ח-ד-ש-ו-ת

שמופית

New member
../images/Emo85.gif ח-ד-ש-ו-ת ../images/Emo95.gif

כנראה שיש משהו מדבק בפורום
אני בהריון
זו אמנם רק ההתחלה... נכנסתי היום לשבוע התשיעי... לפני 3 ימים היינו באולטרא סאונד ראשון וראינו דופק ! היה ממש מרגש
חוץ מזה, התחלתי להעריץ נשים בהריון, באשר הן. זה כל כך קשה לי לקום בבוקר וללכת לעבודה. אני שפוכה מעייפות כל היום ורק מתה להניח את הראש ולישון. כבר לא אכפת לי איפה !!! והבחילות האלה... הכל מגעיל אותי
והרגישות המוגזמת הזו - מכל שטות יש לי דמעות בעיניים. זה כל כך לא אופייני לי !! אבל חוץ מזה אני מרגישה בסדר. טפו טפו טפו
הקטע הגדול היה הדרך שבה גיליתי על ההריון: איזה יום, לא הלכתי לעבודה כי לא הרגשתי טוב (שפעת חשבתי... חולשה ועייפות). יום קודם, הקלטתי את התוכנית של דודו טופז (כי אחריה היתה התוכנית דארמה וגרג והלכתי לישון מוקדם). הקיצר, בשיעמומי התיישבתי לראות דודו טופז ו... מצאתי את עצמי דומעת !!! בהחלט לא צעד אופייני לי. לדמוע בתוכנית טלויזיה.... ועוד איזו...
ישר כתבתי לתמיר באיסיקיו שאני רוצה לעשות את הבדיקה כי נראה לי שמשהו איתי לא בסדר
והשאר - היסטוריה... עדיין לא סיפרנו לכולם, אבל רוב הקרובים לנו כבר יודעים
(אני ממש גרועה בלשמור סודות ! איך אפשר להתאפק עד לחודש שלישי עם כזו ידיעה ????)

shelycat

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo95.gifהמון מזל טוב

שמופית ושמופי המון מזל טוס לשמופון/שמופצ`יק שבדרך שיהיה הריון משעמם. ושוב עמית ואני שולחים לכם טונות של מזל טוב.

rona25

New member
יו שמופית איזה בשורה מדהימה ../images/Emo13.gif

אני כ"כ שמחה בשבילך!!!! איזה יופי.. עוד הריונית לפורום.. לאט לאט נכבוש את כולו... המון המון מזל טוב ואכן - נורא קשה להתאפק עד חודש שלישי ובד"כ מטפטפים עוד לפני... אני שמחה שאין לך סימפטומים כמו בחילות ועייפות... נוכל לעבור את ההיריון הזה ביחד (אני שבוע 14) המון מזל טוב - שוב!!!!!!!!!!

שמופית

New member
תודה בנות ../images/Emo24.gif ורונה....

איך הבנת שאין לי עייפות ובחילות ? הרי רק על זה קיטרתי
זה בהחלט יהיה כיף לעבור את ההריון ביחד

rona25

New member
אופס אני מעופפת והמוח יצא לחופשה

ככה זה בהיריון...... בכל מקרה זה עובר תוך מס´ שבועות (לי לא היו בחילות בכלל אבל העייפות הגדולה עברה אחרי מס´ שבועות) אז תתנחמי.....

קולולולולולולוווווו ../images/Emo95.gif

איזה יופי הלוואי וזו תהיה המחלה הממארת היחידה שקיימת - הריון ולידה עם המון ילדים שיהיה בקלות עם המון שעמום בלי שום התרגשות מיותרת...

איילתי

New member
ווואיי ווואאייי, המון המון ../images/Emo49.gif|!

שההריון יעבור בקלילות המירבית ויהיה רק במזל

אתי@

New member
אחותי ../images/Emo24.gif איזה אושר ../images/Emo99.gif

איזה כיף לקבל בשורה נהדרת כל כך ביום שכזה. המון מזל טוב
והיריון קל ומשעמם

Ronnie*

New member
וואו! מזל טוב! ../images/Emo85.gif../images/Emo95.gif../images/Emo85.gif

איזה יופי! באמת כבר יש המון הריוניות בפורום! שיהיה הריון רגוע, בריא ומשעמם... ותרגישי טוב!

אביבית1

New member
../images/Emo95.gifאיזה יופי ../images/Emo95.gif

המון מזל טוב, שיהיה המשך הריון קל, נעים, ומשעמםםםםםםםםם

מיקה11

New member
../images/Emo41.gifמזל-טוב!../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

איזה התרגשות!! בזמן האחרון כולם מסבבי בהריון.איזה יופי!

nikit1

New member
שמופית!../images/Emo24.gifהמון מזל טוב../images/Emo95.gif

שמחה מאד בשבילכם, שיהיה במזל טוב! מאחלת לכם הריון קל וכייפי!

שיהיה במזל

ודבר שני שלא יהיה קשה לסחוב בטן גדולה , שתקבלי הרבה עזרה ושתיהיה מעל הכל לידה קלה אשמח לדעת האם את רוצה בן או בת או מה שיבוא יהיה טוב שיהיה לכם חג חנוכה שמח מאחלת נתי

danonit

New member
mazal tov!!! ../images/Emo13.gif

mazal tov shmupit! this is such great news!!! I´m very happy for you and wish you an easy pregnancy ! Dana

gmgy

New member
מזל טוב

שמופית יקרה, חמסה חמסה טפו טפו טפו עיגולים עיגולים ושיהיה הריון קליל!

lital_f

New member
איזה חדשות משמחות!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

אני מקווה שהפורום לא באמת מדבק
שיהיה לך הריון קל, בריא, נעים ומהיר!

למעלה