היפה והחיה- עדכון שבועי

• פותח הנושא Dizen
  • פורסם בתאריך

Dizen

New member
../images/Emo85.gifהיפה והחיה- עדכון שבועי

אז מה היה לנו השבוע
יחידת הקומנדו של חיל האויר- שלדג מחפשים מתנדבים/ות. הכל כאן
מותר להוציא כרטיס רכבת בעזרת חוגר, על אזרחי? שאלה של צעיר
האם יש בעיה בהתנדבות עם אזרחות זרה? שאלה של אזרחות
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1177&msgid=48545030
התפקדות מרץ
הסיפור של מירי
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1177&msgid=48622550
מפגש פורום
אנשים
תתחילו להזיז את עצמכם ולהגיד מתי נח לכם ואיפה. בשרשור חדש, פה, באחד מהשרשורים האלה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1177&msgid=48277376
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1177&msgid=48441095
זה ממש לא משנה- העיקר תגידו. גם להגיד שאתם מעדיפים לדחות את זה זה יותר טוב מלא להגיד כלום
אז יאללה...
ועוד קצת מידע
הידעתם שכל העדכונים השבועיים נמצאים בקישורי הפורום? לא? אז עכשיו אתם יודעים
וכמו תמיד, הטלפונים של תא מתנדבים [והפעם, עם מספר הפקס הנכון
] 03-7379063/4 פקס-03-7376095 מטכ"לי: 0304-9063/4 פקס- 0304-6095 זהו
שבוע טוב לכולם!
אל תשכחו להגיב ב-
או
אם קראתם
ובוקר טוב, כמובן

Tomak19

New member
דווקא אני לא ממש משתמש

ברכבת אבל אם הייתי משתמש בה בתדירות גבוהה הייתי עולה גם על אזרחי, כאילו שזה משנה בכלל(מדים או אזרחי)... בקשר להתנדבות ואזרחות זרה- ביחידה שלי יש המון אנשים מ"גרעין צבר"(מתנדבים יהודים מכל העולם שבאו לישראל כדי לשרת בצה"ל ואולי אח"כ לעשות עלייה), יש מארגנטינה, מארה"ב, מקנדה, ולאף אחד\ת מהם לא הולכים לשלול את האזרחות, זה הכל שטויות. בקשר למירי- היה לי צירוף מקרים מאוד מוזר איתה. הייתי צריך לבדוק משהו בשלישות, ראיתי מישהי מדו"צ. עכשיו, מה הדבר הראשון שאני עושה כשאני רואה מישהי\ו מדו"צ??? שואל אותם אם הם מכירים את האנשים מהטירונות שלי שהלכו לדו"צ. וכן, היא הכירה. ואז שאלתי אותה מה היא עושה אצלנו ולמה היא עומד מחוץ לשלישות, והיא סיפרה לי את כל הסיפור. ובכלל הופתעתי לשמוע שהיא מתנדבת, ועוד מהפורום!!! והיא אפילו מכירה את הניק שלי!!! איזה צירוף מקרים מדהים... בכל מקרה, אני מאחל לה בהצלחה בקבלה למקומות אליהם היא רוצה להגיע, ואני בהחלט חושב שיש לה מקום אצלנו בקש"ח. בקשר למפגש פורום- עזריאלי, יום רביעי, שעה 7:00(קומה 3, שם תמיד מתקיימים מפגשי פורומים). שבוע טוב ושקט לכולם!!!

newKiticat

New member
הייי יקירי.. ../images/Emo13.gif

למרות שקש"ח נראה לי סבבה ודומה לדו"ץ מהמון בחינות- זו דווקא הסיבה שאני לא אהיה טובה במיוחד. המפקד היותר בכירה אמרה שאולי בגלל שאני לא הייתי צריכה לעבוד כל כך קשה בשביל להכנס כמו כל אחד אחר שם (רוצים להזכיר לי את זה עוד פעם??) אז לא הערכתי את זה מספיק. ותכל'ס? אני יותר ויותר מאמינה שדו"ץ לא מתאים לאופי ולאישיות שלי. כשנמצאים מבחוץ, הרבה יותר קל להסתכל על התמונה בחיוביות. רואים הכל יותר בהיר... למרות שאני מודה- יהיה לי חבל להפרד מהתגיות הכחולות שלי...

p o i s o n e d

New member
שמע אחי

יום רביעי ב0700 בבוקר... אנשים מהצפון קמים להגיע בשביל השעה באיזה 5 בבוקר. נראה לי שעם כל הכבוד בשביל שעה אחת (כי אחרי זה כולם בצבא) לא יסכימו לקום יותר מוקדם.

Dizen

New member
למה "../images/Emo4.gif"?

