צריכה עזרה

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif צריכה עזרה../images/Emo13.gif

מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה, אבל זה ממש חשוב. ביום חמישי אני עושה הרצאה על דה יוזד בשיעור אנגלית. כתבתי כבר את ההרצאה, ואני מתכננת להביא את האלבומים שלהם ולדבר עליהם. אז 2 שאלות- 1. אני רק יודעת שלדמות על העטיפה של LFTL קוראים צ'אדאם, אבל מה הוא? מי הוא? ואיך הוא קשור לאלבום? 2. הסיפור שמאחורי האלבום דה יוזד, למה יש בובה שבורה על העטיפה? תודה רבה. מקווה שתענו כמה שמהר, כי אני עוד אצטרך לנסח את זה מתישהו. תודה רבה. יובל.

אממ...

בקשר לצ'אדאם, יש לו מייספייס והוא עונה שמה על כל מיני שאלותל >< XDDDD לכי לשם...

Pooki Looki

New member
אןי לי מייספייס וכאלה וזה ייקח המון זמן../images/Emo85.gif

וההרצאה מחר על הבוקר

Pooki Looki

New member
לא היה../images/Emo85.gif

לא היה, כי היא החליטה פתאום, כשכבר עליתי והתחלתי להקריא, היא החליטה שצריך לדעת את זה בע"פ, והיא החליטה שהיא כבר אמרה [למרות שהיא לא אמרה], והייתי יכולה לקרוא מהדפים, אבל אז הייתי מתחילה מ-85, וחבל, כי לדעתי ההרצאה הזו ממש טובה ומגיע לי עליה יותר
אז אני צריכה ללמוד אותה בע"פ ל-11.10. מורה מפגרת! היא אמורה לבחון את האנגלית שלי לא את הזיכרון ><

Rose131

New member
הה?../images/Emo12.gif יש אנדר פרשר באין לאב אנד דת'?../images/Emo12.gif

Rose131

New member
...

לגבי הבובה השבורה.. כאילו, לאדעת למה הם התכוונו אבל זה סתם כזה נראה לי שיכול לייצג את הקטע שבובה אמורה להיות התגלמות השלמות וכל זה כי יוצרים אותה לפי בקשה ותבנית, ובובה שבורה זה משהו שונה, לא? אולי גם זה קשור לעובדה שהם מורמונים שלא אמורים לשתות, לעשן וכל זה אבל הם כ"כ שינו את זה?

O L g i T

New member
פיי אף פעם לא חשבתי על זה.

אני אוהבת תאנשים האלה שבאים לי פתאום אם איזה רעיון שונה לגמרי ממה שהיה לי ופותחים לי תעיניים קצת.. חח כי אני גורעה ברעיונות האלה תמיד. אני בכלל קישרתי אותה לפיסז מנדד, לא שהקדשתי לה יותר מדי מחשבה.. אבל ~כש~חשבתי מה נסגר איתה קישרתי את זה לפיסז. חח טוב טוב ביי

למעלה