כנס אנימה פיסט

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכנס אנימה פיסט../images/Emo70.gif

אף אחד לא פתח לזה שירשור אז החלטתי לפתוח..
אממ באתי מבאר שבע כדי למצוא דברים של אינויאשה ובקושי היו..
כ"כ איכזב אותי! אמרו לי שזאת אנימה ישנה... קניתי שני פוסטרים וביקשתי ממישי למכור לי ת'סיכה שלה.. חוץ מיזה קניתי לאחותי משו של סאקורה ושני מחזיקי מפתחות לחברות שלי..
דיברתי עם האחראי [נראה לי..חח] גיא, והוא אמר שקשה להשיג את הדברים הקטנים של אינויאשה שכולם חוטפים ולעומת זאת את הדברים היקרים והגדולים קל להשיג אבל אף אחד לא קונה.. ואולי.. רק אולי.. יהיו עוד דברים של אינויאשה בכנס הבא בפורים.. *מתפללת* מי עוד בא..?

אני D:

היה משעמם תחת ._. אני, גל, קסואי ויוקי ספרנו ת'דקות ות'שעות עד שנחזור הביתה וקניתי 2 ווליומים של אליס!!!!!!111 םםםםםםם: OMG איזו מנגה שווה, כל כך אהבתי

De-Panther

New member
ראיתי בבוקר ברכבת כמה אנשים..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שלבושים מוזר ברחתי מהר מהמקום

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחחחח איזו קרועה!

זה מגניב בדברים המוזרים האלו..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifסורי..../images/Emo12.gif

אז אתה קרוע!!
באת עד לרכבת ולא עלית!? חחח

De-Panther

New member
היו לי דברים אחרים לעשות בזמן|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הזה שכללו נסיעה ברכבת למטרות אחרות

הייתי.

קשה להגיד שהיה ממש כיף,אבל אפח'ד לא יהרוס את הפנטזיה שלי שכנס האנימה הראשון שהלכתי אליו לא היה מושלם. בזבזתי המון (בעיקר על שטויות יקרות) אבל יצאתי מרוצה ועם שלל מצוין שכולל שלוש מנגות,ארבעה פיגרים ,שתיי סיכות וכתובת msn אחת.

אינויאשה זאת לא אנימה ישנהD<

וגיא תמיד מוכר דברים שלה,וכן,הוא האחראי
חבל שהיית צריכה לבוא מרחוק כ''כ ובסוף לא למצוא מה שרצית,אבל אולי מתישהוא יצא לך למצוא מוצרי אנימה אם תסעי לאוטאקו בת''א או לדוכן של גיא בכפר סבא כל שישי
באתי,ראיתי,כבשתיD< הוו,סתם~ היה נחמד,אבל לא מאורגן,פוי><'' לפחות היו הרבה דוכנים^^ ולא היה חם כ''כ=] *הייתי המתולתלת שלבשה גלימה של אד שגדולה עליה באיזה 80 מידותD<* וזה מופנה להודעה שמעליי~ דלית יא נוטשת!!><''

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאז יש מצב שהוא יביא לכנס הבא..?

לא דברים גדולים כמו שהיו אתמול (בובות בגודל של ברבי ב200 שקל..) אלא סיכות, מחזיקי מפתחות וכו'...

אישית לא יצא לי לראות סיכות אינויאשה~

אבל מצד שני,אני חורשת באוטאקו,לא אצל גיא בדוכן ס.ס אולי יש לו~ הוא בדרך כלל מוכר כל מיני מוצרים של סדרות שהגיעו לארץP: ודווקא ראיתי בדוכן שלו ערמה של בובות צ'יבים כאלה,והיו גם שראשראות אינויאשה יפות=] אבל לא אצלו. הכי טוב שתבדקי באתר שלו^^- [zen zen eien בגוגל,אני לא יודעת את הכתובת המדויקת ולא רוצה לבלבל אותך]

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאז רגע.. לא הבנתי..

איפה אפשר למצוא דברים כאלו של אינויאשה...?

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifהו:O

אם שיחקתם בקונסולה של Wii (עם השלט שמזיזים אותו כזה בהתאם למשחק..מנערים אותו וכל מיני כאלה) אז זה היה של חבר שלי~ גם הוא היה שם ושמר על איזור המשחקים האלה. אני לצערי לא יכולתי לבוא T_T אבל זה היה נשמע ממש נחמד. יאמי אוכל יפני.

Mana Sama

New member
אז זהו,שהאוכל היה גרוע -.-

הדבר היחיד שהיה טעים זה הארטיקים XD

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifבאמת??XDDD

איזה באסה אז..דווקא נשמע טוב סושי וראמן >.>

Mana Sama

New member
חח לא

פשוט לא היו פעילויות [הסדנת פפקורה הייתה לפני שבאי הרכבת הגיעו וזה ממש ביאס מלא ממי שנסע ברכבת ונגיד הקריוקי והמסיבת ג'יירוק היו אחרי שהייתה את הרכבת אנימה חזרה לת"א] פשוט דחפו כמה אוטאקואים באולם מעפן וציפו שהם יעסיקו את עצמם =S

למעלה