אם את לא רוצה להופיע, את רק צריכה להגיד

p o i s o n e d

New member
ROGER,V

קיבלתי. תודה על העדכונים. מזכיר לענות בהמוניכם על המפגש. לתשומת ליבכם,אני כבר התחלתי לחשוב על הקפאת העסק עד לחופש ארוך-פסח,שבועות לדוגמא. פרופיל 21- תשים לב מחר אם יש שיפור ביחס בגלל הדרגה(סתם להוכיח לעצמי סטיגמה או להפריך אותה). תראה לשלישה הכלבה מי הבוס!!!! שלא תתקע אותך כמו פעם קודמת (לא במובן שאתה חושב).

לא רק שאין שיפור - היה גרוע יותר.

נוספו לי מלא תחנות להחתים בהן. הייתי צריך לעשות מלא סידורים. נוספו לי עוד כמה ראיונות קליטה... בקיצור - סיפור. מילא... עברנו את זה. זה היה אחד מהט"ט הקשים יותר שביצעתי, וגם קיבלתי את התלונה הראשונה שלי בכל השירות (שתבוטל, אבל עדיין זו הרגשה חרא).

הלכתי בלי נשק.

מתחילת היום היה איזה מבצע אכיפה של מ"צ בקריה. עצרו מלא חיילים וחיילות. הגענו בסביבות 20 חבר'ה מהקורס לקריה לעשות טפסי טיולים. את חלקם עצרו במהלך הטופס על זה שאין להם נשק. הם הראו את הטפסים ושחררו אותם. צחקנו על זה בארוחת צהרים. אח"כ, בסוף טופס הטיולים, יצאתי מהקריה והמתינו לי שלושה שוטרים צבאיים. אחד מהם בא אלי, לא זוכר אם הצדיע או לא - אבל זה לא רלוונטי. פאק שלי. הוא שאל אותי בתחילה למה אני מסתובב עם נעליים אזרחיות. הראתי לו את הפטור שלי. מעבר לזה הוא לא שאל כלום. ואז הוא שאל - ואיפה הנשק שלך? אמרתי לו - אין לי עדיין. הוא הוציא את פנקס התלונות הירוק וביקש ממני תעודת קצין. אמרתי לו שאין טעם שהוא ירשום לי תלונה, כי אני סיימתי טופס טיולים עכשיו. הוא ביקש ממני לראות את הטופס או צו הצבה - ואמרתי לו שמן הסתם אין, כי כרגע מסרתי אותם - אז הוא התחיל לכתוב את התלונה. אמרתי לו שהוא מבזבז כרגע את הזמן שלו, ויותר גרוע מזה - את הזמן שלי ושל המפקדים שלי שיצטרכו לשפוט אותי ולהוציא אותי זכאי. הוא לא השתכנע והמשיך לכתוב את התלונה אע"פ שהראתי לו שהתאריך על החוגר הוא מסוף השבוע שעבר, וכו'... חזרתי אח"כ ליחידה ואמרו לי שלא ישפטו אותי על זה והתלונה תבוטל אם תגיע היות ועד יומיים אחרי ט"ט אפשר להסתובב בלי נשק. המשעשע הוא שאני בט"ט באתי לחתום על נשק אבל מסתבר שהיחידה צריכה לדבר עם הנשקיה בקריה שיזמינו נשקים קודם לכן - כך שממילא אני צריך לבוא לשם מחר לאסוף את הנשק. (אגב, אני חתמתי על עוזי. אומנם אין לי הרבה נסיון איתו (רק מטווח וירטואלי ושיעור עליו באיזו הזדמנות) - אבל זה היה לבחור בינו לבין M16 ארוך. אומנם עוזי כבד יותר מ16 (משמעותית) - אבל בהתחשב בזה שאני בכל מקרה מפקיד אותו בכספת בכניסה למקום שבו אני משרת (אסור להכנס עם נשקים) ובסוף היום לוקח אותו - אני צריך משהו פרקטי שאפשר להסתובב איתו באוטובוס בלי להרביץ ולהפריע לאנשים (גם ככה אני בן-אדם גדל מימדים... עם M16 ארוך אני לגמרי קלאמזי.) זהו... עכשיו אני אצא מהבית ואתחיל... לעבוד
. התגעגעתי לזה.

Dawson girl

New member
../images/Emo127.gif ../images/Emo10.gif

תא מתנדבים לא עושה כלום
אורית לא מעדכנת אותי
לא יודעת מה קורה עם המיונים וזה ממש מבאס שאני לא יודעת כלום

TRANSFER

New member
סתם הבהרה

אורית לא שייכת לתא מתנדבים אלא למדור הפרט.

למעלה