שרשור התכנית של היום שרשרו כל מה שקשור לתכנית של היום לפה צפייה מהנה
פ פסטיגליסט New member 22/12/06 #1 ../images/Emo83.gif שרשור התכנית של היום../images/Emo70.gif שרשרו כל מה שקשור לתכנית של היום לפה צפייה מהנה
../images/Emo83.gif שרשור התכנית של היום../images/Emo70.gif שרשרו כל מה שקשור לתכנית של היום לפה צפייה מהנה
O o r t a l13 New member 23/12/06 #2 ../images/Emo19.gif../images/Emo6.gif תוכנית מצחיקה עם האישה הזאת שדומה למיקי קם.. נו.. מה שמה? XD בקיצור היה מצחיק וגם הדובים. והחוקן קפה XD
../images/Emo19.gif../images/Emo6.gif תוכנית מצחיקה עם האישה הזאת שדומה למיקי קם.. נו.. מה שמה? XD בקיצור היה מצחיק וגם הדובים. והחוקן קפה XD
T Tinkit16 New member 24/12/06 #3 ../images/Emo9.gifאוקיי, אני מודה. מועדון לילה יותר מצחיק וטוב מארץ נהדרת ואם אני אומרת את זה, אז...כל הכבוד! והיום, תכנית אחת המצחיקות... .
../images/Emo9.gifאוקיי, אני מודה. מועדון לילה יותר מצחיק וטוב מארץ נהדרת ואם אני אומרת את זה, אז...כל הכבוד! והיום, תכנית אחת המצחיקות... .
D danit1234 New member 25/12/06 #10 לדעתי שתיהן טובות באופנים שונים ארץ נהדרת יותר סאטירה וזה שונה . אני נהנת משתיהן
ד דנדי פלוצקי New member 24/12/06 #8 מי אמרו שיהיו האורחים שבוע הבא..?? והיה יותר מצחיק היוםםםםםם אני רוצה תוכנית עם רמי ומיהה!!!!!!!!!!!!!!!
מי אמרו שיהיו האורחים שבוע הבא..?? והיה יותר מצחיק היוםםםםםם אני רוצה תוכנית עם רמי ומיהה!!!!!!!!!!!!!!!