הסיכום השבועי

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gifהסיכום השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif

שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי:
להקת\אמן השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שבוע מושלם לכולן!!

The Ocean Girl

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : נחשו
שיר השבוע כללי:Red Jumpsuit Apparatus - Face Down להקת\אמן השבוע: Sonata aercitca אדם שעשה לכם את השבוע: חברותי החדשות
משהו טוב שקרה השבוע: חברות חדשות :p משהו רע שקרה השבוע: שיעורים.. משהו חדש השבוע?: שיעורים?
ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין לי עכשיו חח לינק/אתר השבוע: תפוז חח סרט/סדרה/ספר השבוע: הג'יגולו מת מצחוק 2/הלוחשת לרוחות/ידו של אוברון וההמשך שלו
שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד חברים? משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: מבחנים וכאלה חח אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אממ חברה שלי שניפגשתי איתה לא ממזמן.. לא דיברנו כבר שנים!

inbal287

New member
שבוע טוב../images/Emo9.gif

שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM :
Bleed Well שיר השבוע כללי: יציאת חרום - נהדרת תומר יוסף – עברתי רק כדי לראות Feeder – Comfort in Sound להקת\אמן השבוע: אין אדם שעשה לכם את השבוע: תרצה, ריטה, ויקה, דניאל, ענת ואיתי. כל כך אבל. משהו טוב שקרה השבוע: אפילו זה שהוא נגמר לא הפך אותו לטוב. משהו רע שקרה השבוע: זה היה שבוע גרוע. כל כך גרוע שהוא אפילו משתווה לתקופה הרעה בי"א. וזה, באמת באמת גרוע
. משהו חדש השבוע?: ידוע ששופינג משפר מצב רוח [או לפחות מנסה], אי לכך ובהתאם לזאת - נעליים, דיסקים ותיק
. ציטוט שעשה לכם את השבוע: - לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: 21/-/נערת בולין האחרת
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לא יודעת. לרגע שבו ההרגשה הרעה תעבור ואני אוכל להתמקד בדברים חדשים. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לרגעים הרעים בכל יום, כי השבוע יש מצב גדול שזה ישבור אותי. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: דניאלי כבר
ואדווה! שיהיה לכם שבוע מוצלח, תהנו גם בשבילי...
.

מסכמת

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : HIM - The Kiss Of Dawn שיר השבוע כללי: Sonata Arctica-My Land להקת\אמן השבוע: Sonata Arctica אדם שעשה לכם את השבוע: אמא ואבא
משהו טוב שקרה השבוע: החמיאו לי שאני נראית טוב
יש לי שעון חדש,שרשרת וטבעת
משהו רע שקרה השבוע: עומס נוראי בשיעורים! פשוט מזוויע! משהו חדש השבוע?: שעון,שרשרת וטבעת ציטוט שעשה לכם את השבוע: לא זכור לי לינק/אתר השבוע: תפוזון ונענע סרט/סדרה/ספר השבוע: בליץ' נארוטו בנות מקלאוד בנות גילמור אחים ואחיות שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: פחות שיעורים
לראות בת דודה שחזרה מחוץ לארץ. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: המון שיעורים ובעיקר מתמטיקה
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: בת דודה

Love Metal 666

New member
מסכמת

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM: כולם... שיר השבוע כללי: Love Song - Sara Bareilles להקת/אמן השבוע: Dream Theater אדם שעשה לכם את השבוע: אין מישהו מסוים... משהו טוב שקרה השבוע: שבאמת עשיתי שיעורים לשם שינוי
ושראיתי סוף סוף את המערכת תופים של ידיד שלי משהו רע שקרה השבוע: האימון במלחה היה חסר תועלת לגמרי (התעמלות קרקע) משהו חדש השבוע: הפורום! ציטוט שעשה לכם את השבוע: לא זוכרת לינק/אתר השבוע אין סרט/סדרה/ספר השבוע: The League of Extraordinary Gentlemen/מטבחי הגיהנום/אין לי מושג איך היא עושה את זה שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: השיעור הראשון של מגמת מוזיקה, התגעגעתי משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שיעורים... אדם שרוצים/מקווים/חושקים לראות השבוע: הוא. שבוע טוב!

Love Metal 666

New member
לא, באמת שלא בא לך...

את תפסיקי לדבר איתי אם תדעי מי זה... ובכל מקרה, זה כבר יותר מדי זמן, אין סיכוי שזה יקרה ואני לא מצליחה לשכוח >< בלה. ואגב, סליחה שאני לא כאן
דווקא כשנרשמתי לפורום התחלתי להיות עמוסה.. אתמול יצאתי מהבית ב8:00 וחזרתי ב21:30

FFTL

New member
אניאניאני.

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי: ממממ..לי בירן - סיוון, ומלא של Within Temptation. להקת\אמן השבוע:
Within Temptation אדם שעשה לכם את השבוע: נאמ. חברים בעיקר. משהו טוב שקרה השבוע: סתם נחמד... משהו רע שקרה השבוע: לקחנו הפסקה אבל חזרנו.
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: מטבחי גיהנום. שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: פאקינג חצי שנה!@#!@$#@
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:

למעלה