הסיכום השבועי

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gifהסיכום השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif

אני מצטערת שלא פתחתי את החוליה החלשה ואת תחרות הקליפים..אני אפתח בקרוב.
שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי:
להקת\אמן השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שבוע מהמם לכולן

FFTL

New member
להלה

שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: ווליום אולי? וקעקוע בע"ה!!!!! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: ממ
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: כולם:}

inbal287

New member
עונה :]]

שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM :
Sleepwalking Past Hope Sweet Pandemonium שיר השבוע כללי: Faber Drive - Tongue Tied
Alanis Morissette -Head Over Feet להקת\אמן השבוע: - אדם שעשה לכם את השבוע: ויקה, דניאל, תרצה, ריטה, נועה, גלי, סווטה, נירית,ענת, קארין... וואו, הרבה אנשים! משהו טוב שקרה השבוע: הוא עבר!!! וואו!!! משהו רע שקרה השבוע: הרגשתי ממש לא טוב... משהו חדש השבוע?: הרגשה טובה :] ציטוט שעשה לכם את השבוע: אמא של חברה שלי
: "אם לגבר שלך הייתה רק יד אחת, היית מתלוננת שהוא לא מחבק אותך עם שתי ידיים?" לינק/אתר השבוע: באופן מפתיע ביותר, תפוז... סרט/סדרה/ספר השבוע: נקסט/-/עולם ללא קץ-קן פולט
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
שאלה טובה. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לקשיים... אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: - שבוע מצוין לכולם
.

The Ocean Girl

New member
מסכמת ../images/Emo9.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : כמובן-Pleas don't let it go שיר השבוע כללי: Ayreon-the charm of the seer להקת\אמן השבוע:Ayrein אדם שעשה לכם את השבוע: עדי
סוף סוף שילחה נורמאלית במסנג'ר
משהו טוב שקרה השבוע: אממ לא זוכרת חח נמחק לי כמעט כל השבוע מהראש
משהו רע שקרה השבוע: אני לא זוכרת מה קרה לי השבוע
ואני לא מצליחה להירדם בלילות
וההזכרה של סבתא
משהו חדש השבוע?: כלום.. ציטוט שעשה לכם את השבוע: לאי ודעת
לינק/אתר השבוע: תפוז
סרט/סדרה/ספר השבוע: רטטוי (חמוד ביותר
), שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקנות דברים לבית ספר
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: מבחן הקבצות
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: עדי!

מסכמת../images/Emo13.gif

שיר השבוע של HIM : לא שמעתי כל כך.. שיר השבוע כללי:שיר בליץ' וסיום החדש של בליץ'. להקת\אמן השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע:- משהו טוב שקרה השבוע:אני חטניקית רשמית
משהו רע שקרה השבוע:חם!!!! משהו חדש השבוע?:אממ לא נראה לי. ציטוט שעשה לכם את השבוע:- לינק/אתר השבוע:תפוזון
סרט/סדרה/ספר השבוע:בליץ',כי אני יותר מדי מכורה
שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע:בית ספר ביום ראשון הבא. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:אני צריכה לסיים לסדר את החדר. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:דודה שלי

RockStar2

New member
מסכמת!!

שבוע שעבר:
שיר השבוע של Death Is In Love With Us :HIM
שיר השבוע הכללי:SOS - Jonas Brothers
להקת\אמן השבוע:Jonas Brothers
אדם שעשה לכם את השבוע:שירוש שלי 333>>
משהו טוב שקרה השבוע:מצאתי תיק יפה לתיכון XD
משהו רע שקרה השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק\אתר השבוע:www.youtube.com ;)
סרט\סדרה\ספר השבוע:"דרייק וג'וש" ס'החתיךך דרייק!
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:לפגישה עם המחנכת שלי!!!!! *אימאל'ה...*
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:לסוף החופש....S: הוא לא יכול להימשך לנצח?! ):
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:את המחנכת שלי?? D: שבוע ה-ו-ר-ס לכולם!

5ifi

New member
נכון שגם אם אין לי כח לעשות אותו חתיך זה נחשב

? שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : כלום... שיר השבוע כללי: אה...אה... שירים של דיסני... להקת\אמן השבוע: דיסני...הוא אמן!!! אדם שעשה לכם את השבוע: מורמור. משהו טוב שקרה השבוע: עשיתי פוני!!! משהו רע שקרה השבוע: דודה של אמא שלי נפטרה...אבל היא הייתה וזקנה אז זה בטח היה לה עדיף... ובכל זאת,
משהו חדש השבוע?: פוני!!! וחולצות יפות... ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע: אין... סרט/סדרה/ספר השבוע: כלום כזה...כוכב נולד?! שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: הגמר של כוכב נולד!! גו ליבסי!! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: עבודה מה חראדי... אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: יהלום...!! מוהאהאאאא שבוע מד-אים.

למעלה