הסיכום השבועי

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gifהסיכום השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

וואי, בנות, אני ממש מצטערת שלא פתחתי עד עכשיו פשוט יצאתי ולפני כן לא היה לי זמן לפתוח..
|עציץ|שבוע שעבר: |עציץ| |עציץ|שיר השבוע של HIM : |עציץ|שיר השבוע כללי: |עציץ|להקת\אמן השבוע: |עציץ|אדם שעשה לכם את השבוע: |עציץ|משהו טוב שקרה השבוע: |עציץ|משהו רע שקרה השבוע: |עציץ|משהו חדש השבוע?: |עציץ|ציטוט שעשה לכם את השבוע: |עציץ|לינק/אתר השבוע: |עציץ|סרט/סדרה/ספר השבוע: |עציץ| |עציץ| |עציץ|שבוע הבא: |עציץ| |עציץ|משהו שאתם מחכים לו השבוע: |עציץ|משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: |עציץ|אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שבוע מושלם לכולן

linkintrance

New member
מסכמת=]

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM :אין. |שיר השבוע כללי:Amy McDonald - This Is The Life להקת\אמן השבוע:Colplay |אדם שעשה לכם את השבוע:גיל, מהעבודה. |משהו טוב שקרה השבוע:הבעלים החדשים של המסעדה מתייחס אליי ממש יפה. |משהו רע שקרה השבוע:גיל ונעמה עזבו את המסעדה. |בוכה| אוף. טוב לפחות עד נשארו כמה הלצרים שאני בקשרים טובים איתם..אבל לא יהיה את גיל שיצחיק אותייייי=[[ ואת נעמה שתדאג לי. בוהווווו |משהו חדש השבוע?:משכורררתתתת ורק היום קיבלתי..בגלל החלפת הבעלים.ץ |ציטוט שעשה לכם את השבוע:אני:"גיל איפה הציפור?" גיל"אין ציפור, היא לא מרגיה פה חפשיה, לכן אני עוזב". סרט/סדרה/ספר השבוע:בטמאן עם ג'ק ניקלסון שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע:שבוע בלי הורים ובלי אח שלי ולגור שבוע אצל סבתא עם פיצות סושי והרבה שטויות. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:שמא תטוס לחודש...|בוכה| |אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אין לי שמץ.

מסכמת../images/Emo218.gif

שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM:
HIM - It's All Tears
שיר השבוע כללי:
שיר פתיחה החדש של בליץ'
להקת\אמן השבוע:
HIM
אדם שעשה לכם את השבוע:
אמא
משהו טוב שקרה השבוע:
אולסטאר ראשונות
מחשב חדש! יאי!
משקפי שמש חדשות
משהו רע שקרה השבוע:
כלום
משהו חדש השבוע?:
אולסטאר,מחשב ומשקפי שמש.
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
-
לינק/אתר השבוע:
תפוזון
סרט/סדרה/ספר השבוע:
אישה בורחת מבשורה-עוד לא סיימתי בליץ'+נארוטו+קליידו סטאר
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לסדר את הארון ולסדר את הדברים לבית ספר
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
לחום
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
חברה שלא דיברתי איתה מלא זמן

Wrath Within

New member
יובלי../images/Emo23.gif../images/Emo11.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : לאדעת למה, אבל ממש נדבקתי ל- bury me deep inside your heart המושלם
שיר השבוע כללי: take a bow של ריאהנה. כולנו נופלים מידי פעם...
, וחוצמזה...הוא מדבק!
להקת\אמן השבוע: COB! אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: אחלה סופשבוע:] בירה3> משהו רע שקרה השבוע: אמא...עיצבנה מאדדד. אוףף הורים זה חרא. משהו חדש השבוע?:
ציטוט שעשה לכם את השבוע: "what did you put in that sandwich?" לינק/אתר השבוע: אין משהו מיוחד...
סרט/סדרה/ספר השבוע: "מהיר ועצבני 1\2\3"
שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום...שיגמר? משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שיגיע בצפר...צו :( אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: נממנממ...אין משו מיוחד |:

5ifi

New member
כאילו, אני המפגרת היחידה שחושבת

שכותבים את השם שלה ככה- ריהאנה ???

The Ocean Girl

New member
מסכמת

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM: Wicked game שיר השבוע כללי: Staind-Everythind change להקת\אמן השבוע: Staind אדם שעשה לכם את השבוע: אבא משהו טוב שקרה השבוע: אכלתי פנקייק
משהו רע שקרה השבוע: העיפו אותי אתמול מהטלוויזיה באמצע גברים בשחור 2
משהו חדש השבוע?: כלום
ציטוט שעשה לכם את השבוע: "מה שבמערה נשאר במערה!" או משהו כזה
(מהסרט שיגעון בנהר, מומלץ
) לינק/אתר השבוע: פוזי תפוזי
סרט/סדרה/ספר השבוע: שיגעון בנהר,גברים בשחור,יומני החופש ועוד אחד ששכחתי/גיבורים שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: ללכת לסיפריה עוד מעט
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שיעמום אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: הרבה

RockStar2

New member
מסכמת!! D:

שבוע שעבר: שיר השבוע של Please don't Let It Go :HIM שיר השבוע הכללי:Memory Lane - McFLY להקת\אמן השבוע:McFLY אדם שעשה לכם את השבוע:נועעעעעההה שחזרה אתמול מגרמניה!!!!!!
משהו טוב שקרה השבוע:קיבלתי מתנות XDD של ניקי ! משהו רע שקרה השבוע:
משהו חדש השבוע:עשיתי פס אדוםםם!!! וזה יצא אדירר D: ציטוט שעשה לכם את השבוע:עדיף שאני לא אכתוב כאן............XP לינק\אתר השבוע:
סרט\סדרה\ספר השבוע:"צוות שנחאי" -סרט קורע!! סדרה:סופרמודל !-חרא שקייסי עף ): ספר:
שבוע הבא: משהו שאני מחכה לו השבוע:לקניית הדברים לביה"ס ! זה כיייףףף משהו שאני לא מחכה לו השבוע:לראות את החברה המגעילה שליי אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:את כולם אני רוצה לראות XD

shiri XDD

New member
יאאא ../images/Emo176.gif

ניקיייי.. איזה כיף לך!!!! ממי קיבלת??? גם דולי מתה על ניקי!!

5ifi

New member
וואו, נטשתי!

לא הייתי פה שנים!!! אבל זה לא באשמתי! הייתי בצון בחופשה עם המשפחה ושבוע אחר כך התחלתי לעבוד! למען האמת, עדיין לא סיימתי... טוב רגע-
שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM : fortress of tears
שיר השבוע כללי: אע...לוידעת.
להקת\אמן השבוע: הימ.
אדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד...
משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בחופשה והיו צחוקים ומקומות מגניבים...
משהו רע שקרה השבוע: הייתי בחופשה והיו מקומות מסריחים וחם!!!
משהו חדש השבוע?: שבוע שעבר... לא.
ציטוט שעשה לכם את השבוע: "אמא, חם לי! אני מאבד נוזלים!"
לינק/אתר השבוע: -
סרט/סדרה/ספר השבוע: טיטאניק ואיזה מין שוטרת...וימני החופש! /-/-.
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: להסתפר....אני רוצה!!!!!!!!!!!!
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: אעע..עבודה מסריחה...
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אפחד.. חםחםחםחםחםחםחם

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gifנו, החיבוקים האלה..../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

למעלה