שירי בממלכת הצעצועים בשילב עם ידידתה אורנה (ornaok) שמוכרת לכן מפורום הריון ולידה
L lovely2 New member 24/4/03 #1 ../images/Emo85.gif שירי בממלכת הצעצועים ../images/Emo151.gif בשילב עם ידידתה אורנה (ornaok) שמוכרת לכן מפורום הריון ולידה
../images/Emo85.gif שירי בממלכת הצעצועים ../images/Emo151.gif בשילב עם ידידתה אורנה (ornaok) שמוכרת לכן מפורום הריון ולידה
L liat ליאת New member 24/4/03 #2 ליטל../images/Emo35.gif../images/Emo132.gif ואת היפיופה הזו הסתרת עד עכשיו? בונבונית מתוקה!!!
L lovely2 New member 24/4/03 #4 את לא מעודכנת ,מותק../images/Emo70.gif../images/Emo132.gif../images/Emo3.gif שמתי כבר הרבה תמונות שלה.תעשי חיפוש. ו...
את לא מעודכנת ,מותק../images/Emo70.gif../images/Emo132.gif../images/Emo3.gif שמתי כבר הרבה תמונות שלה.תעשי חיפוש. ו...
L liat ליאת New member 24/4/03 #5 וואלה? אני חוזרת למערה ../images/Emo66.gif לא חשבתי שבשבוע אחד מפסידים כ"כ הרבה
D dafdaf New member 24/4/03 #3 נעים להכיר אורנה... ../images/Emo140.gif ואיזה כייף לך שאת רואה את שירי המדהימה
A ayelet i New member 24/4/03 #8 הילדה הזאת היא משו משו! ../images/Emo57.gif איזה כיף שיצאת מהארון איתה - פשוט בובה מושלמת (טפו טפו טפו ועד כמה ות...)
הילדה הזאת היא משו משו! ../images/Emo57.gif איזה כיף שיצאת מהארון איתה - פשוט בובה מושלמת (טפו טפו טפו ועד כמה ות...)
L lovely2 New member 24/4/03 #9 ../images/Emo51.gif יקירותי../images/Emo70.gif ../images/Emo20.gif וג'ס...ידעתי שתגובה ממך תבוא במוקדם או במאוחר, גם את הסגנון ניחשתי
../images/Emo51.gif יקירותי../images/Emo70.gif ../images/Emo20.gif וג'ס...ידעתי שתגובה ממך תבוא במוקדם או במאוחר, גם את הסגנון ניחשתי
א אמא של אלמוג וירדן New member 25/4/03 #33 ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif ליטל מה יהיה? אלמוג וירדן פשוט משתגעים מהיפיפיה שלך וכל היום משגעים את אמא , חייבות לעשות איזה מפגש
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif ליטל מה יהיה? אלמוג וירדן פשוט משתגעים מהיפיפיה שלך וכל היום משגעים את אמא , חייבות לעשות איזה מפגש
Y yaelli10 New member 24/4/03 #10 זהו סיפור של ידידות מושלמת - בוב'לה איזו מתוקה שירי, יש לה מבט מיוחד בעיניים (אמרתי לך את זה???)
מ מתרגשת New member 24/4/03 #11 ליטל זה לא פייר שאנחנו לא רואות את כל היופי הזה בשידור חי... באיזה סניף עובדת אורנה אולי נבקר ונחכה לך שתבואי
ליטל זה לא פייר שאנחנו לא רואות את כל היופי הזה בשידור חי... באיזה סניף עובדת אורנה אולי נבקר ונחכה לך שתבואי
O ornaok New member 24/4/03 #15 לא חבל שאני תופסת את כל התמונה??? תאמינו לי, הילדה הזו פשוט מתוקה אמיתית! והכי קטע זה שאני ושירי "התאהבנו" עוד לפני שגיליתי שליטל זו ליטל...!
לא חבל שאני תופסת את כל התמונה??? תאמינו לי, הילדה הזו פשוט מתוקה אמיתית! והכי קטע זה שאני ושירי "התאהבנו" עוד לפני שגיליתי שליטל זו ליטל...!