זהו!! זה נגמר

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifזהו!! זה נגמר../images/Emo70.gif

הצילומים, הנסיעות, הלחצים, העייפות (לא לגמרי חח) הכל! אתמול זה פשוט נגמר ב12 וחצי כשהגעתי הביתה והורדתי לאט את הנעליים.. נזכרתי פתאום ביומיים האחרונים וכל מה שקרה וניסיתי לזכור רק את הטוב.. אוקיי, אני עכשיו הולכת לחפור אבל מה-זה לחפור על היומיים האלו וחסר למי שלא קורא!! לפני שאני מתחילה אני רוצה לציין שהוסיפו לנו לקבוצה עוד ילדה כי הקבוצה שלה התפרקה, עשיתי לה טובה ורק אני הסכמתי מכל הקבוצות להכניס אותה ושיכנעתי אפילו את הצלמת שלא ממש התלהבה.. לא ידעתי איזה טעות אני עושה כשהסכמתי, כמה ריבים, עצבים וזמן שהייתי יכולה לחסוך.. אבל, את הנעשה אין להשיב ואני שמחה שזה מאחורי כבר..
נתחיל; הסכמנו כל חברות הקבוצה על יום שני ושלישי, הזזנו מתכונת ובגרות[!] והסידור יצא אחלה! יצאנו ביום שני ב8 וחצי (למרות שקבענו לצאת ברבע לשמונה ולמרות שאני אחת שמאחרת דווקא אני הגעתי בדיוק לאוטובוס..
), הגענו לת"א משם לנתניה ובנתניה לקחנו מונית לחניאל שהסכימה לקחת אותנו ב40 שקל, הנהג היה ממש ממש חמוד ועזר לנו ועצאר לנו בדרך כדי שהצלמת תצלם את המסיעה מקדימה ועשה עצירה כדי שהיא תצלם סוסים וזה חח ממש ממש חמוד הבן אדם (אפילו מצא לנו מקום לישון למרות שלא ישנו שם בסוף..
). הגענו ואחרי חצי שעה בערך יצאנו לצם בחורשה, המזג אוויר היה מושלם, היה כזה נעים!!
הצילומים שם היו ממש יפים וכיפיים אבל רק ב3[!!] סיימנו אותם ובערך ב3 וחצי נסענו לים לצלם את הראיון. המקום שנועם בחר לראיון היה מדהים!! [אני לא אתאר לכם אותו אתם פשוט תראו כבר הסרט..
] וגם הראיון היה מוצלח
אחרי הים נסענו שוב לנועם (היה כ"כ צפוף באותו
). ומשם התחילו הבעיות.. היתה מסיבת יומולדת לאח של נועם ונועם ואנחנו לא ידענו (רק כשהגענו לחניאל ידענו.. כבר מאוחר מידיי..) כל מקרה, יצאנו כל הצוות של הסרט וישבנו בכיכר/חורשה [איפה שצילמנו לפני..] וחשבנו מה אנחנו הולכים לעשות.. היה כבר 8 ועוד לא ידענו איפה אנחנו ישנות או מה אנחנו עושות ומי שהצטרפה היא אחת ההיסטריות וזה נהיה יותר ויותר מעצבן.. אני אחת שמתעלמת כשמעצבנים אותה (רוב הזמן..) אז כל היום שתקתי, לא הגבתי ולא התעצבנתי אפילו לא באותו רגע.. עד היום למחרת..[חבול!!!!] אמא של נועם הציעה לנו להיכנס אבל זה היה משפחתי אז סירבנו בנימוס, היא גם לא הבינה איך זה שאנחנו לא יודעות איפה אנחנו ישנות ושלא אכלנו כל היום [דווקא אכלנו קצת.. אוראו..
], היא הציעה שנישן אצלם, שוב סירבנו ואמרנו שנסתדר.. בזמן שחיכינו תקף אותי כאב ראש רציני בשחיים לא חוויתי!! כאילו מכניסים לי מקל דרך העין השמאלית אל תוך החלק השמאלי של הראש ומסובבים ומסובבים ודוחפים.. כמעט שנפלתי כמ פעמים.. מזל שתפסו אותי.. היה לי כ"כ כואב!! חיכינו עד 10 וחצי או יותר כדי שנועם יבוא וניסע כולנו לת"א, בדרך לת"א כמעט כל הדרך ירדו לי דמעות מכאבים ולא יכולתי כל תזוזה קטנה כאב רק הולך ומחמיר ולנועם אין כדור לתת לי והרגשתי שאני עומדת למות (בלי להגזים!) בחיים לא כאב לי ככה בחיים!! אחרי שהוא הוריד אותנו גברת מפיקה נזכרה שיש לה כדור.. (יופי באמת!) כנראה שהוא עזר כי אחרי חצי שעה חזרתי לעצמי.. (חצי שעה פלוס כל הזמן שחיכינו בדשא וכל הנסיעה לת"א!). הוא נסע להופעה ואנחנו חיכינו לו באיזו מאיפה חח אכלנו וצחקנו עם המוכר [החמוד!] ובסוף, מי שנועם היה צריך לצאת איתה ואנחנו היינו צריכים לצלם פשוט לא באה! לא ענתה לטלפונים ולא כלום! היא פשוט זבל!! ועזבו לרגע את העיניים שהיא פשוט הרסה לנו סצנה כי אחרי זה נועם נסע הביתה ולא יצא אומשו, היא פשוט הבריזה לו, היינו בהלם!! כמה מגעילה אפשר להיות?! בכל מקרה, היינו שיא המבואסות שחיכינו מ8 בשביל זה ועכשיו ניסע לרמת גן לישון אצל אחות של העורכת בלי לצלם את חיי הלילה של נועם.. אבל מה לעשות..? קורה..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהמשך..

