התפקדות חודש יוני

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifהתפקדות חודש יוני../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif

שם: אזור מגורים: גיל: שיר החודש של רוני: שיר החודש לא של רוני: דבר טוב שקרה לי חודש שעבר: דבר רע שקרה לי חודש שעבר: הדברים הטובים שהולכים לקרות לי בחודש הנוכחי: מסר לעולם: תמונת החודש: מתכוונים להישאר כאן החודש?: -קרדיט לפורום רוני D:

לאהדורה

New member
|ובי|../images/Emo221.gifאווווווווווופס|סמיילימסמיק|

כשאתם עונים תעשו גילת

CuteRic

New member
עונה[=

שם: גל. אזור מגורים: גני תקווה גיל:14 שיר החודש של גילת: ממריאים. (שיר השנהה) שיר החודש לא של גילת: דבר טוב שקרה לי חודש שעבר: לא זוכר.. דבר רע שקרה לי חודש שעבר: לעע זוכר דברים רעים! הדברים הטובים שהולכים לקרות לי בחודש הנוכחי: הופעה של גילתי!!!!! מסר לעולם: לבוא להופעה של גילתי בקניון קרית אונוD:: תמונת החודש: מתכוונים להישאר כאן החודש?: ברור

1mayush

New member
עונה ../images/Emo26.gif

שם: מאיה אזור מגורים: ירושלים(
40) גיל: 17+ שיר החודש של גילת: מתי כבר תלמד לאהוב שיר החודש לא של גילת: "כמה אהבה"קובי פרץ. לא צפוי בכלל
דבר טוב שקרה לי חודש שעבר: לא משהו מיוחד
דבר רע שקרה לי חודש שעבר: מבחנים הדברים הטובים שהולכים לקרות לי בחודש הנוכחי: לעבור דירה. שומדבר מעבר לא. מסר לעולם: תלמדוווווו, לא כדאי לכם להשלים אח"כ... מתכוונים להישאר כאן החודש?: ב-ר-ו-ר !!!!!!

חנוש124

New member
עונה

שם:חן אזור מגורים: קריות גיל: עוד 4 חודשים 14 שיר החודש של גילת :שוב שיר החודש לא של גילת :הרבה.. חח דבר טוב שקרה לי חודש שעבר:לא זוכרת.. דבר רע שקרה לי חודש שעבר:... הדברים הטובים שהולכים לקרות לי בחודש הנוכחי:חתונה של בת דודה שלי והופעה שלגילתיי מסר לעולם:חחח לא יודעת מתכוונים להישאר כאן החודש?: ברורררררררר

doshie

New member
עונה ומתפקדת !!!!../images/Emo47.gifדושי

שם:עדי אלון אזור מגורים:גבעת זאב\בויאר! גיל:14 שיר החודש לא של גילת:Love in this club שיר החודש של גילתוש:שוב (כפרה על הקול שלך גילתוש) דבר טוב שקרה לי חודש שעבר:גמרתי את השיעורי עזר עם המורים!! דבר רע שקרה לי חודש שעבר:דפקתי גלבה על הגב....חחח לא כאב... הדברים הטובים שהולכים לקרות לי בחודש הנוכחי:וואי יש הרבה..קודם כל זה השבועיים האחרונים בפנימיה וגם סווף סווף הלימודים...איזה כייף!!ההופעה של גילתוש שאני מקווה ללכת(אוף עם הפנימיה הזאת)אהה הלילה הלבן וואיי איזה כייףף!!!אלה יהיו השבועיים הטובים.... מסר לעולם:אנשים אל תהרסו תטבע!!!אל תזהמו....זה הכל בשבילנו ....כי אם נמשיך ונמשיך יגדל החור באוזון... תמונת החודש:לא יודעת... מתכוונים להישאר החודש?:איזה מין שאלה רטורית זאת -----ברוור שכןןןןןןן!!!!וגם עוד שנה ועוד ולעוד הרבה זמן קיצר....

oOosapiroOo

New member
מתפקדת..:)

שם:ספיר אזור מגורים:קריית אתא גיל:15 שיר החודש של גילת:מתי כבר תלמד לאהוב שיר החודש לא של גילת:אממ יש מלא אין אחד ואני לא יודעת איזה לבחור..(8 דבר טוב שקרה לי חודש שעבר:לא זוכרת חחח דבר רע שקרה לי חודש שעבר:לא זוכרת הדברים הטובים שהולכים לקרות לי בחודש הנוכחי:אממ לא יודעת נחכה וניראה.. מסר לעולם:אין... תמונת החודש: מתכוונים להישאר כאן החודש?:ברור:]]

עכשיו אני עונה:

שם: אריאלה אזור מגורים: גבעת זאב גיל: הרבה, אל תזכירו לי... [42] שיר החודש של גילת: מתי כבר תלמד לאהוב שיר החודש לא של גילת: ? דבר טוב שקרה לי חודש שעבר: עדי שיחקה אותה בבית הספר במבחנים [כפרה עליה] דבר רע שקרה לי חודש שעבר: רועי, הבן הצעיר שלי שבר את היד. הדברים הטובים שהולכים לקרות לי בחודש הנוכחי: עדי מסיימת ללמוד וחוזרת הביתה, מורידים לרועי את הגבס, ההופעה של גילת, ועוד כמה.... מסר לעולם: מה ששונא עליך אל תעשה לחברך. תמונת החודש: מתכוונים להישאר כאן החודש?: מה נראה לכם?

למעלה