לליטלושששששששש!!! :)
ס סולדד100 New member 4/10/04 #9 תודהההה איזה יופי!!! ואני אוהבת גם את קמילה ובנחמין ומאתמול גם את פלור
L L i T a L 1 New member 4/10/04 #3 ../images/Emo85.gif../images/Emo42.gifהגמד והענק../images/Emo42.gif../images/Emo85.gif שרשרו לפה את המתנות שלכם גמדים.
../images/Emo85.gif../images/Emo42.gifהגמד והענק../images/Emo42.gif../images/Emo85.gif שרשרו לפה את המתנות שלכם גמדים.
ה הגמדה של חניניתה New member 4/10/04 #4 ../images/Emo41.gifלחנו'ששש כנסיי../images/Emo26.gif היי ממצב מקווה שהכל מצויין אצלך.. ולמה את לא מגיבה ל-2 הרקעים הקודמים שעשיתי לך עם זה לא מוצא חן בעייניך תשלחי לימסר ותגידי מה אני יכולה לשנות... ו...זה מה שהכנתי לך להיום בגלל שכל פעם זה לא עלה מהפאוור פוינט אני צילמתי את המסך ואני מעלה לך את זה כצילום של המסך... אבל זה יצא קצת מטושטש ...
../images/Emo41.gifלחנו'ששש כנסיי../images/Emo26.gif היי ממצב מקווה שהכל מצויין אצלך.. ולמה את לא מגיבה ל-2 הרקעים הקודמים שעשיתי לך עם זה לא מוצא חן בעייניך תשלחי לימסר ותגידי מה אני יכולה לשנות... ו...זה מה שהכנתי לך להיום בגלל שכל פעם זה לא עלה מהפאוור פוינט אני צילמתי את המסך ואני מעלה לך את זה כצילום של המסך... אבל זה יצא קצת מטושטש ...
ה הגמדה של חניניתה New member 4/10/04 #5 ../images/Emo41.gifזה מאתמול[יום ראשון]../images/Emo26.gif ב- הגמדה
ה הגמדה של חניניתה New member 4/10/04 #6 ../images/Emo41.gifוזה מיום שבת../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif ב- הגמדה
ה הגמדה המגניבה של זיו New member 4/10/04 #8 לזיו המהממת../images/Emo26.gif בגלל שאני נורא אוהבת להיות הגמדה שלך ואני אוהבת אותך נורא הכנתי לך משהו מיוחד מקווה שתאהבי מהגמדה שלך
לזיו המהממת../images/Emo26.gif בגלל שאני נורא אוהבת להיות הגמדה שלך ואני אוהבת אותך נורא הכנתי לך משהו מיוחד מקווה שתאהבי מהגמדה שלך
מ מחורפנת על קמי New member 4/10/04 #13 ../images/Emo41.gif../images/Emo55.gifאיזה מאמיייי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif בטח שאהבתי
ה ה ג מ ד של ט ל New member 4/10/04 #10 לטל 'וש הממ'וש הנה המתנה שלי אלייך ואני מצטערת אם זה לא כל כך מושקע, זה בגלל שאין לי פוטושופ או תוכנות אחרות!
לטל 'וש הממ'וש הנה המתנה שלי אלייך ואני מצטערת אם זה לא כל כך מושקע, זה בגלל שאין לי פוטושופ או תוכנות אחרות!
ה הגמדה של hila rojas New member 5/10/04 #14 ../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifלהילוש../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif בגלל שאני נורא אוהבת להיות הגמדה שלך.. הכנתי לך משו שאני מקווה שתאהבי... אוהבת הגמדה
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifלהילוש../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif בגלל שאני נורא אוהבת להיות הגמדה שלך.. הכנתי לך משו שאני מקווה שתאהבי... אוהבת הגמדה
H hila rojas New member 5/10/04 #15 ../images/Emo41.gifיאאא זה כזה מהמםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif יווו איזה גמדה חמודה תודה תודה תודה תודה
../images/Emo41.gifיאאא זה כזה מהמםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif יווו איזה גמדה חמודה תודה תודה תודה תודה
L LuZ De EsT®eLLaS New member 5/10/04 #16 מישהו יכול להסביר לי שניה משהו בקשר לזה? לא הייתי פה שבוע שלם אז אני לא מבינה כל כך איך זה הולך.. אני אמורה לבחור את הגמד שלי או מה? תודה ענקית לכל מי שיסביר רותם
מישהו יכול להסביר לי שניה משהו בקשר לזה? לא הייתי פה שבוע שלם אז אני לא מבינה כל כך איך זה הולך.. אני אמורה לבחור את הגמד שלי או מה? תודה ענקית לכל מי שיסביר רותם
ס סולדד100 New member 5/10/04 #17 ליטל, האחראית לזה עשתה הגרלה בין כל מי שרצה להשתתף, ואת לא יכולה להשתתף בסיבוב הזה כי כבר התחילו אותו... אבל לא ביום שבת יגלו לכולם מי הגמדים של מי, ואז אולי יתחיל סיבוב חדש
ליטל, האחראית לזה עשתה הגרלה בין כל מי שרצה להשתתף, ואת לא יכולה להשתתף בסיבוב הזה כי כבר התחילו אותו... אבל לא ביום שבת יגלו לכולם מי הגמדים של מי, ואז אולי יתחיל סיבוב חדש