המונית רצתה 50 שקל שתי עצירות ברמת גן הסכמנו ועלינו, בסוף הנהג הבין שאין לו מושג איפה זה ונמאס לו ממנו[
] אז הוא אמר לנו פשוט לרדת ולקחצת משם מונית.. אז היתה נסיעה בחינם חח משם לקחנו מונית לסוף של רמת גן ב30 הלכנו לישון בערך ב2 (אולי אחרי...?) בכל מקרה יותר טוב מפעם קודמת חחח היום שאחרי התחיל נ ו ר א ! כל הדברים הרעים פשוט קרו! כאילו סימן שאנחנו צריכים לחזור הביתה ולפרוש! כאילו אין, פשוט אין סיכוי שנצליח לצם משהו ראוי! גברת מפיקה שהצטרפה אלינו לא עזרה בגרוש! היא חשבה שהיא פשוט תפגוש אותנו בירושלים בראיון ברדיו ו..זהו! שאנחנו נצא לת"א ואז ולנתניה ואחרי זה לחניאל, נרים את הציוד (הכבד מאוד!!!) לבד ונצלם ונעבוד קשה והיא תתבטל לה איפה שהוא בת"א או רמת גן.. אפילו בצחוק לא היתה מסכימה לדבר כזה!! עשינו לא טובה שהסכמנו בכלל להכניס אותה לסרט וככה היא מחזירה?! כאן כבר לא יכולתי לשתוק!! התחרפנתי ממנה!! אני, הצלמת והעורכת יצאנו מרמת גן לת"א והיא עוד נשארה ברמת גן (ושיקרה לנו שהיא יצאה!). בגללה ובגלל הטלפונים הלא פוסקים ממנה ומהמורות (שהיא גרמה להם להקשיב לה!) עלינו על אטובוס שלא עוצר בתחנה המרכזית אז היינו צריכות לרוץ לקו 4 בת"א שבדיוק הגיע כשירדנו והיינו צריכות לרוץ לתחנה הבאה עם כל הציוד... הצלחנו! עלינו על האוטובוס.. אני בכניסה עם כל הציוד וטלפון מצלצל.. הייתי חייבת לענות כי זאת "המפיקה" הזאת.. והיא פשוט לא נתנה לי לנתק! אני שעה מסבירה לה שאני רצה לאוטובוס על כל הציוד ואני בכניסה מפריעה והיא פשוט לא נותנת לי לנתקקקק עד שבאה איזו זקנה מטומטמת חצופה ורעת לב ואמרה לי "אולי במקום לדבר בטלפון תכניסי את הציוד ולא תחסמי את המעבר?!" משהו כזה.. ואחרי זה היא אמרה לי בצורה בוטה ומעליבה שאני עד עכשיו לא שכחתי "מטומטמת!" לא הייתי נעלבת בסיטואציה אחרת אבל כל זה פשוט שבר אותי! אמרתי לה "תודה.." והתעלמתי אני לא מראה את מה שאני מרגישה בדרך כלל לשמחתי.. ניתקתי למפיקה שחברה לי בשכל והלכתי לשבת ולשים ת'ציוד עם הצלמת והעורכת.. ירדנו בתחנה המרכזית בת"א סוף סוף וחיכינו יותר משעה !! כדי שהמפיקה הזאת תבוא.. והיא עוד אמרה לי שהיא יצאה ברכב פרטי מרמת גן כשאנחנו יצאנו.. באמת! כמה אפשר לשקר!? אפילו נסיעה לא שמעתי שמעו שקט של בית ריק! בסוף בגלל הילדה הזאת יצאנו רק בשעה 1 לכיוון נתניה ונועם אמר לנו שיש לו חזרות ולא היה לא אכפת בכלל! היא כאילו חשבה (קיוותה..) שאני אוותר על הסצנות בבית שלו! כשהגענו לנתניה וחיפשנו מונית גיליתי שאיבדתי את הלפאפון השני שני, ההוא עם השיחות.. לא היה סיכוי שנמשיך בלעדיו.. המורות מכירות את המספר הזה וככה גם נועם, הלכנו לאגד ושאלנו הייו צריכות את הכרטיס נסיעה אבל אני השארתי אותו באוטובוס איפה שישבתי ומי שבאה איתי כדי לחפש את הפלאפון ולשאול איך אפשר למצוא אותו עלתה עם כרטיסיה של השרות אומי..