בוקרררררררר

../images/Emo85.gif../images/Emo42.gifבוקרררררררר../images/Emo42.gif

שיהיה לכולם יוםם מקססססיייםםם
היום אני מתכוננת למבחן בערבית
מה אתם עושים היום? אוהבת אתכם
עדן
.

TOUSH

New member
../images/Emo82.gifבוקר-טוב אהוביי../images/Emo82.gif

שיהיה לכם יום-מדהים
אני הולכת ללמוד למתכונת במתמטיקה
נמאס כבר
[אבל לא נורא שורדים
] אוהבת קבלו נשיבוקים והמון
+
רעותי

oorlyy

New member
חיבוק|בוקררר טובבב../images/Emo24.gif...../images/Emo13.gif

מה שלומכם?!?!? שיהיה שבת מקסימה לכולםםם
עדן בהצלחה במבחן בערבית
רעות בהצלחה במבחן במתמטיקה
ביי ביי נשיקותתתתתתתת

בוקר../images/Emo110.gif

עדן בהצלחה
אני היום כמו כל יום שבת
הולכת עם המשפחה.. בדר"כ אני בשבת פה רק בלילה כי אינלי כח בבוקר לקום ואז אני ישר הולכת לאבא
יש לי מלאמלאמלא שיעורים בחשבוןן.. ושיעורים שלא השלמתי בתנ"ך
ומחר לכל השכבה יש משווה בחשבון ולהקבצה שלי איןן
חהחהחה איזה כיף
לנו יהיה תמבחן של הטכניון בעוד מלאמלא זמן.. פטרי מוסרת שהיא לא תכנסס היום כי היא כלל היום חורשת למבחניםם היא מוסרתת ד"ש ונשיקותתתת וזייהוו נראלי
שכחתי מה עוד היא אמרה לי אתמולל
שבת שלווםםם

אני אמרתי לך אתמול../images/Emo46.gif ../images/Emo205.gif

ושכחת אותי
חיחייחיחיחיח סתם, כפרעלייך
לונורא
חחח
גדוווווול
בעצם "ביג" [big] כי רק חברה שלי אומרת גדול
עזבו
*עושה הפסקה מהמבחן באנגלית*

יקיר15

New member
צהריים ../images/Emo3.gif

חח למרות שיש עוד הרבה שישנים ... אבל עדיין העשה 11:59 עברה ככה שכבר צהריים אני מתכוון ללמוד קצת על הפרוייקט שלי במחשבים שאני נבחן עליו יום לשישי כבר למדתי חומר תאורטתי עכשיו אני רק ריך לדעת כמה דברים מהפרוייקט שלי וזהו ...
שיהה לכולם שבת שלום והמשך יום מקסיםם

בוקר צהריים../images/Emo4.gif לא ידעת מה עכשיו

אאוווווףףףףףף מהבוקר אני תקועה עם העבודת שורשרים החרא הזאתתתתתתת עוד 10 ימים בדיוק אני צריכה להגישששששש
וומחר יש לי מבחן ע=נ=ק============ בתמטמתיקההההה ממש ענקק ולא התכוננתיי וגם לא ניראה לי שאני התכונןןןןן

בהצלחה בה-כ-ל-! שירוששש!../images/Emo204.gif

את תסיימי את העבודה אל תדאגי
עם קצת סבלנות
וכדאי שתתחילי ללמוד קודם למתמטיקה ורק אחרי זה העבודה.. המבחן יותר חשוב, נראלי

צהריים..=]

איזהה כיףףף סיימתי ללמוד למבחן בתנ"ך מחר זה ממש קלל היה לי נקווה להצליח..=] מיום חמישי לא הייתי פהה...האסיפת הורים הייתה סבבה ביותררר...אמרו דברים טובים מאודדדד מאודד וקיבלתי בעירוני במתמטיקה 86 והיא אמרה שזה מעולה ובמורשת קיבלתי 90 שזה גם מאודד טובב...הגמילת מחשב משפיעה לטובה..=] סיימתי ללמוד לתנ"ך עכשיו ואני עושה עבודה במדעים על הסיור שלא הייתי בו כי הייתי חולה קצת..ואני נראלי יתחיל להתכונן להיסטוריה בסבבה שיילי כדי שיהיה לי שבוע יותר קל.. בחמישי אולי אני נוסעת לסופ"ש מחמישי בערב עד מוצ"ש בערב עם בריכה וחדר כושר ומלא שםם עם דודים שלי ומלא משפחות זה מאורגן כזה..אני צ'כה לקנות בגד ים חדשש...אולי אני יקנה של אינטימה..=] אני הולכת לסיים ת'עבודה וללמוד להיסטוריהה...שיהיה לכם סבבה של יום ביי ביי!=]

למעלה