131

New member
יו כן,

גמני ראיתי את הפרסומת הזאת בMTV הרגיל עם הזה של מיוז בזמן שהתארגנתי בבוקר ויצאתי מהחדר והתחיל השיר ותהיתי אם יש את הקליפ ואז ראיתי שזה פרסומתX:

Luna Sphere

New member
אוווווו

את של TTF אני גם מאוד אוהבת הן גדולות... הפרסומת מלפני כמה זמן של Think! עם הילד שנדרס הייתה מזעזעת, אבל עם הזמן מרוב הפעמים שראיתי אותה זה כבר הפך למשהו כזה.. ארר.. אני לא יודעת איך להסביר בדיוק ולא רוצה שזה יישמע רע. אני אוהבת פרסומות שמשאירות בי רושם כלשהוא... או במקרה אחר הפרסומת הראשונה עם הציפורים וכו', שידעתי אותה לגמרי בעל פה ואז הם שינו אותה :/ אני שונאת את כל החברות האחרות של החובות חוץ מהם... ואני תמיד אוהבת פרסומות של סינגלים ואלבומים חדשים...

LIly845

Well-known member
גם אני בסופו של דבר התחלתי לדעת

בעל-פה כל מילה בפרסומת של הציפורים.אבל זו פרסומת מעצבנת שעד עכשיו שמים אותה כל פעם.

Moldy Peach

New member
אממ

אוי יש הרבה שעיצבנו אותי במיוחד אלה עם הג'ינגלים כמו הביטוח רכב לנשים שילאס ווילס, היא היתה כל כך מציקה. גם צ'רצ'יל! "הו יאס!" חח והפרסומות רינגטונים שלא נגמרות עד שהם לא עוברים שיר שיר על הכל.. היתה פרסומת אחת שממש אהבתי של בנק כלשהו על אנשים שאוהבים את הכלבים שלהם יותר מבני אדם. טוק טו פראנק מעולות וכל אלה על התאונות דרכים, בעלי חיים עזובים והבחור שמתאבד פוגעות בדיוק איפה שצריך, הבריטים טובים בפרסומות נוגעות כאלה..

Luna Sphere

New member
אויייי איך שכחתי!!!

שילאס ווילס זה אולי הפרסומת הכי משפיעה חח אוי אפילו לגונזו זה הגיע איכשהוא...

Height Down

New member
צ'רצ'יל חמוד ../images/Emo3.gif

יש פרסומת כלשהיא עם אביר מרקד. ואחת עם פיל. נדמה לי ששתיהן לביטוחים. האביר משעשע

Luna Sphere

New member
נראה לי שאני זוכרת את המספר שלהם

אמממ 0800-00-1066 אני צודקת? (שרתי את השיר כדי לנסות להזכר חחח:p) o eight hundred double o, ten sixty six

למעלה