היא רצה לבקש מהעורכת את הכרטיס נסיעה שלה ולמזלנו היא לא זרקה.. מצאנו את האוטובוס שבו היינו ועל המושב יושב לו הפלאפון שלי, רצנו בחזרה וחיפשנו מונית.. בחמישה ל3[!!] הגענו לנועם וזה היה חצי שעה אחרי שהוא ראה את הכתבה המדהימה שכתבו עליו ב"מומה". צילמנו אותו קורה אותה, מדבר בטלפון ומספר עליה למישהי ואח"כ מישהי התקשרה אליו ודיברה איתו ושיבחה אותו על הכתבה וגם את זה צילמנו.. רצילנו לחבר את התאורה והיא התפוצצה עלינו והתפזרה על השטיח הורוד בחדר של נעמה.. ויתרנו על התאורה ואח"כ צילנו כמה דברים למעלה עם נועם ואח שלו ונועם והכלבים שלו וזהו.. נועם נסע לרעננה לניר כדי לעשות חזרות ואנחנו נשארנו בחניאל כדי לחפש דרך להגיע לנתניה.. שום מונית לא עברה או רצתה לבוא, מצאנו תחנה של אוטובוס וחיכינו לו שעה וחצי!!! הגענו לנתניה אחרי ה מ ו ן זמן והבנות התחילו לפקפק בסיכוי שנגיע לראיון ברדיו.. אני עמדתי על שלי שנוסעים ומצלמים את זה!! האוטובוס לירושלים סוף סוף הגיע!! רק אחרי ששילמנו, שישבנו, שהתחתנו ליסוע קלטנו שאנחנו לא בישר ויקח לנו המווווון זמן להגיע.. האוטובוס נכנס לכל עיר בדרך!! לכל עיר! הצלמת כבר התייאשה והחליטה שהיא ממש לא הולכת לצלם והיא כבר ב9 בדרך לאוטובוס מי-ם לב"ש.. אמרתי לה שאין סיכוי, אני והעורכת ניסינו לשכנע אותה שנגיע ונצליח לצלם.. ועם אמר שם ברדיו שאנחנו צריכות לבוא אז אם נאחר שיכניסו אותנו אז אמרתי להם שאין מצב שמוותרים.. הגענו לי-ם בערך ב8 ועשרה.. הדלקנו את הMP ושמענו ברדיו שהראיון עוד לא התחיל, לקחנו מונית לשם... בערך ב8 ועשרים הראיון התחיל אאל"ט והגענו ברבע ל-9 בערך.. הצלחנו! צילמנו גם את הראיון. צילמנו אותו שם באמצע הראיון, צילמנו כשהוא ניגן ושר, צילמנו אותו יוצא.. ואז! רצנו לאוטבוס כמו אסירות נמלטות!! גילינו שהמונית ברחה לנו! המפיקה ההיסטרית שלנו
הלכה לאנשהו לבנתיים מונית באה! עצרנו אותה ועלינו כולנו. הגענו לתחנה המרכזית 2 דק' לפני שהאוטבוס יצא.. וזהו.. אחרי שעתיים וחצי בערך כבר הינו כל אחת בביתה שלה..
במשך כל הצילימים האלו חשבנו כמה חבל שלא באה עוד קבוצה לעשות עלינו סרט, עלינו על כל מה שעבר עלינו! זה היה יותר קשה מהשרדות!! הייו עושים לנו את הראיונות הדבילים האלו חח מצלמים אותנו ברגעי כעס, משבר, עצב, כאב.. ונראה לי שהסרט שלהם היה אפילו יותר מצליח משלנו.. חח זה היה קשה! אני מקווה שהסרט הולך להיות הכי טוב שיש ושהו.. עכשיו זה רק חדר עריכה, לבנות את הסרט..
ניפגש בהופעת בכורה!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשתדעו שלקח לי לכתוב את זה יותר משע

