הפורום בן חצי שנה

actress

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gifהפורום בן חצי שנה../images/Emo41.gif../images/Emo95.gif

אנשים יקרים, אני כ"כ מאושרת
לבשר לכם שהפורום שלנו בן חצי שנה
מחר התאריך הרשמי 8.10.02 הוא נפתח לראשונה רשמית בתאריך 8.4.02 אבל לא יכלתי לחכות יותר והייתי חייבת לשתף אתכם בדבר המופלא הזה והנהדר!!! כולי פשוט התלהבות אני מאוד נהנת פה יחד איתכם למדנו להכיר אנשים נהדרים ומופלאים אפילו כאלה מהעבר של סי שבאים ואומרים "היי" ואפילו סי עצמה כותבת כאן וזה דבר נהדר
מחר התאריך הרשמי ואני כתבתי היום כי מחר אני כמעט ולא אהיה בנט ואם כן אז רק מוקדם בבוקר ומאוחר בלילה ורציתי ליידע אתכם בתאריך (חוץ מזה שהפורום נפתח בדיוק ביומולדת של אמא שלי) אני באמת באמת שאוהבת את כולכולכולכולם כאן
ויצרנו מאין קהילה חברמנית מגובשת וזה פשוט כיף
ואני מקווה שיגיעו עוד אנשים, אני יכולה להגיד שיש כאלה שהם רק קוראים ולא כותבים אז הגיע הרגע לקרוא לכולם למטה
אני פה צוהלת ושמחה ומאושרת
נוצרו פה קשרים נהדרים גם אחרי הנט
אתם יכולים אפילו לשוטט ב אריכיון ולראות את ה-כ-ל
אני מקווה לראותכם בהופעות ושתבואו תגידו שלום
ואל תתביישו
אז נתראה ביום השנה לפורום שזה עוד חצי שנה
לרגל החצי שנה ההודעה נכתבה בהתלהבות אז תבינו שאני פשוט כ"כ נרגשת מהמעמד |גביע| אוהבת את כווווווולם
ו
ענקית לך
סי
שאת משקיעה מעצמך ונותנת לכולם ואני מאוד מעריכה, אוהבת אותך על כך יש לך פינה חמה אצלי ב
ממני מיכל

AlanisJunkie

New member
|מזל טוב|

וכל הכבוד לך מיכל, על ההקשעה בפורום הנהדר הזה. הלוואי שהוא רק יצמח ויתפתח עוד ועוד, ושכמה שיותר אנשים יגיעו לפורום הזה ויכירו את המוזיקה של סי. ואכן, נוצרו פה חברויות, ואני הכרתי אפילו אותך (כבר אמרתי לך שאת מ-ת-ו-קה?). אז מזל טוב, נחגוג לפורום שוב כשיהיה בן שנה!

actress

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo25.gifאתה מקסים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

יו-מו-לדת, חגיגה..............

מזל טוב ענקי לפורום הזה, בראשות מיכל המקסימה, הפורום הזה הולך ומשתבח עם הזמן, כל הזמן (כמו יין- כמה נדוש). אני גיליתי אותו לא נממש מזמן, אבל גם מאז הוא הולך ונעשה יותר ויותר חזק, תכנים, אירועים, אנשים נפלאים ובכלל סי הקסומה. את הקרדיט ביום הזה צריך לתת למיכל ולעוזריה (אם יש) כי בזכותה בעיקר ככה נראה פה הפורום שמושך אליו אנשים מעניינים (יותר ויותר) ונושאים מעניינים, דיסקוסים, חיוכים, חגיגות ושאר ירקות. המון המון
הרבה הרבה
והמון
ו-
ושכל אחד ישים פעמיו אל המקרר הקרוב ויוציא לו קצת
ו-
עם הרבה
ו-
ולקינוח
ועוגה ולא לשכוח לשלוח לכאן
ובסוף לומר למיכל
ולסי המון המון
עם הרבה מאוד
ו-
!!

actress

New member
חצי מומולדת החצי השני בעוד חצי שנה

והעוזרים הנאמנים שלי זה דני דינים לא סתם
כל 1 ו1 פה עוזר עצם זה שהוא נכנס לפה ומדבר
ולא רק לי מגיע הקרדיט אלא לכו-לם

swirrrly

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif מזל טוב ../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo95.gif

