פינת סיכום השבוע

../images/Emo85.gifפינת סיכום השבוע../images/Emo85.gif

מצ'עמם לי אויש אז החלטתי להחליף את איריס ולפרסם את הפינה השבועית
השיר המייקלי של השבוע:
שיר לא מייקלי של השבוע:
האלבום המייקלי של השבוע:
אלבום לא מייקלי של השבוע:
סרט השבוע:
תכנית השבוע:
המלצת השבוע:
תמונת השבוע:
מושחר\השחרת השבוע:
דבר מגניב שקרה לך השבוע:
דבר מבאס שקרה לך השבוע:
דבר מצחיק\הזוי שקרה השבוע:
מאכל השבוע:
משפט השבוע:
סמיילי השבוע:

../images/Emo211.gifאני!../images/Emo211.gif

שיר מייקלי: *Stranger In Moscow *MiXscape reloaded version דיי התאהבתי בגרסה הזאת
שיר לא מייקלי: אמממ Du Riechst So Gut של רמשטיין
אלבום מייקלי: אמממ נם נם נם האמת שלא סגדתי לאלבום ספציפי השבוע..
אלבום לא מייקלי: איכסס
סרט השבוע:
תכנית השבוע: הכי גאים שיש
מבייצת על התכנית הזאתי (כפרעעע על ג'סטין *לא טמבל-ייק* אחד מהסדרה)
המלצת השבוע: תשתדלו לישון- כשאתם לא בהכרה אין נטיות אובדניות...
תמונת השבוע: בואש מעופש דגול ונסגאד
מושחר\השחרת השבוע: להשחיר בפורום פירסינגים וקעקועים+ מושחר השבוע:
(השם שמור במערכת
)
דבר מגניב שקרה: הבלוג של יוסי בראשי של תפוז+ כתיבת התפילה המיכאלית המשיחית
דבר מבאס: הפסיקו לשדר את "המגן"
דבר מצחיק: וואי מלא
מאכל השבוע: אני בדיאטת הרעבה אז אני מניחה ש....סלט?
משפט השבוע: "כוס אמק! למה הוא המשיח?"
סמיילי השבוע:

aMJel

New member
me me me!!! ../images/Emo6.gif

השיר המייקלי של השבוע: "Carousel" (שמעתי את הגרסה המלאה ברדיו מייקל אונליין
) שיר לא מייקלי: של רובי וויליאמס המושחר יימח שמו שטוחנים אותו בעבודה, איכס שיר מכוער שאני לא זוכר את שמו נתקע לו במוח כמו דיבוק. אלבום מייקלי: ת'רילר אנערף אלבום לא מייקלי: אלבום תמונות של בן דודה שלי המעלף והמהמם (!!!) שהתחיל ללכת לפני שבוע. סרט השבוע: אע? לא ראיתי שום סרט. תכנית השבוע: מי זוכר... נראה לי לא ראיתי בכלל TV (כרגיל) המלצת השבוע: מבצע 3 ב 100 או 1+1 (בגדים) תמונת השבוע
מושחר השבוע: VAMPhantom \ השחרת השבוע של ג'ן על ציון דרעי (נקרעו לי הכליות
) דבר מגניב: הפסלון מביגי סטור (סגידת פורצלן מצופה זהב
) דבר מבאס שקרה: לא זוכר מצחיק: ההשחרות ב 270, יש יותר מצחיק מזה?XD מאכל השבוע: בעעע לא זוכר אפילו מה אכלתי משפט השבוע: "חבצלת הביצות" סמיילי השבוע:

aMJel

New member
שיט פאקינג שדיט - שכחתי את תמונת השבוע!!!!

pulpula

New member
אשכרה יהיה לנו פורום עוד מעט

אם רק אנחנו מגיבים
השיר המייקלי של השבוע: לא שמעתי מייקל. אבל היה את סמות' ב90 FM יום רביעי ב11 בלילה. מי השדרן החמוד שם? הוא אמר שמייקל מלך. כפרע עליו. לדעתי צריך להלל. שיר לא מייקלי של השבוע: נניח ש"דמויות" שיר לאלבום הבא של הראליקו. האלבום המייקלי של השבוע: אין. נניח ש DANGEROUS חחח אלבום לא מייקלי של השבוע: אין. אבל קיבלתי את האלבום של הראל בהופעת המאה שלו. זה נחשב?
פחע! סרט השבוע: הסימפסונים! סרט מהמם!! קורע אש. תכנית השבוע: אני מצ'ה על תוכניות בערוץ 8 בעיקר כרגע: "מפרוע לרגוע" או בשם הלועזי BRAT CAMP המלצת השבוע: אם אתם לא משיחיים עדיף שתעשו אטוץ' תמונת השבוע:
הקעקוע המהמם שלי. מושחר\השחרת השבוע: יש יש הרבה אנשים.. לאו דווקא מפה... דבר מגניב שקרה לך השבוע: קיבלתי 100 בקורס עזרה ראשונה. היחידה בכיתה
כפרעליייי דבר מבאס שקרה לך השבוע: כדי להשיג את ה100 הייתי צריכה "להתנשק" עם בובה ולהחיות אותה. טפו. דבר מצחיק\הזוי שקרה השבוע: אממ ראה ערך מעלה. מאכל השבוע: סלט טאבולה וסושי (אין קשר בין השניים). משפט השבוע: "אתה הפלה שלא הצליחה" סמיילי השבוע:

