לוח מודעות

../images/Emo124.gif עדכונים באתר מקום

ראשית, מאמר חשוב ביותר המדבר על רה-ויקטימיזציה של הנפגע. חשובה מילת זהירות! המאמר מאוד טריגרי, בעיקר למי שהיה באישפוז פסיכיאטרי בעבר. אז אנא, מי שלא נמצא במיטבו, לחשוב פעמיים אם להיכנס ולקרוא. עם כל הקושי של המאמר, הוא חשוב מאוד. כך שמומלץ ללבוש הגנות ולקרוא. כמה עדכונים בחדרי הלב: נוספו דפים רבים לחדר של עדי3 שמשקפים את השינויים בחייה בחודשים מאז שבנתה את החדר; והחדר של יעל (יעלי) שגם הוא עבר שינוי דומה: נראה לי שזו מסורת יפה, שבוני החדרים מעדכנים מדי פעם את החדר, על פי התתפתחויות שחלו בחייהם. כך ניתן לראות את התהליך שעברו. שיהיה סוף שבוע שקט לכולם

../images/Emo124.gif עדכונים ב"מקום"

הרבה חומר חדש עלה למקום ואתם מוזמנים לקרוא: עדכון בחדר של קלי הכנו דף המציג את תוצאות סקר המשוב שערכנו (עדיין אפשר להשתתף) והנה התוצאות עד כה שהתקבלו מתשובות של 43 גולשים. גילוי עריות סמוי - מאמר העוסק בניצול בין דורי שאין בו מגע פיזי, אך עדיין יש אובדן גבולות וניצול של הילד מבחינה רגשית לטובת הצרכים של ההורה (הקישור בתחתית ההודעה). How to be a proper multiple - מאמר למי שמתמודד עם הפרעות דיסוציאטיביות, בא להסביר מה זה להיות בעל ריבוי אישויות ומה זה לא (הקישור בתחתית ההודעה). השפעות פסיכולוגיות של אביוז מיני - ניתוח תוכן של ראיונות עם שורדים גברים - סקירה שעשתה גאיה/ד על פי מאמר של ד"ר גי'ם הופר, מומחה בתחום (הקישור בתחתית ההודעה).

lirose

New member
ספר המביא סיפורן של נשים...

לפני מספר שנים נתקלתי בספר (כתוב באנגלית כמובן) על נפגעות תקיפה מינית בילדות. הספר תיאר השלכות לטווח קצר וארוך של נשים שעברו התעללות מינית בילדותן באמצעות סיפורן האישי של מספר נשים. באותה תקופה, כשעוד התעסקתי בעיבוד הסיפור האישי שלי, היה כל כך משמעותי עבורי לקרוא ציטוטים של נשים על התחושות שלהן/החוויות שלהן, ממש כאילו יצאו מפי. מאחר ואני סבלתי במשך שנים גם מהפרעות אכילה, והרי יש ספרים רבים בנושא בעיברית, על נשים שכתבו על המחלה מנקודת הראות שלהן, מצאתי עצמי מחפשת פעמים אינספור אחר כתיבה דומה לגבי התעללות מינית, ולא מצאתי (למעט פורומים באינטרנט או ספרות לועזית). כעת, אני כותבת ספר המביא את סיפורן של חמש נשים אשר עברו התעללות מינית בילדותן .אשמח לשוחח עם נשים אשר עיבדו את חווית ההתעללות ומעוניינות להביא את סיפורן מנקודת ראות יחודית שלהן. אשמח אם תצרו עימי קשר באמצעות המייל: [email protected] ואוכל לספר מעט יותר. תודה, ליאת

../images/Emo124.gif חדש במקום ../images/Emo70.gif

חלומות - לא שווא ידברו - מאמר סקירה מקיף המביא שיטות לעזרה עצמית בנוגע לנושא הכאוב של סיוטים וחלומות שחוזרים על עצמם בעקבות טראומה. מכתב פתוח לעלמה קטועת ידיים - קטע מעורר השראה שנכתב אמנם לנשים אך מיועד לשני המינים. אני מקדישה אותו לכל הנאבקים כאן על עצמיותם, עצמאותם וכבודם העצמי. לי הקטע הרגיש מאוד קרוב ללבי. מקווה שגם לכם. תרומת הטיפול הפמיניסטי - במסגרת הרחבה הדרגתית של מדור טיפול נפשי בטראומה, הועלה מאמר זה בתרגומה של מי - תודה {@ . כמו כן יש עדכונים בחדרים של קרן ושל אופליה (קישורים למטה). קריאה מעוררת השראה לכולכם!

למעלה