שירשור פרק 10

אושRתי

New member
../images/Emo83.gif שירשור פרק 10../images/Emo41.gif

ביקשתם קיבלתם - מילואים חוזרת ובגדול!!! לקבלת פרק 10 של הסדרה - הצופים ימתחו לדום
כל מה שקשור לפרק לשרשר לפה. צפיה נעימה

idbs

New member
מישהו מזהה את הרופא שעם ג'רי ???

יש סיכוי שזה ד"ר זערור מנוירוכירורגית רמב"ם ??? או שהוא ממש דומה לו ?

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifואוו../images/Emo70.gif... פשוט ואוו../images/Emo70.gif

הקטע עם אמא של בוריס פשוט קרע את ליבי..

love438

New member
שאלה קטנה =)

שלום אני חדשה בפורום
... ורציתי לדעת מה קרה עם הדמות נאווה, כי לא ממש הבנתי למה היא בכתה ומה קרה? אודה לכם אם תסבירו לי..

SupeRonit

New member
אשתו של פיסטוק שנהרג

בתחילה התנהגה כאילו כלום לא קרה - הדחקה : ואז "נפל האסימון" בפרץ בכי

love438

New member
תודה..

כן בדיוק לפני שנייה קראתי בתקציר של הפרק הבא על נאווה ..תודה בכל מיקרה

shiratel

New member
פספסתי עשר דקות ראשונות

וקצת פספסתי מה קורה אבל חפיף... ולמה לא ראו את מאיה?! חצופים! חח סתאםםם... ואיזה עצוב זה היה עם הרוסיה... =( וד"א ממש הופתעתי לראות כמה תותחים בסדרה אחת - נתי רביץ, דרור קרן, מרינה שויף, שירי גולן, אסנת וישינסקי, דליק ווליניץ - מדהים!!! מתחילה להתמכר... =)

פרק עצוב ../images/Emo7.gif

כל כך מתאים למציאות שלנו
מאיפה האחות שטיפלה באלון נוימן מוכרת לי?ואימא של בוריס? זיהיתי גם שאימא של זה שנהרג שטענה שהוא בבריסל שיחקה בזמנו גם בסדרה שנראה לי ששמה היה "טירונות" ששם היא שיחקה אימא מוכה

SANSHI

New member
הי כלה :) אמא של בוריס, נטשה, היא

היא שחקנית מדהימה כמו שראית, והיא מוכרת יותר בקרב הצופים הרוסים הצופים בערוץ 9 בכבלים. שם היא מנחה, בין היתר, תכנית אירוח, פרסומת וכו'.

yado2

New member
האם יש כאן איזה שהוא לינק?

מדוע לא מצורף אי\ה שהוא לינק? האם יש כאן את הפרק מאתמול אני פיספסתי וממש מעוניין לראות אותו מישהו יודע איך עושים זאת? בתודה

ואיי../images/Emo7.gif../images/Emo108.gif

היה כזה מרגששש אני פשוט בוכה בכל פרק כבר של מילואיםם גם פרק שעבר בכיתי והפרקים שלהם ניהיו ממש חזקיים ומציאותיים היה פשוט מדהיםםם

טיפקסית

New member
היה ממש פרק חזק

אבל היו לי כמה דברים שנראו קצת תלושים בהתחלת הפרק כשהחבר'ה שכבו במארב על הגבעה,אחרי שהיה הירי צלף הראשון,בנדה ביקש מהמ"מ [שלומי קוריאט משחק אותו] שיעשו משהו,והמ"מ ביקש ממנו שייתן רגע לחשוב. במארב אין לך זמן לחשוב! אתה פועל כדי להציל את החיילים שלך ואת עצמך. הקטע עם האם הרוסיה ממש קרע אותי,דרך אגב לפני כמה שנים התרחשה סצינה כזו במציאות,אמא של איזה חייל שנהרג בשטחים הייתה מועמדת לגירוש מהארץ,בסוף החליטו לתת לה אשרת קבע. את הדמויות של נדב ובנדה אני מאוד אוהבת,לכל אחת מהן יש סיפור אישי מיוחד,ןהביחד שלהן עושה טוב. ששי בוגנים הוא שחקן שאני מאוד מעריכה כבר מאז הסדרה טירונות,ואמרתי לו את זה לא פעם ולא פעמיים. הקטע שהיה לי הכי קשה זה שהפרק עסק בעובדה של אנשי "קצין העיר" ואנשים נוספים מטעם הצבא צריכים להודיע למשפחות על הבנים שנהרגו,אין דבר יותר קשה מלהודיע להורים שהילד שלהם נהרג. אממה,לי הקטע הזה היה הכי קשה,אחיין של דודה שלי נהרג רק לפני חודשיים כמילואימניק בלבנון,חושבת על הרגע שההורים שלו קיבלו את ההודעה,חושבת על הרגע הזה שההורים מבינים שזה אמיתי,חושבת על זה שהוא אומנם רחוק משפחה שלי [הוא אחיין של הדודה שלי,זה לא ממש קרוב],ועדיין הוא חלק ממני. היה קטע לקראת הסוף שפשוט חשבתי עליו ולא יכולתי להפסיק לבכות זה היה אחד הפרקים הכי חזקים מאז העונה הראשונה אפילו. כל הכבוד לצוות השחקנים,לאחים ברבש,למפיקים ולכל מי שהיה על הסט. אתם עושים עבודת קודש,אמיתית!

vladik56

New member
בפרק הבא בטח...

יראו איך הקצינים מנסים להציל את עצמם ולמצוא שעיר לעזעזל..:/

טיפקסית

New member
האמת היא שהייתה שם דילמה לא פשוטה

מצד אחד יש לך אישה במחסום שצריכה ללדת כל רגע. מצד שני אתה מחויב להגן על החייילים שלך,ועל התושבים של אותו איזור. יש לי בנדוד שמשרת כמילואימניק בשטחים,ושמעתי ממנו לא פעם ולא פעמיים על סיטואציות כאלו שקורות שם כמעט בכל יום. צריך לשים את עצמינו במקום אותם מילואימניקים לראות איך אנחנו היינו פועלים.

למעלה