, והבנים מדברים

i am777

New member
../images/Emo84.gif../images/Emo32.gif , והבנים מדברים../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

30 מדברים על החוזה עם וירג'ין, שיר חדש ועוד.... http://www.mtv.com/videos/news/322622/the-music-is-better-than-ever.jhtml#id=1600410

הוא התגלחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!

יאאאאאאא תומו לא נראה כמו מחבל יותר!

A Modern Myth

New member
טומו נראה כמו נהג מונית ../images/Emo6.gif

ושאנון בכלל כמו איזו מפלצת מאחורי כל המשקפ"ש והכובע האלה... וג'ארד מעצבן אותי עם הג'ל שלו. וזהו. אוח אני ממש מקווה שכל העניין עם התביעה יסתדר... זה כאלה בעיות מיותרות על הראש. תודה!

Aarieli

New member
אויי עכשיו הוא נזכר..:p

הוא[תומו] יכל למנוע מעצמו פאדיחות מול כל העולם.. אבל זה עכשיו או לעולם לא...=\ [או שזה עדיף מאוחר מאשר אף פעם]. אל חשש הם יפעילו על שאנון לחץ חברתי...והוא יוריד ת'רעמה הזאת! [או איך שלא קוראים לשערות של האריה..
]

adiiiXD

New member
אוווח האלבום השלישי.......

נשמע שהולך להיות מדהים . גם הקטע שהשמיעו, גם מה שהבנים אמרו, וגם השירים ש"שוחררו" עד עכשיו ...קשה לי לחכות!

TA127

New member
נדמה לי שהם השמיעו את praying for a riot

אחלה שיר...קצר אבל טוב(יש אותו ביוטיוב).

DarkSecretLove

New member
חמדמדים../images/Emo13.gif

מההההה זההההה הדבר הזה על הפנים של שאנון!?!?!?!? מה זה !??#?$?#$%?@$%@#$^% אוי ואבוי,די זה לא יכול להיות יותר ,מי באה איתי לשם נלך לגלח אותו בשינה?! זוועה פשוט זוועה כל השאר חמודים
טומו נראה צעיר שוב @_@

30secondstostav

New member
וואו אני ממש לא בעניינים.

בזמן האחרון אין לי זמן לנשום ואני ממש לא מתעדכנת בכלום. ככה ש.. אנלי מושג על איזה שירים ששחורו אתם מדברים.. אז יש מצב שמישו שלוח לי לינקים להכל כדי שאני אכול להתעדכן קצת חח ^^

Why So Serious

New member
אין שום שיר חדש...

במסגרת החדשות באמטיוי הם שסתם נתנו הצצה לאיך שהם עובדים באולפן..

etmiys

New member
איזה חמודים...

רק שילך להם במשפט הזה ושיחזרו לעשות את מה שהם באמת ממש טובים בו..

למעלה