מפגש סוכות!

../images/Emo85.gif מפגש סוכות! ../images/Emo85.gif ../images/Emo223.gif

שמז, כמה זמן לא פתחתי שרשור כזה. בכל מקרה, אני אסביר בקצרה על מפגשי מכ''ר, מכיוון שיש כאן כמה חדשים
כל כמה חודשים אנחנו מקיימים מפגש, כשמתאפשר לנו ויש חופש חג או חופש גדול, ובמפגשים אנו מכירים אחד את השני (אחת את השניה, נוXD), מקשקשים, לאו דווקא על מכ''ר, אלא על כל מיני דברים אהובים ומועדפים, תחביבים, וכו'.
לרוב אנו גם מצלמים תמונות/וידאו למזכרת מהמפגש, ובעיקר מסתובבים ומשוטטים ברחבי הקניון. מקום המפגש שלנו הוא, כמו תמיד, בעזריאלי, על יד חנות סטימצקי. משם אנו כבר מחליטים לאן ללכת. בימים עבר היינו יורדים לשבת ברחבה הגדולה מחוץ לעזריאלי, אבל מכיוון שמזג האויר הוא חמים למדי, אנו יכולים להישאר להסתובב בעזריאלי, או ישר לנסוע לדיזינגוף סנטר (כי, אין מה לעשות, על פי רוב, חייבים לבקר שם בסופו של דברD:) אז... נותר לנו רק לבחור תאריך למפגש סוכות, ולאשר הגעה. להלן התאריכים האפשריים למפגש: 26.09 - יום א' 27.09 - יום ב' 28.09 - יום ג' סמנו
לתאריך שמתאים לכם. מקווה שייצא לנו לקיים את המפגש שבוע הבא, ושנראה את כולכם.

../images/Emo45.gif 28.09 ../images/Emo223.gif

כי אני עובדת ראשון ושני... אני מסיימת ב-4, אין לי כוח לנסוע לת''א אחרי יום עבודה, מה גם שייקח לי מלא זמן.

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif וואו אמ,

לא חושבת שאני אבוא. אני סוגשל עובדת בתאריכים האלה. אני אנסה להזיז את זה, אבל לא מובטח כלום|:

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif בסוף זה לא בטוח,

אני עוד צריכה לבדוק את זה. אבל היי,את יכולה ללכת לבד

TicketToRide

New member
../images/Emo45.gifעל ה28 ../images/Emo129.gif

כי זה התאריך שנוח לדיד ואני רוצה לראות את דיד
אבל בעיקרון איזה תאריך שבא לכם רק תחליטו בימים הקרובים כי זה מצריך ממני לברר כמה דברים
.

Hadar way

New member
אני לא יכולה בהם :(

אני בטיול, אוף זה המפגש המיליון שאני מפספסת.... תהנו לכן D:

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif זה קצת מבאס כזהS:

שכולם בהתחלה מתלהבים מהמפגש ואז אף אחד לא יכול:(

Hadar way

New member
הלוואי שהייתי יכולה

אני בטיול מה26-29.. שזה כל חול המועד
זה כזה מבאס שהחופש יצא על שני סופ"שים

מה לעשות... ../images/Emo223.gif

לפעמים לא יוצא... אבל לא נורא, יהיו עוד מפגשים! אנחנו תמיד מנסים לארגן מפגש בכל זמן פנוי שיש חופש. אז לפעים יש מבחנים/צבא/עבודה ולא יוצא להגיע... אני בטוחה שכולנו נתראה בסופו של דבר, וכמו שנעם אמרה- לעשות מאמצים אם באת רוצים להיות במפגש.

NotFamous

New member
לא אהיה פה..אני בצפון ממחר עד שני ../images/Emo10.gif

והאמת שאני בת"א בשלישי..אבל בלונה פארק. תהנו!!

למעלה