+ה!! חחח לכם יקל לקרוא את זה פחות.. אבל תקראו!! חחחח יומטוב

וווווואווווו

אם לא יתחשבו בכל הבלאגן שעברתן בציון הסופי צריך לשבור למישהו את הראש! כל הכבוד על ההשקעה
וכמו שאמרתי אני כבר מחכה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני מסכימה איתך בהחלט!!

חסר והמורות לא מגישות אותנו ב100! תודה

נועה אני גאה בך!!!../images/Emo24.gif

אני בטוחה שלמרות כל מה שעברתם זה היה שווה את זה! ובסוף יצא לכם סרט מדהים:):) חח באמת שראיתי תראיון באיטרנט של נועם אני כזה האיייייי!! הינה נועה!ושמחתי לראות שאתן ממשיכות בצילומים אז קבלי ח''ח את וכל חברותייך(חוץ מזאת שעשתה תבעיותP=) 3> דברי איתי במסן!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif"הינה נועה"? "לראות.."?../images/Emo12.gif

לא רק שומעים את הראיון ברדיו? יש תמונות או משו? חחח
תודה
וח"ח גם לך על שקראת הכל..
ואני אתחבר מתישהו כי שניםםםם שלא דיברנו!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאת רצינית?!!?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

ת'אמת ששאלתי כזה בצחוק.. וואי איזה פאדיחוווווות!!
אני הולכת לראות את זה!!

חחח אני לא בטוחה אם הראיון המוצלם

שמור.. כי זה מצלמת איטרנט כזאת נראה ליP= תבררי אבל המושמע בהחלט שמור יש קישור למעלה...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאז רגע..

כששמעת את הראיון הראו אותו באינטרנט..? את המושמע ניסיתי להוריד אבל המחשב מת כזה חחח אממ.. אני רוצה לראות מה שאת ראיתתת איך אני משיגה את זה עכשיו? חח את לא עובדת עלי, חח נכון?

חח נו כן אני בטוחה

לא משעממם לי אני לא יעבוד עלייך=\ http://101fm.tapuz.co.il/play.asp תראי בעצמך^ זה שידורים בלייב זה הכולP=

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני לא מערערת באמינות דבריך..../images/Emo3.gif

אני רק טיפה בהלם..
טוב.. הייתי..חח עכשיו המנהלת ענתה לי שכן, זה צולם בשידור חי וזה לא מוקלט אז אין אפשרות לראות אלא רק לשמוע.. באסה!
וואי עדין פאדיחות.. ועוד אני לא יכולה לראות איך נראתי..
אני רוצה להגיד להגנתי שזה היה אחרי שרצנו עם כל הציוד עד לאולפן כי כבר איחרנו ומיהרנו להרגן ת'דברים ומה לעשות, אני לא יודעת להחזיק בום! חחחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאה.. יופי.. חח לפחות..../images/Emo122.gif

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif*לארגן..../images/Emo67.gif רק עכשיו ראיתי..../images/Emo9.gif

../images/Emo204.gifוואי נועי איזו השקעה../images/Emo2.gif../images/Emo47.gif

כל הכבוד לכן! אני בטוחה שיצא מדהים ומחכה לראות
וחצופה המפיקה הזאת

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif|פטריה|../images/Emo9.gifטנקס..

הלוואי שייצא מדהים.. באמת חצופה..

Lior Maman

New member
ואו .

אני בשוק שקראתי הכל
פיי נועה .. כל הכבוד לך!! אאאני רוצה לראות את הסרט כבר! בטוחה שהוא יצא הכי מדהים שאפשר!
אללה 100
אם זה פחות ממאה אני באה לב"ש ושוברת למורה שלך ת'ראש . ואת כל שאר חלקי הגוף
. כל הכבוד על השקעה והכח רצון
. אוהבת
.

למעלה