משחק העופות -סיבוב 11

../images/Emo85.gifמשחק העופות -סיבוב 11../images/Emo85.gif

למטה יש כמה הודעות.. לפני שאתם מצביעים רדו...
השירים שעפו עד עכשיו:
1. Take me now 2.Senorita 3.Nothin else 4.What u got 5.Right for me 6.Last night 7.Let's take aride 8.Take it from here 9.Rock your body 10.Still on my brain השירים שנישארו הם: 1. Like i love u 2. Cry me ariver 3. Never again יאוווו איזה קשה זה!!!!!!!!!!!!!!!!!
תצביעו!!!!!!!!!!!!!!!! ודי כבר תיקחו לפחות משו אחד ברצינות!!!! מנסים לשים פה איזה משחק שיהיה קצת כיף בפורום המת הזה אבל גם זה לא!!?!!!!?!?!?!
נו באמת מה זה היחס הזה?!?! למשחק שאמור ליהיות כיפי מגיבים איזה 5 אנשים! מה הקטע פה!? די כבר!
אני מקווה שאתם זוכרים מה אמרתי לכם לגבי NEVER AGAIN
(
)

מה?!?!?!!?!?!!?!?!!??!!?!!?!!../images/Emo122.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
לא צריך להוציא את NEVER AGAIN
אל תוציאו אותו!!!!!!! פליזזזזזזזזזז זה שיר ממש יפהה

necky

New member
מה לעשות...

אני לא מכיר את השיר הזה ושני האחרים אני אוהב מאוד

|Never again |X סורייי

זה השיר הכי פחות יפה מבין השלושה..
אבל בכל זאת הוא יפההההההה
אין ברירהההה

moran14h

New member
../images/Emo128.gif like i love you

דיי אנשים..אסור להוציא את never again!!

RJlake

New member
נכון הוא יותר יפה ולכן אני נאלצת

להוציא את never again למרות שהוא שיר מדהים אבל אין מה לעשות השניים האחרים יותא יפים!

fan of jt fan

New member
תגידו מה הקטע../images/Emo12.gif

של המשחקי העפות האלה? מה יוצא מהם בעצם? סליחה על הבורות כן...סתם רציתי להיות בעניינים בשביל המשחק ה-12

הסבר

משחק העופות זה אחד מהמשחקים שמנסים לשקם את הפורוס הגוסס הזה יש לך 14 שירים מהדיסק של ג'סטין וכל פעם מוציאים אחד עד שלא נישאר הכי אהוב ובסוף משים כל מיני תמונות מהקליפ ואומרים מה חושבים על השיר וכל זה.. סתם נחמד כזה...

אוף איזה רעים אתם!../images/Emo10.gif

טוב בסדר בנתיים זה 4 4 כולל הכול שלי שלא הגבתי פה.. תגידו מה קורה עם קרי מי אה ריבר?! למה אותו אף אחד לא מוציא? לדעתי ליק אי לוב יו ונבר אגאן הרבה יותר יפים!!

Raph Rulz

New member
Never Again../images/Emo128.gif

לא באמת ציפיתם/ן שאני אוותר על המשחק הזה...

למעלה