30Day Song Challenge

Little Ray

New member
../images/Emo83.gif30Day Song Challenge../images/Emo79.gif

אז כדי לעורר מעט את פורום חשבתי לאמץ את האתגר הזה מהפייסבוק. למי שלא מכירה- כל יום כותבים את השיר שהיום מייצג, לדוגמא: יום 1 - שיר המועדף עליכן. וכו' וכו'. יהיה נחמד לעבור את אפריל יחד לא חושבות?
מוכנות? 30 יום. זוז! זאת הרשימה המלאה: יום 01 - השיר האהוב עליכם יום 02 - השיר הפחות האהוב עליך יום 03 - שיר שגורם לך אושר יום 04 - שיר שגורם לך עצוב יום 05 - שיר שמזכיר לך מישהו יום 06 - שיר שמזכיר לך מקום יום 07 - שיר שמזכיר לך אירוע מסוים יום 08 - שיר שאתה יודע את כל המילים יום 09 - שיר שאפשר לרקוד יום 10 - שיר שגורם לך להירדם יום 11 - שיר הלהקה האהובה עליך יום 12 - שיר הלהקה שאתה שונא יום 13 - שיר הוא התענוג האסור יום 14 - שיר שאף אחד לא מצפה ממך לאהוב יום 15 - שיר המתאר את יום 16 - שיר שבו השתמשת לאהוב אבל עכשיו שונאים יום 17 - שיר שאתם שומעים לעתים קרובות ברדיו יום 18 - שיר שהיית רוצה לשמוע ברדיו יום 19 - שיר מתוך האלבום האהוב עליך יום 20 - שיר שיש לך להקשיב כשאתה כועס יום 21 - שיר שיש לך להקשיב כשאתה מאושר יום 22 - שיר שאתה מקשיב כשאת עצובה יום 23 - שיר שאתה רוצה לנגן בחתונה שלכם יום 24 - שיר שאתה רוצה לשחק בהלוויה שלך יום 25 - שיר שגורם לך לצחוק יום 26 - שיר שאתה יכול לשחק על מכשיר יום 27 - שיר אתה רוצה אתה יכול לשחק יום 28 - שיר שגורם לך להרגיש אשם יום 29 - שיר מהילדות שלך יום 30 - השיר האהוב עליכם בזמן הזה בשנה שעברה

Little Ray

New member
../images/Emo83.gifיום 01 - השיר האהוב עליכם../images/Emo79.gif

בגלל שעון הקיץ, אני אחשיב את היום ל1 באפריל

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifשאלה - השירים אמורים להיות של מקפליי?

אם כן - Too Close For Comfort אם לא - אז אני חושבת ש... אממ... אחד מהשירים האלה של קווין: Don't Stop Me Now Bohemian Rhapsody The Show Must Go On Radio Ga Ga

Little Ray

New member
../images/Emo83.gifלא דווקא של מקפליי..

שיהיה בחירה מגוונת וכנה יותר

Serena16

New member
אההה.. אז זה שאלה מורכבת יותר... ../images/Emo6.gif

אני אחשוב על זה ואכתוב מחר...

Little Ray

New member
../images/Emo83.gifDay 1

רק אחד מרבים אחרים. יש שירים שאני שמה בפלאפון אבל לפעמים מעבירה אותם כי סתם לא בא לי לשמוע, אבל אותו אני בחייייים לא יעביר. McFly - Friday Night http://www.youtube.com/watch?v=A1_Lo8tKqXQ

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאני מבקשת - לקוח מהטאמבלר!

זה היה בטאמבלר לפני חצי שנה בערך (עשיתי את זה בחופש הגדול) ומישהו העתיק את זה לפייסבוק... רעיון נחמד :)

אני לא בטוחה איזה שיר אני הכי אוהבת אבל טובנו

יום 1: Too Close For Comfort כי תכלס אין לי שיר שאני יותר אוהבת ממנו....

yardenise

New member
../images/Emo185.gifיום 1:

אהמ.. האמת שיש הרבה שירים והם מתחלפים במהירות גדולה.. אבל יש 2 שירים שאני תמיד אוהב והם תמיד יהיו האהובים עליי : Goo Goo Dolls - Iris Hoobastank - The Reason

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif אהבתי את הפינה ../images/Emo45.gif

קשה לי לבחור שיר אהוב מכל הזמנים כי אין מבחינתי אחד כזה.. זה תלוי במצב, ובד"כ שיר חדש שיוצא לי לשמוע הוא האהוב עליי באותו הזמן. אז כרגע זה בעיקר כל האלבום החדש של בריטני שאני פשוט מכורה אליו
במיוחד השיר Scary

Serena16

New member
יום 1:

אני מאלה שחורשות על שיר ואחר כך לא יכולות לשמוע אותו כבר אז זה משנה
אבל יש כמה שנשארים: Enrique Iglesias - Hero Coldplay - Swallowed In The Sea Fall Out Bot - Thanks For The Memories אני אף פעם לא מעבירה אותם באייפוד

למעלה