יש לי הצעה!!!!!!!

../images/Emo85.gifיש לי הצעה!!!!!!!

אני חולה על התאומות אולסון נראה לי יותר מכל אחד אחר פה ויש לי טונה של חומר עליהן ואשמח לחלוק אותו איתכם!!!!!! נוכל להחליף תמונות , סרטונים , שירים , קבצי מדיה ועוד! אז יאלה מחכה לתגובות ביי

אני עוד יותר חולה עליהן תקראי

קודם עכל שם המשפחה שלהן הוא אולסן ובתור מישהי שחולה עליהן את אמורה לדעת את זה דבר שני אני הכי שרופה עליהן בעולם אני מקליטה כל דבר שיש איתן אני כל היום גולשת באינטרנט רק באתרים שלהן ובפורום הזה פעם אחת שהסדרה מזל תאומות נתקעה לי בגלל מתב דיגיטל אז התחלתי לצרוח בגלל שהפסדתי והשכנים חשבו שרוצחים אותי חחח להורים ולחברים שלי כבר נמאס לשמוע עליהן כאילו הם גם מחבבים אותן אבל כמה שאני מדברת עליהן זה כבר נכנס לאוזן אחת ויוצאת מהשנייה בקיצור אין סוף לאיך שאני שרופה עליהן ואם מישהו מדבר עליהן משהו רע זה כאילו אמרו עליי או על המשפחה שלי ואני יכולה להרוג את אותו אדם במכות או לפחות לקלל אותו חבל"ז בדרך כלל אני ביישנית אבל אם מישהו אומר עליהן משהו רע אין אין כאילו הוא מת... ועכשיו היה לי וירוס במחשב ופירמטו אותו מחדש ואני בכיתי יומיים לא היה אכפת לי להשאר עם הוירוס אבל היה לי איזה מלא מלא תמונות שלהן סרטונים שירים מצגות ועוד מלא דברים שלהן ואין לך מושג כמה בכיתי אין אין הן כאילו האחיות שלי החברות הכי טובות שלי למרות שאין להן מושג מי אני מתי שאני ממש עצובה אני רואה תמונות או אתרים או סרטים שלהן ומתמלאת בשמחה זה כאילו שהן אחיות שלי בנפש הן המודל שלי החיים שלי בקיצור הברתי את דבריי ביי ביי וגם לי יש טונות של חומר עליהן יותר נכון היה כי פירמטו לי את המחשב
יאללה ביי

rahelm

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif

גם אני שרופה עליהם אבל אני לא אמרתי אף פעם שאני אוהבת את אשלי יותר או את מרי קייט אני פשוט לא מסוגלת אני שרופה על שניהם מעריצה אותם יותר מכל דבר אחר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo23.gifאז ברשא שלך להחליך מידע?

אשמח לדבר איתך! ולא נורא שטויות , את תחזרי את כל החומר ואשמח לתרום לך קצת אם בא לך?

אמממ

אני לא יודעת אם אני מעריצה מספר 1 שלהן אבל אני נורא אוהבת אותן ורוצה לחלוק מידע

אני חושבת ש.....

אפילו אם אני מעריצה ענקית של איזה מפורסם אני ממש לא חושבת שחייבים לדעת כל פריט עליו!! "קודם כל שם המשפחה שלהם הוא אולסן ובתור מישהי שחולה עליהן את אמורה לדעת את זה" זה ממש טעות!!אז היא בטח התבלבלה!!זה לא מחשיב אותה למעריצה עלובה!! זה כמו נקיד שלה יהיו מצעים למיטות שלהן ולך לא....... אז מה..זאת אומרת שאת תילכי לבכות שאת מעריצה קטנה ועלובה שלהן?! אני מנסה להראות את הנקודה פה.. ומעריץ גדול זה לא כמות המוצרים שיש לכן עליהן!! זה הידע..ולמה בכל אתן אוהבות אותן!! זה כמו שמיהו יבוא והוא אוהב אותן בגלל שהן יפות!! מעריץ...צריך לאוהב בגלל איך שהן משחקות ואת הסדרות !! למשל אני מעריצה את בריטני בגלל המוזיקה שלה והקול שלה ובגלל שהיא מנצחת!!

למעלה