שרשור הכרות

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifשרשור הכרות../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif

אני יודעת שכבר לירז פתחה ת'שירשור הזה ממש בהתחלה .. אבל אז אני נכנסתי לתמונה , ואור, ועוד כמה בנות . אז החלטתי שנעשה הפעם מושקע . שימו לב ;] . שם : שם משפחה (לא חובה) : גיל : כיתה : תמונה (רצוי , כדי שנזהה אותך) : את מי את מעריצה/אוהבת/מעריכה/מחבבת : מהם התחביבים שלך : ושאלה אחרונה , הכי חשובה : האם באלך לעשות מפגש פורום בפסח ? אם כן , מלאי את הפרטים הבאים : באיזה מקום נוח לך : איזו עיר נוחה לך : איזה תאריך נוח לך : זהו , מקווה שתמלאו את הפרטים . אוהבת
. - ספירוש דנקר -

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifא נ י ( :

שם : ספיר
שם משפחה (לא חובה) : לא אומרת .
כיתה : ו'2 .
תמונה (רצוי , כדי שנזהה אותך) : אמממ.. , אחרי מה שהיה בכלבוטק , אני שולחת תמונה רק באייסי [193672212]
את מי את מעריצה/אוהבת/מעריכה/מחבבת : רן דנקר , מייקל לואיס, הילארי דאף, בלינדה, הראל סקעת, אניה בוקשטיין ו.. זהו אני חושבת ;] .
מהם התחביבים שלך : מחשב, מחשב, מחשב ועדן [חברה שלי] ושאלה אחרונה , הכי חשובה . האם באלך לעשות מפגש פורום בפסח ? אם כן , מלאי את הפרטים הבאים :
באיזה מקום נוח לך : קניון סירקין , או אבנט או עזריאלי .
איזו עיר נוחה לך : העיר הכי נוחה לי זאת פתח תקווה, אבל אם הרוב בעד תל אביב אז סבבה .
איזה תאריך נוח לך : כל תאריך חוץ מ - 5.4

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif + שאלון אם באלכם

שם: גיל: מין: עיסוק: תחביב: מקום מגורים: יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: טלוויזיה בחדר כן\לא: חבר\ה כן\לא: קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: פירסינגכן\לא אם כן איפה: מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? מה את\ה חושב\ת על חתונה: באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: חילוני\מסורתי\חרדי? האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? בעד\נגד: עישון: סמים: נישואי הומולסבים: אלכוהול: חוק חינוך חובה: מוזיקה: שומעים גלגל''צ? 3 תחנות רדיו מועדפות: 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: אסוציאציות: גן חיות: ראש הממשלה: הנשיא: מחשב: אהבה: בוקר: חורף: טלוויזיה: אמא: אבא: מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן רוני דואני\דנה עדיני קור\חום פוך\צמר חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף->

עונה וספיר כנסי בבקשה../images/Emo14.gif

קודם כל, בקשר למפגש פורום פעם הבאה תשאלי אותי לפני שאת מכניסה את זה כי אני מארגנת את זה ואם את רוצה לעזור את צריכה קודם לברר איתי מה אני חושבת על זה... שם : לירז שם משפחה (לא חובה) : מי שרוצה לדעת וזה כ"כ חשוב לו שילחץ על השם משתמש שלי ובכרטיס האישי שלי כתוב:) גיל : 13 כיתה : ח' תמונה (רצוי , כדי שנזהה אותך) : אינלי כוח לשים... (וגם אתם לא צריכים לראות
) את מי את מעריצה/אוהבת/מעריכה/מחבבת : אגם רודברג, שרית חדד, אמנדה ביינס, ניק זנו ועוד...
מהם התחביבים שלך : לשיר ולשמוע שירים
ושאלה אחרונה , הכי חשובה : לא עונה לשאלות האלו, אמרתי למה:) האם באלך לעשות מפגש פורום בפסח ? אם כן , מלאי את הפרטים הבאים : באיזה מקום נוח לך : איזו עיר נוחה לך : איזה תאריך נוח לך :

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifאהה טוב .

סליחה , לא ידתי :] . אז תארגני את זה את ! ;)

**ידעתי../images/Emo14.gif

ובחתימה שלך במקום הפכתן באמת לאחיות את יכולה לרשות "גמלי יש 1688 אחיות בפורום אחיות או לא להיות" כי זה המשפט שבחרנו שנשים בחתימה כל מי שמרגישה חלק מהפורום (ואם יש פה בנים שהם רק קוראים ולא מגיבים אז סליחה שדיברתי בנקבה
)

ט i ל י

New member
עונהה../images/Emo109.gif../images/Emo149.gif

שם: טל
שם משפחה (לא חובה): נראלכן
כיתה: י'5
תמונה (רצוי , כדי שנזהה אותך): יש בקומונה שלי
[מעדיפה לא לשים בפורומים
]
את מי את מעריצה/אוהבת/מעריכה/מחבבת: כריסטינה אגילרה
, גוון סטפני