הפרק היומי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהפרק היומי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo202.gif

אף אחד לא פתח..אז אני אפתח..
פרק 59- השולות היפהפיות שאנגו פוגשת שתי אחיות צעירות שמבקשות ממנה ללמד אותן להיות מחסלות שדים. תהנו ותשתפו אותנו בדעתכם של הפרק..

לדעתי

פרק נחמד ומוסר הבשכל טוב חבל שלא רואים את אינויאשה וקאגומה יותר זה לא אחד הפרקים שאני ממש אוהבת "יבש ^^

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifסאנגו../images/Emo99.gif. וכל מילה מיותרת../images/Emo3.gif

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהפרק היומי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo202.gif פרק 60

לא פתחתי שירשור חדש כי השירשור הזה לא זוכה להצלחה גדול כ"כ וחבל לפתוח כל הזמן שירשור חדש אם לקודם היו רק 2 תגובות..
יאללה יא מבאסים!! חח תגיבו ותרעננו את הפורום.. שלא יהיה רק OFF פרק 60- הקללה בת 50 של הכוהנת האפלה: נאראקו מבקש את עזרתה של הכוהנת האפלה. זוהי כוהנת שנלחמה בקיקיו לפני 50 שנה, וחפצה באבן ארבעת הנשמות, כדי להישאר צעירה לנצח. תהנו!!

De-Panther

New member
אני אוהב פרקים שחוזרים בהם...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לאירועים שקרו לדמויות בעבר

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיאא זה היה פרק יפהה

מסכנה קגומה.. כל הזמן מנסים להשתלט עליה כדי שתהרוג את אינויאשה..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאופס.. של שירשרתי נכון..../images/Emo9.gif

אהבתי

אחד הפרקים האהובים עליי רק חבל שהוא נמרח על 3 פרקים (שונאת המשך יבוא ><) בכל מקרה פרק ממולץ אני אוהבת כל כך שאינויאשה דואג לקאגומה פרק ממש טוב !

למעלה