הסיכום השבועי

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gifהסיכום השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif

שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי:
להקת\אמן השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:

FFTL

New member
מה..איזה נעל אני. עניתי על של שבוע שעבר../images/Emo6.gif

נעתיק לפה.
שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי: ממממ..לי בירן - סיוון, ומלא של Within Temptation. להקת\אמן השבוע:Within Temptation אדם שעשה לכם את השבוע: נאמ. חברים בעיקר. משהו טוב שקרה השבוע: סתם נחמד... משהו רע שקרה השבוע: לקחנו הפסקה אבל חזרנו. משהו חדש השבוע?:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: מטבחי גיהנום. שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: פאקינג חצי שנה!@#!@$#@
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:

5ifi

New member
../images/Emo6.gif

חחח...ג'יניאס... וליבצ'וק!!!
נשמתי הפותה...אין על סיוון שלו!

The Ocean Girl

New member
../images/Emo9.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM :please don't lt it go
הלך לעולמו
שיר השבוע כללי:
להקת\אמן השבוע: HIM אדם שעשה לכם את השבוע: חברות שלי
משהו טוב שקרה השבוע:לונה פארק ועוד כמה דברים חח משהו רע שקרה השבוע: העבירו אותי מקום ועכשיו אני מתבשלת בשמש
משהו חדש השבוע?: השיפוץ שעשינו על הקיר בבית ספר בגלל מסטיק
ציטוט שעשה לכם את השבוע: "זהירות מסטיק מסטיק!!"
לינק/אתר השבוע: פוזי תפוזי
סרט/סדרה/ספר השבוע: שרק 2/הלוחשת לרוחות/ממלכת התוהו שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ שלא יהיו שיעורים!
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:שיהיו שיעורים... אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: חברות שלי...

Love Metal 666

New member
מיאו.

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM:
שיר השבוע כללי: 30STM - A Modern Myth להקת\אמן השבוע: 30STM אדם שעשה לכם את השבוע: אייל משהו טוב שקרה השבוע: הוא חזר! משהו רע שקרה השבוע: רדפו אחריי דבורים בהר איתן
משהו חדש השבוע?: מכון כושר ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: המין היפה/מטבחי הגיהנום/
שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: אימון במלחה עם מאמן שאמור להיות אחד הטובים משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: השמעה במוזיקה ביום רביעי... אני עוד לא יודעת מינורים

5ifi

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

מין מצברוח לסיילים שכזה...
שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM : דה סקרמנט נראלי...
שיר השבוע כללי:משו של פאניק...ו-love today של מיקה....
להקת\אמן השבוע:ארררמממ... מיקה. ופאניק.
אדם שעשה לכם את השבוע: חיילים חתיכים, אלא מה?
משהו טוב שקרה השבוע: חיילים חתיכים, ביקור של חברות, שיעור טוב, אמא שלי הסכימה לקנות את המגפיים! המוןהמון!!
משהו רע שקרה השבוע: אורייתא מעצבנת.
משהו חדש השבוע?: בעז"ה אמן ואמן, עוד מעט הצגפיים הכי יפות בארץ...!!!
ציטוט שעשה לכם את השבוע: "שלום, איך קוראים לך?" "אלכס." - שמעתי את התשובה הזאת כל כך הרבה פעמים השבוע שזה הפך למאפיין השבוע! אלכס ודימה, אלכס ודימה- אין שמות אחרים ברוסיה?!?
לינק/אתר השבוע: אעעע...אקסל...
סרט/סדרה/ספר השבוע: אפילו לא ראיתי סרטים השבוע! גאד. ספר: 'ספר השירים' של היינריך היינה...(הנשיכה המיותרת...
חאמוד!)
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת חתונת כסף לאבאמא!! יומראשון זה קורה!!! טה דה דה דם!!!
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לחזור לדירה...
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אחד מהאלכסים...

5ifi

New member
יש לי נטייה כזאת...

לשכוח דברים ולהגיב לעצמי שוב ושוב ושוב ושוב...
בקיצור- צבעתי את השיער ועכשיו יש לו צבע מגניב!!! כזה..חום-ג'ינג'י-בלונדיני...תלוי איפה השמש איפה אני ואיפה שתינו בהתאם זו לזו!!!
זה יפה
יש קטגוריה של 'בנאדם שאת לא רוצה לפגוש השבוע'? כי אם כן, אז זה חשי (כןכן, קוראים לבחור חשי...והוא זקן...והוא מהמשרד שלי...) כי הרסתי לו את החוברות והוא עוד ציווה עליי לשמור עליהן כמו על החיים שלי!! יפי איז גוינג טו דיי...
פריי פור מיי סול...
אני צריכה ללכת לישון
(מצברוח לסמיילים, כבר אמרתי..?
)

inbal287

New member
שבוע חדש!

שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM :
SP שיר השבוע כללי: התבלינים - עדיף וכדאי התבלינים -בתחנה Hinder - Get Stoned להקת\אמן השבוע: התבלינים
!!! אדם שעשה לכם את השבוע: ריטוש ונועי משהו טוב שקרה השבוע: הוא נגמר, וזה הכי חשוב. טקס סיום קורס של נועי, כמה שאני גאה בילדה הזאת
. הפתעתי את ריטוש לכבוד היומולדת ולקחתי אותה להופעה של אסף אבידן. גם ההופעה הייתה תותחית, כי טוב, אסף אבידן
. וגם ריטה התלהבה וממש שמחה, וזה היה טוב לדעת שהצלחתי להפתיע אותה באמת
. משהו רע שקרה השבוע: יום חמישי. נשברתי ממש. משהו חדש השבוע?: האלבום של התבלינים
ציטוט שעשה לכם את השבוע: - לינק/אתר השבוע: תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע: וואלס עם באשיר/-/עיניה התכולות
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
יום רביעי [הפניה], הסופ"ש [אילת
] משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: אין משהו ספציפי. סתם מפחדת שאני אשבר שוב... אין לי כוח לבכות עוד. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: דניאלי, ענת, תרצה [שלצערי אפספס אותה
] שיהיה לכולם שבוע מצוין
.

5ifi

New member
דאי!../images/Emo2.gif

אסף אבידן! הבחור שהתגבר על הסרטן ועושה מעין לאנסארמסטרונג סטייל קאמבק - רק שהוא מוזיקאי... נו זה זה שיש לו קול של ג'ניס ג'ופלין!!!
יש לו שיר חרוש בגלגלצ- weak... לא אומר לך כלום?

inbal287

New member
אסף אבידן,

בחור ירושלמי מקסים, שהוציא השנה את האלבום השני שלו [או הראשון, עם המוגו'ז, איך שבא לך להסתכל על זה]. קדמו לאלבום הזה אלבום EP שיצא ב-2006 בהפקה עצמאית שלו. יש לו קול מיוחד, סאונד מדהים, והוא והחבר'ה יודעים לתת הופעות מעולות
. הנה, שתכירי [מתאים לך לאהוב דווקא
] http://www.myspace.com/findlovenow

FFTL

New member
אעעעעעא!! אני מכירה אותו!

פשוט לא הכרתי את השם!

למעלה