actress

New member
זה הזמן גם לשתף אתכם בכמה פרוייקטים

להמשך.... אז ככה אחרי שכול כולי התרגשתי, התלהבתי,שלחתי הזמנות ועוד... הגיע הרגע שאני אשתף אתכם מה אני מתכננת לפורום:
אלפורום
יש לי פה אצלי כמה טל´ של אנשי הפורום וחשבתי שיהיה נחמד ולעשות לנו מאין דף קשר שכזה ויש כאן כאלה שאין לי את הטל´ שלהם אז אם אתם מעוניינים שלחו לי למסרים וגם מי שלא מעוניין להכלל באלפורום שיודיע לי ואני אמחק אותו.
צלם הפורום אני יכולה לקחת על עצמי את המשימה אבל אני גם רוצה להנות מההופעות גם פה אני חושבת שיהיה שיגעון אם נסתובב עם מצלמה בין אם זה מצלמה רגילה או מסרטה וככה נוכל לתעד את האירועים.
ערב סי היימן
כמה חברי פורום הציעו זאת בעבר והנה אני חוזרת על כך שוב, אפשר לארגן שיהיה "ערב סי היימן" איתה או בלעדיה שבו אנו חברי הפורום ניפגש ונעביר חוויות, נשיר נצחק ונהנה ומתישהו בעתיד סי תצטרף אלינו, אפילו אחרי הופעות נוכל לשבת ולאכול ולא כמו פעם שעברה שכולם הלכו....
מערכת הפורום
בשלב זה הצעתי למי שרוצה לכתוב מה שהוא רוצה למאמרים ואני פונה שוב לכל מי שמעוניין אתם מוזמנים בכיף לכתוב מאמר והוא יעלה לרשימת המאמרים בפורום כמו כן לשלוח את ימי ההולדת שלכם ונכין דף יפה של כל הימי הולדת בפורום.
האתר של סי כידוע בניתי לסי אתר ובנתיים הוא לא רשמי פה אני פונה אליכם כל מי שרוצה לעזור בין אם זה תמונות שיש לכם ושאין לי או חומר נדיר שיש לכם אתם מוזמנים לשתף ולהעביר לי ופה אני רוצה להודות ליוסי על שעזר בעיצוב הנפלא של האתר יישר כח יוסי
סיירו באתר הוא בנתיים בבנייה אך כבר ביקרו בו למעלה מ 700 איש. זהו אני מקווה שאמרתי הכל ומרוב התרגשות לא שכחתי כלום, ואם מישהו מעוניין להושיט
אז בכיף כל עזרה תתקבל בשמחה ואם יש לכם עוד רעיונות שלא העלתי כאן שתפו

ifatco1

New member
תיסלם !

מיכלי, היוזמות שלך לא מפסיקות להפתיע. ערב סי היימן יכול להיות מקסים, אבל רק איתה ! הגדולה של ערב כזה שסי לא שפוכה אחריו. ...ותחשבו על זה. בנוסף, כל אחד מתבקש לשלוח תמונות לאתר. אנחנו לא מבקשים הרבה, אהבה עבודה וחדר קטן.

Human Nature

New member
מזל טוב!

למרות שאני לא ממש מעריץ, יש פה אחלה אנשים ואחלה דיונים. שמחתי גם לקרוא כמה מהטקסטים המדהימים של סי ("יורים ובוכים", לדוגמה). אגב, מתי סי התחילה להכנס לפורום? זמן רב אחרי שהוא הוקם, או שהיא חנכה אותו?

actress

New member
היא נכנסה שבוע/שבועיים אחרי שהוא

נפתח, היא לא חנכה בנתיים אני חנכתי ואמרתי לה "סי יש פורום תכנסי" וככה מביקור פעם בכמה ימים זה הפך למסורת.

SofyTofy

New member
למיכל (ול-סי!)../images/Emo168.gif

קודם כל, אני לא מעריצה של סי היימן. אני אוהבת את השירים שלה והיא בהחלט דמות מוכרת. אז מיכל, בטח זוכרת אותי... כן כן, ירדן הקטנה מפורום "לחיי האהבה" (מטורפת על
סופי
וכו´...). ראיתי את היום ההולדת (
) שאתם חוגגים ורציתי לאחל לך המון המון
ולכל הגולשים בפורום. יש לך 3 פורומים ולפי מה שהספקתי לראות את עושה עבודה נפלאה בכולם!
אז המון המון המון
וישיהיה המון המון המון
לך ול-סי כמובן. ועוד משהו קטן, סי, אם את במקרה קוראת את זה אז רציתי להגיד לך קודם כל
בהמשך. ואני מעריכה אותך מאוד על כך שאת לוקחת את הזמן וכותבת למעריצים ומשתתפת בפורום.
. אז מיכל- כל הכבוד, ואל תשכחי גם אותנו אי-שם בפורום לחיי האהבה... אוהבים אותך כולם, מכל הפורומים והמון
עם הפורום הזה! את
. ועוד משהו (קטן ואחרון), קראתי את הרעיונות שלך לגבי הפורום (הרעיון עם הטלפונים וכל השאר). הרעיונות מעולים... המון המון
ואני ימשיך להגיד עוד הרבה
.
הפורום עוד בחיתולים, עוד יגדל ויצמח לטובות! בלי עין הרע..
. להתראות.... ושוב,
.

samc

New member
אני כן מעריץ של סי.. וברכות לפורום!

מזל טוב למיכל שהוסיפה לנו חוויה נהדרת ב-פורום מוצלח זה!

למעלה