abigaillovesmj

New member
עכשיו אני ../images/Emo13.gif

השיר המייקלי של השבוע- For All Time
השיר הלא מייקלי של השבוע- אממ... לא יודעת... Show Me The Meaning Of Being Lonely של ה- Backstreet Boys היה לי קטע קורעע עם השיר הזה בעבודה ומאז כולם דבוקים אליו חחחח האלבום המייקלי של השבוע- Invincible אלבום לא מייקלי- ה- soundtrack של המחזמר של ABBA סרט השבוע- Evan Almighty סרט קורע מצחוק- הרבה יותר טוב מהראשון- מומלץ בחום תכנית השבוע- סמלוויל- שלא יגמר לעולם
המלצת השבוע- תקראו את הארי פוטר 7
תמונת השבוע- אין משהו מיוחד אני סתם מצרפת תמונה מגניבה חחח
מושחר/מושחרת השבוע- הבוסית שלי בעבודה... איזה מעצבנת היא.. דבר מגניב שקרה לך השבוע- היה לי את הבית רק לעצמי ולאחותי והיה ממש ממש כיף
דבר מבאס שקרה לך השבוע- שוב לא הלכתי להסתפר... שמישהו יכריח אותי כבר חחחח
דבר מצחיק/הזוי שקרה השבוע- לא יודעת.. כל הזמן קורים לי דברים הזויים בעבודה אבל אני לא זוכרת משהו ספציפי.. מאכל השבוע- הפיצה פיתה המיוחדת שאני ואחותי המצאנו
משפט השבוע- nice... how much חחחחחחח
סמיילי השבוע-

HOT4Umichael

New member
God bless you התגעגעתי לפינה הזאת...

השיר המייקלי של השבוע: ben/ smile שיר לא מייקלי של השבוע: "השבועה" רמי וריטה בהופעה חיה האלבום המייקלי של השבוע:
אלבום לא מייקלי של השבוע:ההופעה החיה של רמי וריטה סרט השבוע: "המרדף אל האושר" של ויל סמית' תכנית השבוע: לא ממש תכנית..אבל ממליצה אויש על הסידרה Dexter מעללללללףףף המלצת השבוע: להרבה "חכמים" פה... "שיא החוכמה היא היכולת להסתיר אותה
" קחו לתשומת לבכם... תמונת השבוע:------->> תמצאו לי דבר יותר יפה ממנו ותקבלו את החיים שלי במתנה
מושחר\השחרת השבוע: מייקל הוא המשחיר של חיי!!! אין אחר מלבדו שיכול להשחיר יותר ממנו חחחח ואני משחירה אותו בחזרה עם הסגידות שלי
דבר מגניב שקרה לך השבוע: אמממ...התחלתי לעבוד שבוע שעבר חחחח זה לא מגניב אבל זה משו שהתגעגעתי אליו אחרי התנזרות של שנתיים :) דבר מבאס שקרה לך השבוע: שרונה רצחה אותי בדם קר בקומונת המשיחיים
דבר מצחיק\הזוי שקרה השבוע: לא עולה לי לראש עכשיו.... מאכל השבוע: יום שישי טחנתי בורקסים בכמויותתתתתתתתתת (בורקס פיצה לשלטון
) משפט השבוע: "פזומט 95 מלא?" משפט חזקק חחח...כנראה נגיד אותו הרבה בתקופה הקרובה :) סמיילי השבוע:
תמיייייייייייייייייידד תודה ילדה משיחית שלי!! כפרעלייךךך
הודגש באמצעות מדגישומטיק

abigaillovesmj

New member
אהבת את המרדף אל האושר?

זה אחד מהסרטים הכי מדכאים שראיתי בתקופה האחרונה. כל הסבל הזה בשביל 3 דקות של נחת.. לדעתי הסרט לא מאוזן כמו שצריך.. ציפיתי למשהו אחר לגמרי.. מה אהבת בו.. אני סקרנית...

HOT4Umichael

New member
הוא לא ה-סרט...

אבל הוא נחמד לאללה... היו בו כל מני קטעים מצחיקים (שלא היו אמורים להצחיק בעקרון..אבל צחקתי מהם חחח כזו אני צוחקת מהכל) אבל היה נחמד לראות איך הכל מתחרבן לו בדיוק שהוא מתחיל לראות טיפה של אור..או שכל הצרות באות בצרורות.. זה אולי היה מוקצן מעט אבל זו המציאות...:) חוצמזה שהבן שלו משחק מעללללללללללף חחח כמו האבא

למעלה