הפרק היומי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהפרק היומי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo202.gif

פרק 58: לילה הרה - גורל בשאנגרילה - פרק 2; החבורה נתקלת בעץ שד הניזון מבני אדם, שנמצא בחסותו של מלומד ענק. הענק כולא את החבורה בתוך גן עדן של שוטים. _____________________________________ אוקיי זאת אחת משתי הרעיונות שהצעתי.. אתם ביקשתם משהו שיעורר פה זה הינה.. שתפו פעולהההה ספרו מה אהבתם בפרק ועוד ערות שבא לכם.. כל אחד יכול לפתוח את השירשור אבל שיהיה גיוון; מי שרוצה שגם ינסח שאלון לשרשור הזה או שונה בכל פרק.. אז נקבע שעה לפתיחת השירשור הזה: שעה בדיוק לפני תחיל התוכנית (לא השידור החוזר..) ז"א 8 וחצי!! מקווה שזה יהיה שירשור פורה..
מי שעדיין לא ראה- תהנה!!

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifפרק מצחיק../images/Emo175.gif

שקאגומה היתה בלי בגדים היה קורע XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD וסוף הפרק היה גם קורע XD

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאחד המצחיקים!!../images/Emo6.gif

בהתחלה היה לי עצוב על אינו..
מסכן.. איך זה הגיוני שהוא חיי אחרי כ"כ הרבה פציעות?? בן אדם אחר כבר מזמן היה מת..( והוא היה בן אדם רגיל!!) אני ואחותי (שגם הצטרפה אלי ולאחי..) התפוצצנו מצחוק כשקגומה היתה במקלחת ואינויאשה בא וגם בסוף.. שהוא כזה בא וצחק עליהם וקגומה אמרה לו "אוסווארייייייייי" אני מתה על זה!! חחח טוב זהו חפרתי.. היה פרק יפה!! [תמשיכו לשתף פעולה וזה יהיה שרשור קבוע..
]

...

פרק מצויין חבל שהיה לי מבחן בג"ג ולא יכולתי לראות אותו למרות שראיתי אותו ששידרו את אינויאשה לפניי כמה זמן בכל מקרה אחד הפרקים האהובים עליי והמצחיקים ביותר אינויאשה =קוואייייי!

florit11

New member
אחלה פרק

היה פרק יפה, וכבר התרגלתי שאינויאשה בנאדם.... זה כל כך מתאים לו! אהבתי את זה כשהיא באמבטיה, בלי בגדים הסוף היה הכי קורע: "אני משאיר אותכם לשתי דקות ותראו מה קורה" חחח... אה, ונכון שהחולצה של אינויאשה ניראתה עליה מה זה מצחיק? היא עשתה לה תחת כפול... XD אניווי..... אחלה פרק....

למעלה