30Day Song Challenge - יום 12

Little Ray

New member
../images/Emo83.gif30Day Song Challenge - יום 12../images/Emo79.gif

יום 12 - שיר הלהקה שאתה שונא

That McGirl

New member
יום 12:

אין לי מושג למה אני שונאת אותם ... חח אולי בגלל המעריצות שלהם .. אבל אממ טוקיו הוטל .. חחח ואני לא מכירה שירים שלהם

yardenise

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

למרות שעם השיר הזה אני דווקא סבבה.. השירים האחרונים שלהן גרועים שבא למות..

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני לא אוהבת א הלהקה הזו

והקליפ של השיר הזה מעלה בי חלחלה,לא שמעתי את האחרונים,ולמען האמת אני גם לא מעוניינת לשמוע. העיקר שהצחקתי אותך

yardenise

New member
../images/Emo185.gifצודקת, הקליפ באמת לא משו ../images/Emo6.gif

אבל השיר הוא קליט כזה, לפחות הפזמון הוא דיי נחמד
ותאמיני לי, את עושה טובה לעצמך ולאוזניים שלך שאת לא רוצה לשמוע אותם

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמזעזעות

פופ טראשי שעושה לי להקיא שלא נדבר על הקליפ שמעלה בי חלחלה. אני לא אוהתב להקות בנות.יש זמרות מדהימות כמו ביונסה ואדל,אבל להקות בנות פשוט לא נשמע טוב באוזן.

Serena16

New member
כמה שזה ישמע מוזר

אני חושבת שThe Saturdays הן אחלה, ניסיתי להדחיק את זה כי קינאתי בפראנקי אבל הם באמת אחלה. אני לא חושבת שיש אבל עוד להקת בנות שאני אוהבת, אני מעדיפה להקות בנים

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני לא אוהבת את הסגנון הזה

שיש ללהקות בנות,כולן פופיות כאלו עם לידרית שא"כ יוצאת לקריירת סולו ושרות שירים על דברים טיפשיים\מתיימרים לא להיות כאלו ולא הולך להם,שאלו השירים על אהבה. גם תמיד מנסים להציג אותן ממש יפות כשהן לא.ובכללי יש להן בוני תדמית ויחצנים עד ים סוף. והסיבה העיקרית-אני יותר אוהבת קול של בנים שרים.

Serena16

New member
לפעמים התוכן לא משנה

אם אני רוצה תוכן אני שומעת אואזיס, נירוונה או קולדפליי.. לפעמים בא לי לשמוע שירים סתם כי הם נשמעים טוב. להקות בנות גם לא מציגות את עצמן כאומניות שכותבות שירים עמוקים על החיים, המטרה שלהן זה שיר מקפיץ שאנשים יזמזמו אחר כך ואין בזה שומדבר רע לדעתי

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני יודעת שלפעמים בא לשמוע משהו קליל

מה שאני אומרת שחבל להתיימר להיות עמוקות כשאתן לא. לא אוהבת להקות בנות.מעדיפה זמרת ששרה לבד,או להקה שיש לה סולן שלרוב הוא שר.חוץ מהתדמית,אני לא אוהתב להקות בנות כמו הסטרדייז וגם לא להקות בנים כמו הבקסטרייט בויז אם אני רוצה לשמוע משהו קלל אני אעדיף לשמוע זמרת או זמר,אבל לא להקת בנות,כי אני לא אוהבת ולא מתחברת לזה.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifזהוו אני לא אוהבת

אותן בגלל המילים או משהו כזה ברור שגם זה חשוב אבל בתכלס אני שומעת רק חלק מהשירים שלהם בגלל שזה כיפי ואפשר לרקוד וזה... אני ממש לא קוראת לעצמי מעריצה שלהם או משהו.. זה שירים כאלה שנתקעים בראש ומזמזמים אותם לפעמים וכיף לשיר אותם במקלחת וזה חח

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני מעדיפה לזמזם שירי פופ אחרים

שירים שהם לא של להקות בנות.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifזה משהו אחר, יש לך משהו להקת בנות

את זה הבנתי חח

למעלה