היי אני חדשה אני נועה מה זה בדיוק פיסול בעוגות? והאם יש מאמרים/מדריכים למתחילים? תודה
S Stinki Winki New member 22/10/04 #1 ../images/Emo85.gifהיי אני חדשה../images/Emo13.gif אני נועה מה זה בדיוק פיסול בעוגות? והאם יש מאמרים/מדריכים למתחילים? תודה
../images/Emo85.gifהיי אני חדשה../images/Emo13.gif אני נועה מה זה בדיוק פיסול בעוגות? והאם יש מאמרים/מדריכים למתחילים? תודה
N net the jet New member 22/10/04 #2 שלום...פיסול עוגות, תסתכלי קצת ותראי כבר לבד- יוצרים מעוגה מה שרוצים, מפסלים ממנה\עליה... יש הרבה הרבה מאמרים ( למעלה ) ובאתר ה"בוגר"...אז תתחילי לקרוא בכיף.
שלום...פיסול עוגות, תסתכלי קצת ותראי כבר לבד- יוצרים מעוגה מה שרוצים, מפסלים ממנה\עליה... יש הרבה הרבה מאמרים ( למעלה ) ובאתר ה"בוגר"...אז תתחילי לקרוא בכיף.
T t a l talim New member 23/10/04 #3 ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif מזמינה אותך להציץ במאמרים- בפורום הזה וב"אומנות בעוגות" (קישור כחול בראש העמוד)- יש המון הסברים נהדרים, ולאחר מכן- אנחנו פה לכל שאלה נוספת... לילה טוב!
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif מזמינה אותך להציץ במאמרים- בפורום הזה וב"אומנות בעוגות" (קישור כחול בראש העמוד)- יש המון הסברים נהדרים, ולאחר מכן- אנחנו פה לכל שאלה נוספת... לילה טוב!