צריכה עזרה!!!

../images/Emo84.gifצריכה עזרה!!!

אני יוצאת עם החניכים לארבעה ימים של עבודה בישוב חקלאי, הבעיה היא שהעבודה היא רק עד אחה"צ ובערב אין לי מה לעשות עם החניכים. שלושה לילות שאין לי מה לעשות איתם, יש רעיונות???

יפה יפה ../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

אז כמובן דבים שעושים זה ערבים
בכל ערב כמובן משו אחר... אם זה באחד את יכולה לעשות א"ש לילה שזה להיט אצל חניכים והם נורא נורא נורא אוהבים את זה. את יכולה לעשות ערב בנים בנות... כל מיני תחרויות למיניהן... את יכולה לקחת אותם עם סאג' ולהכין פיתות, קורסונים וכדומה... הכנסי למילון מונחים. הוא יעזור לך המון! בהצלחה

../images/Emo84.gifתודה רבה!

ערב אחד אנחנו עושים קומזיץ, אבל אין לנו כל כך פעילויות לעשות בקומזיץ. בהתחשב בעובשה שהם גדולים (כיתה ח') וכמעט שום דבר לא מוצא חן בעיניהם (לפחות בעיני הבנים...). ערב אחד אנחנו הולכים למצפה שצופה על ירושלים (הישוב החקלאי באזור ירושלים) אפשר אולי לספר סיפור או משהו, אבל מה?! ועוד ערב חשבתי לעשות לבנות הרפיה, אבל, עשיתי להם כבר פעם וחשבתי אולי משהו אחר בסגנון. יש לך אולי רעיון?

נטלי 100

New member
אמ...

לא נראה לי שהרפיה זה רעיון טוב.. (במיוחד לבנים..) תעשי להם משו להוציא ת'מרצ קומזיצ' צ'יזבאט טוב, להדליק נר לכל אחד.. אני אחשוב על דברים עכשיו אני עייפה מידי... בהצלחה! ~נטלי~

../images/Emo84.gifדיברתי על הרפיה רק לבנות...

ונראה לי אני אעשה להם בערב הקומזיץ ת'משחק עם הדמויות על המצח, אין סיבה שהבנים לא ייהנו גם...

נטלי 100

New member
אה..

טוב לי זה לא נשמע כ" טוב כי החניכים שלי לא אוהבים את הדברים האלה.. למעשה נראה לי שהם ירו בי ברגע שאני יעשה להם הרפיה.. את זו שמכירה את החניכות שלך הכי טוב. לילה טוב ~נטלי~

•shilgia•

New member
בקומזיץ..

אפשר להביא להם מרשמלו..לספר צ'יזבאטים אם אחד מהם יודע לנגן בגיטרה אפשר לבקש ממנו להביא ולשבת יחד ולנגן ולשיר..

למעלה